Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Přecejenom k něčemu ten US konvoj byl dobrý. Začalo se hovořit otevřeně o nebezpečnépolitice USA, o jejich agresivních válkách, o ideologiích, na nichž je americkáagrese založena, o jimi zaviněném milionu mrtvých za posledních cca 30 let, openězích, které jim z válek plynou, o nikdy nesplatitelných dluzích USA, ledažeby státnímu krachu zabránila válka (samozřejmě pouze v Evropě). Prostě lidem sezačínají otevírat oči, stávající se statečnějšími, nenechávají se zastrašovatzdejší neobolševickou totalitní státní mocí, ale dělají si úsudek sami, atd.

Pořadatelétoho (dočasně) okupačního cirkusu ani netuší, jakou užitečnou věc pro našivlast provedli. Sice jinak, než to mysleli, ale tím lépe….

8 16
možnosti
PR

Ano lide maji usudek,proto ty spaliry podel silnic.Vam komousum zrejme vadil destik:-)

10 1
možnosti
PR

Tak nam pomalu kolaboranti vylezaji z kanalu vybaveni RF ambasadou instrukcemi.:-)

19 3
možnosti
Foto

Tak zalezte zpět a dejte ostatním pokoj.

3 12
možnosti
Foto

Vzpomínám si, jak jsem se byl v roce 1985, jako sedmiletý kluk, podívat na obrovskou vojenskou přehlídku tehdejší vojenské techniky, která se konala v Praze na Letné. 

Kdybych se narodil o 30 let později, tak bych se minulý týden šel ze zvědavosti pravděpodobně také podívat na konvoj amerických vozidel a americké vojáky před kasárny, a líbilo by se mi to.  Apropo: Jakému malému klukovi by se nelíbily tanky a vojenská technika?

To, že z podobně zvědavých lidí (často rodin s dětmi, které svým dětem  jen chtěli zpestřit den ukázkou atrakcí), o 30 let později udělá česká, proamerická propaganda), davy příznivců amerického konvoje, americké armády a členství České republiky v NATO, by mě však nenapadlo ani v nejhorším snu. Autorovi karma. R^                                                      VH

8 15
možnosti
PU

P77e64t79r 20U12h88e55r

5. 4. 2015 15:05

ty Hassane, když se jde někdo jen podívat na vojenskou techniku, nebere si s sebou vlajky a transparenty... 

pro mne je nejhorší to, že nám tu o demokracii káže radikální islamista plný agresivity...

12 2
možnosti
ZD

narozdíl od některých si myslím...že jste vůbec špatně nenapsal...neměl jsem ani čas to sledovat...ani v tv ani v tisku...ležel jsem s horečkami a tak nyní sháním informace a jsou vesměs shodné s těmi Vašimi...spíše dost kritičtější...a že v Pardubicích byli...žádný zázrak...se kolem nich nedělal....hezký den ZD...;-);-);-)

5 4
možnosti
LB

Vymývání mozků a zastrašování občanů se establishmentu, provládním médiím a jejim kolaborantům vyplatilo. Proti okupaci americkou armádou protestovali otevřeně jen ti nejstatečnější a patří jim za to dík. Ostatní si samozřejmě myslí své, protože žádný protest by US okupaci nezastavil, stejně jako ne nacisty v roce 1938 a 39 a Varšavskou smlouvu v roce 1968.

Stateční a občansky uvědomění byli i občané v Německu, kteří před americkou základnou ve Vilsecku připravili svým okupantům bouřlivý odpor, o čemž naše média pochopitelně ani necekla.

Zpupnému velvyslanci USA Shapirovi z toho narostl hřebínek, takže je jenom dobře, že mu ho prezident republiky srazil.

12 14
možnosti
Foto

Na prezidenta Zemana skutečně můžeme být hrdi, protože si Američané zvykli, že všechny země NATO řídí jejich příslušný velvyslanec.

6 13
možnosti
Foto

takovou dobu to trvalo, než jste to zkousnul, než jste to sepsal a nakonec je to takový hloupý, demagogický blábol, hodný Rudého práva z padesátých let.

Budete se muset ještě hodně učit, abyste lidi přesvědčoval. Takhle je pouze popudíte proti sobě, ale nepřesvědčíte. Tenhle slovník už delší dobu nezabírá.

6 5
možnosti
Foto

Tak mi vysvětlete, proč moje články mají vysokou karmu?

Že by čtenáři karmovali demagogické bláboly?

0 4
možnosti
Foto

Je symptomatické, že kritici mainstreamové manipulace se dopouští téhož. Možná závidí kvalitu.... :-P

5 0
možnosti
Foto

Vaše názory a z nich odvozené závěry (neboť o nic jiného jste se ani nepokusil) jsou pouze obrázkem přizpůsobení se pokleslé morálce a její propagací.

Samostatně je to směšné, v kontextu lidské osobnosti velmi smutné..

8 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik