Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pěkná demagogie. Z toho, že je někdo stíhán "za projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka a také za schvalování trestného činu" si autor odvodí, že všichni "musíme schvalovat válčení našich vojáků v cizích zemích, jinak soud a kriminál." Chlape, vy jste rudý až na prodloužených zádech. :-/

10 0
možnosti
Foto

on je spíš ryzí demagog

4 0
možnosti
AH

Nevážený pane, nikdo Vás nenutí souhlasit s vysláním naší armády a taky to není trestné, ale podpora terorismu trestná je.

Mimochodem, chcete snad svým blogem říct, že s jeho vyjádřením souhlasíte????

11 0
možnosti

Pan Petřík svým blogem nechce nic říci, nikdy. On chce jen pobavil. ;-D

5 0
možnosti

M14a25r49e27k 31Š77n40o31b38r

22. 5. 2015 12:44

Já mám pocit, že nikdo nepřikazuje ten jediný správný názor na vojenské mise v zahraničí. Někdo si myslí, že jsou správné a někdo zase naopak. Tady jde ale o to, že ten člověk uráží lidi, kteří padli za obranu naší vlasti. Uráží lidi, které do Afghánistánu vyslala naše zvolená politická reprezentace.

Nedělám si iluze o světové politice, ale myslím si (a klidně mne nazvěte naivním), že naši vojáci na těchto vojenských misích chrání naši svobodu a za to si, alespoň dle mého, zaslouží nejhlubší úctu a ne urážky.

Už jednou jsme tu měli režim, který zle zametl s vojáky, kteří bojovali za naši svobodu (jen pro KSČ bojovali na špatné světové straně). I když i naši vojáci bojující na východní frontě to leckdy neměli jednoduché, protože viděli a věděli, že SSSR není rájem na zemi.

11 0
možnosti

M73a10r64e43k 97Š61n16o41b86r

22. 5. 2015 12:47

A ještě něco. Mluví-li kritici účasti našich vojáků na zahraničních misích o našich vojácích jako o žoldácích, pak by mne zajímalo, jestli žoldák skládá přísahu věrnosti naší vlasti? Podle mého ne.

8 0
možnosti
IH

Z hlediska svobody slova je stíhání nesmysl. Naopak bych mu udělal pořádnou reklamu, ať všichni vidí, co jsou komunisti zač.

Plnou hubu keců o demokracii, a přitom lezou do zadku Rusku, které okupuje části několika sousedních států a chová se jako počínající nacistická diktatura.

Velebí Kima, který se podle jejich vlastních socialistických definic chová jako absolutní feudální panovník....

Škoda slov.

3 0
možnosti
Foto

Někteří lidé se dokážou dopustit názoru, z něhož běhá mráz po zádech a nastupuje otázka, zda-li jsou ještě lidmi.

13 0
možnosti
Foto

Myslíte Bushe, Blaira, Camerona, Turčinova, Jaceňuka, Porošenka či naše politiky Schwarzenberga s Kalouskem, kteří jejich zločiny schvalují?

0 6
možnosti
JB

J53i92ř71í 61B30o67č49e53k

22. 5. 2015 12:28

nikdo vás souhlasit nenutí. ale kdyby někdo za války souhlasil se zabíjením našich vojáků němci, asi by šel sedět jako kolaborant. takhle mu podle mě hrozí v horším případě podmínka

5 0
možnosti
BT

pokud se vám vyjádření onoho rudocha líbí svědčí to jen o vás

14 0
možnosti
Foto

Já jsem to snad někde napsal?

A každý, kdo odmítá angažovanost našich vojáků v cizích misích je dle Vás rudoch?

2 11
možnosti
Foto

schvalovat to nemusím, ale říkat, že je dobře, že chcípli, to je už hodně za hranou.

2 0
možnosti
Foto

To s Vámi souhlasím, ale kritizovat a zabíjet je hodně velký rozdíl.

O tom je můj článek.

1 3
možnosti

Tenhle komouš přesně řekl, „Je to samozřejmě velký úspěch, neboť čeští žoldáci patří vedle amerických k těm úplně nejz*urvenějším. To, co se jim stalo, to si po čertech zasloužili. Dobře jim tak,“ napsal po sebevražedném útoku Tálibánu na české vojáky Michal Kesudis  a poděkoval Avghánským odborářům....

Komunista žijící (trpící) v demokracii je z podstaty své zrůdné ideologie zločinec a vlastizrádce.Musíme napravit historickou křivdu a odsoudit jejich zločiny, zakázat a rozpustit jejich stranu a začít TVRDĚ postihovat propagaci hnutí směřující k potlačování práv a svobod člověka. Hákový kříž = srp a kladivo na rudé vlajce.

Tohle je jen symbolický ale nutný krok na skutečné vyrovnání s naší minulostí. Té opravdové spravedlnosti už ty ****** unikly a proto se nám dnes beztrestně vysmívají do obličeje.

5 0
možnosti

...ne odborářům, ale odbojářům...

1 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik