Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

R^ Povedený článek! Karma skoro 39, čtenost přes 1700. Je vidět, že jste trefil ten pověstný hřebíček přímo na kebuli.;-)

2 4
možnosti
BT

můžete napsat na toto téma jakýkoliv článek bude to podobné, čtenost a karma neznamená souhlas

3 0
možnosti
ZM

Musím vás trochu doplnit: nejen baští každou lež, ale oni ty lži i pomáhají vytvářet.

3 0
možnosti
RM

R55o45m90a85n 16M33á18c60a

9. 11. 2015 23:35

opet naprosto precizni analyza z boskovickeho think tanku ;-D;-D;-D

divim se, ze autor neuci treba na univerzite, neni zvan do televize jako expert, neni vyhlasenym odbornikem... ale za to mohou samozrejme ti vrazi z wall streetu... a kdo jeste? no kdo jiny nez ta zla prazska kavarna... cest, soudruzi

3 1
možnosti
JC

Opět nic věcného k tématu článku, ale zlomyslné osobní napadání autora, podsouvání nenapsaného ...

1 1
možnosti
PK

P46a58v36e73l 33K59r80a91l

9. 11. 2015 23:12

Na obou stranách jsou hlupáci (neříkám, že všichni voliči jsou hlupáci, jen malinká část), ale faktem je, že na straně Karla Schwarzenberga jsou hlasitější. Buď se víc projevují nebo jich je víc. Kdo ví :) Ale hloupé voliče Miloše Zemana jsem dlouho neslyšel ani neviděl se projevovat. :-)

3 0
možnosti
BT

proč tolik lidí žije pořád v iluzi že lidé se dělí dle toho koho před téměř třemi lety volili?

1 0
možnosti
Foto

Já si dovolím skončit s legrací. Zkrátka zbytky prostřílené  registrační značky (9M MRD) s 9 a zbytky písmene M byly k vidění 48 hodin po pádu letadla v pořadu moskevské televize Krušenije Boeinga - chronika sobytij) v reportáži z Hrabové. Viděl jsem ho na videu až asi před měsícem. Nikdo si ovšem do zveřejnění závěrečné zprávy nebyl schopen uvědomit, co vlastně vidí, protože teprve tam bylo publikováno puzzle ze zbytků letadla. Teprve v konfrontaci s tímto uměleckým výtvorem bylo možné si zjistit, že jde o značku z pravoboku. Pikantní na tom ovšem, že ten zbytek, který ještě tehdy  nafilmoval kameraman moskevské televize, tak není součástí toho puzzle. Právě ve vyobrazení té značky chybí písmeno ta 9 a kousek toho písmene M, pak to pokračuje MRD. Ten kousek s tím MRD se předtím válel na poli.

Opět opakuji, že ta prostřílená registrační značka je pravoboku a kokpit byl prostřílen podle nizozemských vyšetřovatelů ze vzdálenosti 10 metrů zleva seshora. Jen velmi stěží si lze představit, že by exploze fragmentů z daného místa a v dané vzdálenosti při tom směru letu rakety, jaký je předpokládán ve zprávě a demonstrován ve videu, mohla zasáhnout jak kokpit, tak i registrační značku na protilehlé straně letadla před ocasem.

0 1
možnosti
Foto

A ještě snad doplním, že ihned po tom pořadu moskevské televize se objevilo prohlášení Pentagonu, že prohlášení Obamy o sestřelení Boeingu Bukem od Sněžného nemůže potvrdit. Že se nic neví.

0 1
možnosti
Foto

Vida, viníkem sestřelení letadla není ten, kdo střílel :)

2 0
možnosti

Klasická ruská mantra....

0 0
možnosti
JR

J18a54r59a 27R18a48n13k

9. 11. 2015 21:01

Pokud se chci dozvedet drby o blogerech a jak to ve skutecnosti neni, prectu pana Petrika;-)

2 2
možnosti
Foto

Takže to, co zde napsali do diskuse příznivci Pražské kavárny, tak to ve skutečnosti není?

2 2
možnosti
Foto

Musím všechny diskutující upozornit, že vzhledem k prostřílené registrační značce na pravé straně letadla vzadu před ocasem musela k letu MH17 přišupajdit raketa zezadu.

0 3
možnosti
OK

Princip uvažování pana Petříka a jeho příznivců uvedu na příkladu:

Jen chvíli poté, co Moskva oznámila, že za sestřelením letadla nad Ukrajinou stojí Ukrajinci (co jiného by asi Moskva mohla oznámit?), což bylo vlastně jen chvíli po samotné tragédii, pan Petřík vyrukoval s tvrzením, že je to všechno přesně tak, jak říká Moskva (nejsem si jist, zda dokonce nebyl ještě rychlejší než Moskva).

Když tu s ním diskutuji a zpochybňuji (a nejen já) jeho původní verzi, pan Petřík provede tzv. Petříkův názorový posun (rád tuto metodu nazvu po něm), kdy náhle Ukrajinu viní z pádu letadla proto, že neuzavřela vzdušný prostor. Skutečně pozoruhodné je, že na pozadí takto zároveň připouští a zároveň absolutně bagatelizuje vinu toho, kdo poslal raketu na dopravní letadlo, protože by to mohlo být Rusko.

8 2
možnosti
LV

Pane Kolář, to jste si ale asi spletl pana Petříka se svázákem a někdejším nástěnkářem Honzíkem Cíglerem, ne? Přesně to, co zde popisujete, předvedl asi před týdnem zde na IDnesu. Akorát se to týkalo spadlého ruského letadla, které spadlo kvůlivá tomu, že to byl vlastně létající šrot. Že byste si článku nevšiml 8-o? Anebo jste jen takový popleta ;-)?

3 6
možnosti
JC

Myslím si, že nejenom baští, ti ty lži pomáhají spoluvytvářet.

4 6
možnosti
Foto

a co myslíte, že dělá pan Petřík??

7 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik