Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Patřím do Pražské kavárny! A pokud ten pojem pan Petřík považuje za nadávku, tak je mi ctí, že se k té kavárně mohu hlásit!

16 1
možnosti
Foto

Děkuji za upřímnost

0 2
možnosti
MM

V dobré náladě bych docela rád proti vám argumentoval. Jenže není proti čemu, proti blbinám a zabedněnosti autora se to nedá. Rv

10 1
možnosti
VR

Jen ta vaše pitomost s MH17, viníkem tedy není onen vrahoun co stiskl spoušť, ten kdo dodal BUK, ten kdo k takovému zvěrstvu vydal rozkaz a povolil ho, ale země přes kterou měl povoleno letět, to je opravdu logika nemocného jedince...Rv

16 1
možnosti
Foto

Vysvětlete mi, co má co dělat civilní letadlo nad oblastmi bojů, kde se letadla sestřelují?

Ukrajinský režim tvrdil, že tam vlastně žádná válka neprobíhá, že je to pouze protiteroristická operace.

O to větší je vina současného Kyjevského režimu Porošenka a spol.

3 6
možnosti
JH

"Od doby, kdy v přímé volbě prezidenta zvítězil Miloš Zeman a kterou příznivci Karla Schwarzenberga neunesli, se pro ně ujal název „Pražská kavárna.“" Konečně snad tuším, co je podstatou"Pražské kavárny". Jenom se obávám, že příliš nezapadám. Ale to nevadí, nálepkáři si rádi nálepkované roztřídí.!!8-o!!To skvěle ovládali už komunisté!!!!!!

8 1
možnosti
RC

Prazska kavarna je oznaceni kohokoliv, kdo si dovoluje kritizovat MZ.

Vy jste si tady vybrat par blogu lidi a zobecnujete z nich. Coz je ciry nesmysl. Kritiku MZ je ve vsech vrstvach obyvatelstva hodne, bez ohledu na to, kde bydli, zda piji kavu, pivo, ci rum. Stejne tak je ve vsech vrstvach obyvatelstva spoustu obdivovatelu MZ.

Staci se obdivovatelu MZ zeptat, zda si mysli, ze MZ dela a rika vse spravne, jak ma. A malokdo z nich dokaze byt tak objektivni, ze by na MZ nasel alespon jednu vec, ktera by se mu nelibila. Jen urputne MZ brani.

Objektivne vzato MZ udelal spoustu chyb, nektere z nich naprosto zbytecne, jen proto, ze chce ukazat ze je chlap s gulama a neustoupi. A pritom kdyby se dokazal poucit, tak by svym kritikum uz davno vzal vitr z plachet.

Nejkriklavejsimi pripady je afera Peroutka a nevyhazov Mynare (a pritom k ochrance Hradu se zachoval razantne).

12 0
možnosti
Foto

Za Pražskou kavárnu neoznačuji pouze kritiky Miloše Zemana.

Přečtěte si můj článek důkladně.

1 4
možnosti
BT

ještě že vás Petřík máme, bez vás bychom netušili jak to na světě chodí

4 0
možnosti
Foto

Poznal jste se v mém článku pane Matuško, že k němu nemáte nic konkrétního?

1 3
možnosti
OZ

Naprosto směšné....

8 1
možnosti
Foto

Můžete být konkrétní?

2 3
možnosti
Foto

Ne, nelíbil se mi tento článek.

6 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik