Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

P12e34t27r 11U71h47e70r

2. 12. 2015 20:47

OK, hošane, nedávno skrz mail proběhl hoax, kde byla fotka Jana Wericha a u něj nějaký citát o muslimech. Tento text byl okamžitě vyvrácen jako neexistující a vymyšlený. Dle tvé křivé logiky je vlastně pravdivý, protože ho Jan Werich nevyvrátil a ten mail nechal kolovat. Toto je tvá logika.

3 0
možnosti
Foto

Werich se snad dožil doby Internetu, nevychovanče "Petře Uhere", aby mohl cokoliv na Internetu dementovat?

0 0
možnosti
PU

P55e16t25r 98U66h52e67r

2. 12. 2015 16:42

To je přesně ta tvoje pravda, petříku. Tomáš Ortel natočil písničku, nějaký hňup jí dal na net s klipem, který s písní nesouvisí, ale pro tebe je to dogma. 

Pokud klip není autorizovaný T. Ortelem, nemáš žádné právo ho s tím klipem spojovat. Argumentem, že T. Ortel klip nenechal stáhnout, neobstojíš. Nemusí o něm vůbec vědět. On každý nevisí na netu celé dny jako ty. Ne všichni umělci si přesně hlídají práva, ne všichni jsou jako H. Vondráčková. 

Na tebe se přesně vztahují nová pravidla blogu, takže popřemýšlej o tom, že blog dodatečně změníš, protože tvé zdroje jsou naprosto k ničemu. Na stránkách http://www.ortel.cz je odkaz na písničku na youtube a to je pro mě relevantní informace. Nic o USrajinA tam nenajdeš! Jsi tedy usvědčený lhář. Už poněkolikáté. 

Každopádně se Tomáše zeptám, to mi za to stojí.

5 1
možnosti
Foto

Klidně se ptejte jen já osobně nechápu, oč vám jde.

0 0
možnosti
VK

zajímalo by mě od kdy není oficiální pramen youtebe když ho používají i média.A než se přesvědčíte a tom ,že tato píseň Usrajina neexistuje pořádně se podívejte asi ještě nevyšla na žádné CD ale je natočena stejně jako píseň Zůstaň mým domovem na motiv státní hymny.[>-]

1 0
možnosti
PU

P23e18t45r 11U86h35e59r

2. 12. 2015 11:09

Žádnou píseň USrajinA jsem v oficiální diskografii skupiny Ortel nenašel, milý pane Petříku. Můžeš sem vložit odkaz, ze kterého bude patrné, že píseň tohoto názvu existuje? Prosím ale oficiální pramen, ne youtube apod. 

Na oficiálních stránkách jsem ani nenašel zmínku o tomto počinu a ani náznak toho, že by se Ortel vymezoval vůči Ukrajině.

0 1
možnosti
Foto

I hluchý by poznal Ortelův hlas.

2 0
možnosti
Foto

Pane Petříku, děkuji. Opět u mně bodujete a tak mou karmu, kdyby to šlo, zestonásobím ;-) 

Mějte se hezky, přeji krásný adventní čas Vám i Vašim blízkým,

a jen tak dál V[>-]

6 0
možnosti
KJ

K66a76r10e77l 78J68a55n82í95k

1. 12. 2015 22:53

a existuje vůbec píseň "Usrajina"? Na oficiálním webu se to jmenuje jinak:

http://ortel.cz/tvorba/text-skladby-ortel-mesita-11-zari

1 0
možnosti
Foto

tak především je třeba říct, že Slavík nemá vypovídající hodnotu, žije z minulosti a je to čím dál větší snobárna a vše kolem pouze nafouknutý...stačí když se domluví pár lidí a klidně se v první desítce může objevitkdokoliv z nás. Takže pokud myslíte, že z Ortelových 16500 hlasů je třeba hned udělat politikum, pak můžete mít svoje oblíbená témata každý den.

2 1
možnosti
TN

To jsou body, hlasujících je pravděpodobně méně.

0 0
možnosti
MM

Rv Napsal jste hrozný článek, opět, pane Petříku.

6 1
možnosti
Foto

Ale pravdivý.

Kromě nadávek a urážek mi zatím nikdo nic z mých argumentů nevyvrátil.

1 8
možnosti
JC

R^ Napsal jste dobrý článek, opět, pane Petříku! Karma skoro 34, přes tisíc přečtení. A zcela zřejmě jste trefil takříkajíc do černého, protože dost potrefených se ozvalo až hystericky vztekle.

3 11
možnosti
Foto

Jen zírám, jak zastánci současného ukrajinského režimu strašně zuří.

Jen nadávají, urážejí a lžou.

Pravda někdy hodně bolí.

Tomáš Ortel o nich napsal tu skladbu USrajinA velmi pravdivě.

1 9
možnosti

Čánek hezky ukazuje jak máte vy rudí velmi blizoučko k hnědým, vždycky to tak bylo....Rv

12 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik