Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, je to hrůza. Ale zapomněl jste napsat, že v onom článku se píše i: "Společnost Simmons Foods v reakci uvedla, že obvinění jsou „znepokojující“, a že odmítání přestávek na toaletu nebude tolerovat. Tvrzeními je podobně znepokojené i vedení Tyson Foods, podle firmy ale „neexistují důkazy, že jsou (obvinění) pravdivá“. Ale polovičaté pravdy jsou vlastní všem propagandistům. A myslím, že jste to zamlčel úmyslně. Víte, takovými jako já pohrdáte se slovy že máme mainstreamovýmmi médii vymytý mozek. Je-li tomu tak, tak jsem i rád. Protože pořád lepší než mít zatemněný mozek Aeronetem a podobnými Vámi čtenými výdobytky.

Myslím, že veřejné mínění nic takového i nadále tolerovat nebude. To v zemích, které obdivujete, se to nikdo nedozví a když, tak se nic nestane. A také byste nám třeba mohl napsat jak to chodí ve vaší firmě a nevymlouvat se zase, že o soukromých věcech svých zaměstnanců nemíníte psát ;-D.

17 3
možnosti
Foto

Ano, jak píšete, jste zastáncem komunismu a měl byste se za to prestat stydět. Pokud zaměstnanci chodí na směnu s plenkami, je to hnus. Ale i já pamatuji, jak v minulém režimu nebyly mnohdy k dostání hygienické vložky a pro naše pracující ženy to taky nebylo právě nejpříjemnější. Ovšem tehdy si ty dělníce, rolnice a pracující inteligentky nemohly žádné charitativní organizaci postěžovat a nikdo to veřejně nerozmázl v novinách, protože soudruzi, strana a vláda měli vše pevně pod kontrolou.

10 5
možnosti
Foto

Můj článek je snad o něčem jiném.

Vložky za komunistů nebyly, ale nikdo pracovníkům nenařizoval pod trestem finančních sankcí či vyhazovu, chození na záchod.

5 6
možnosti
VK

;-D;-D;-D To je neuvěřitelný. Petříku, podívejte se do Číny, váš vzor a přítel vašeho prezidenta a poptejte se na tamní pracovní podmínky, než budete generalizovat na základě nějaké firmy, jejíž místo nedokážete ani ukázat na mapě.

9 7
možnosti
Foto

Kde jsem napsal, že Čína je můj vzor?

Buď toto tvrzení doložte, nebo se mi omluvte.

3 5
možnosti
JL

Ano je to blbinec, ale neházel bych to na západní demokracii, ale obecněji na západní kulturu, duchovnost, která zřejmě nepotřebuje respekt člověku a nepotřebuje poskytnout jedinci komfort a sebeúctu. Což jsou vlastnosti, které jsme si spojovali s despociemi, diktaturami. Je tam rozpor a právě demokracie je cesta, jak ovlivnit kapitalisty, aby lidi nezotročovali. Co si odhlasujete, to budete mít.

0 0
možnosti
Foto

Ano, souhlasím s Vámi.

Je to obecně o kulturní a duchovní vyspělosti dané společnosti.

2 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik