Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

přímím vojenským velitelem,

0 0
možnosti
OZ

Zkuste někdy pro vyvážení např. článek o Putinovi, proč on nepláče nad mrtvými povražděnými v Čečně, Guzii, Dagestánu, Podněstří, Sýrii nebo Ukrajině...Tam všude byli na jeho rozkazy vražděny deseti tisíce nevinných civilistů

"Samozřejmě, že Vladimír Putin nebyl přímím vojenským velitelem, který by bojoval v první linii, on rozhodoval o smrti tisíců civilistů v bezpečí od stolů plných paštik, šampaňského a kaviáru...."

11 1
možnosti
Foto

Od toho jsou tu jiní.

A mám obavu, že v Čečně, Gruzii a Dagestánu byli vraždění ruští občané islámskými radikály. Nic nevím o tom, že by Putin rozpoutal nějakou válku v Podněstří, Sýrii, nebo na Ukrajině.

Ale Libye Británii nijak neohrožovala a též neohrožovala nikoho ze zemí NATO.

Takže vojenské napadení Libye zeměmi NATO byl naproto regulérní válečný zločin a David Cameron je jeden z pachatelů tohoto zločinu.

2 10
možnosti
FV

Jaromíre, vy jste jak obehraná , zaseknutá, stále dokola přeskakující deska. Býval jste takový bystrý a lstivý sběrač známek, cožpak to sám nevidíte? To opakování sama sebe, tu monotématičnost, ten vlastní úpadek?

Bývala s vámi švanda, ale tohle už je nuda s bídou v registrovaném partnerství.

Co na to sestra, lékařka psychiatrie?

10 3
možnosti
MM

Dnes je Den památky obětí komunistického režimu. Proč nepláčete?

13 0
možnosti
MK

Protože není schopen sebereflexe

5 2
možnosti
MK

Petříku strašně se mi líbí tvoje uvědomělost a "lidskost", když jde o odstranění kdejakého diktátora, který má na svědomí desítky tisíc mrtvých. Jen mi tam nějak chybí předchozí lítost nad oběťmi těchto diktátorů. Případně obětí z LockerbieRv

11 1
možnosti
LJ

Proč jste mu neporadil, když jste byl u jeho rozhodování o Libyi?

8 1
možnosti
PP

Jsem na větvi z toho, že takový filuta jako vy ještě není ve vládě.

9 1
možnosti
VK

Většího demagoga, než je Petřík, na tomto blogu není. Mám pocit, že Olšer je zpět.:-P

9 3
možnosti
Foto

Místo osobních urážek byste mohl napsat, co na mém článku není pravdivé.

0 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik