Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Skvělý článekR^. Máte naprostou pravdu. Ten stud jim chybí- a je zvláštní, že i přes jejich deviantní choutky a skutky, které jsou oddedávna známé( už sám Emille Zolla- největší naturalista všech dob, napsal román- Pravda, kde se zabývá zvrhlostí a hnusem představitelů kléru)- má přesto tato "organizace" tolik stoupenců a zastánců. Velice děkuji, že toto téma zmiňujeteR^R^.

3 9
možnosti
JT

A nechybí náhodou ten stud tobě Beatko ? Fanatická fanynko komunistů i muslimů ? Styď se, jsi-li toho schopná.

7 1
možnosti
JT

Vy máte pocit, že se komunisti za své zločiny stydí ? Jak to dávají, jak to dáváte najevo, protože vy jste svým myšlení opravdu velký komunista.

8 1
možnosti
Foto

Dávají to najevo proklamacemi, že „chyby se dělaly“. :-/

2 0
možnosti
BM

Dokud církevní restituce nepodepíše ten jemuž říkají Bůh, tak bych jim nic nedal. Neboť je lehké říkat "ve jménu boha". Ať přijde ať víme o koho vlastně jde.

3 3
možnosti
Foto

Pindy mindy. Církevní majetek patří konkrétním církevním institucím.

3 0
možnosti
JH

J59a17n 66H60l51e50d10í45k

30. 6. 2016 16:01

milujete lež, podvod a ztrapňujete se neznalostmi i odmítáním sebeobrany před agresivními muslímy, kteří obsadili blízký východ, po té půl Evropy na 450 let, rozeštvali Balkán a velmi brzy budou i vám šlapat po krku. Dnes kraluji ve Francii, Belgii, Anglii, celý sever, včetně jihovýchodního Ruska. Seznamte se se zásadami zákona šárijá a až poté vstupujte do diskuze. Oproti hrdinům Křížových výprav je dnešní člověk zdegenerovaný, závistivý, lenošný, nezná stud a odmítá vlastenectví Kdybyste znal dějepis, věděl byste, jak církev došla k majetkům, které vždy pečlivě udržovala a stále vylepšovala, na rozdíl od negramových komunistů, kteří zabrali, ukradli a z 90% zničili., třeba včera inzerovaný zámek v Mor.Krumlově.-- Třeba v Těšanech u Brna, kde vznikl román Mrštíků: "Maryša", půl vesnice vymřelo na TBC a zbylí majitelé věnovali hospodářství církvi, která v prvozačátku zajišťovala jako úplně jediná instituce -- vzdělávání a medicínu-----atd

5 0
možnosti
Foto

A to ty hrdiny křížových výprav budeme napodobovat ve způsobech získávání zlata?

1 1
možnosti
PS

P68a91v23e45l 71S75l51á13m70a

30. 6. 2016 15:56

Boj mezi dobrem a zlem probíhá i v samotné církvi, nic nového. Chcete-li vidět křesťany, musíte se dívat jinam, např. řádové sestry starající se o nemocné ap.(pokud si nechcete jen ulevit). Sám se věnuji křesťanství už př. 13 let a mohu vás ubezpečit, že Bůh zcela reálně existuje, neodvažoval bych se lhát, je to přece smrtelný hřích.V

4 0
možnosti
Foto

Pokud je lhaní smrtelný hřích, proč o mně někteří křesťané rozšiřují lživé informace?

Např., že na mne byla vydaná exekuce, že neplatím za zaměstnance zdravotní a sociální pojištění, že jsem antisemita, který schvaluje vraždění židů atd.

3 3
možnosti
JV

J65i27r89i 82V84r80a36b46e67c

30. 6. 2016 15:49

Petriku ,Petriku , vy zijete ve spatne republice .Dopoucuji KLDR .

8 2
možnosti
Foto

Vám se v KLDR líbí?

0 5
možnosti
LJ

Máte hezkou závist, není to prvně.

4 0
možnosti
Foto

Mě by spíš zajímalo, jak se chránit před komunisty. Ať už kandidují za jakoukoli stranu.

15 0
možnosti
Foto

Připomínek by bylo spousta, ale je to jako házet vám perly, takže jen jednu drobnost; Píšete: „byznys s dušemi, tedy se strachem lidí ze smrti je jedním z nejvýnosnějších kšeftů, vědí církve odjakživa“ – není to pravda; to abyste to věděl propříště – budete-li tuto nepravdu opakovat, pak už budete (jako že by to nebylo poprvé) vědomě lhát. Já jsem věřící,křesťanm a ze smrti nemám strach. Jsou horší věci než smrt. Uvědomil jsem si to, když jsem onemocněl leukemií. Tvrzení, které předkládáte, je pouze bolševický žvást. Jste slušně indoktrinováýn, jen co je pravda. Nechápu, proč musíte neustále vylévat kýble špíny na adresu církve. Je ve vás zažraná bnoplševická nenávist, řekl bych.

17 2
možnosti
Foto

Vy se možná smrti nebojíte.

Ale většina lidí ano.

1 3
možnosti
JK

J11a20n 87K61o59z95á93k

30. 6. 2016 15:10

Komunisti nikdy nic nevyřešili. Jenom kradli a vraždili.

16 0
možnosti
Foto

A křesťané nekradli a nevraždili?

0 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik