Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ruská propaganda (prezident Putin) vyzývá k míru a spolupráci zemí, klidně tedy ať je tento pochod součástí proruské propagandy. A je to pěkné, když se lidé spojí a jdou manifestovat za mír. Mohli bychom se všichni spojit v jednom obrovském průvodu, obejít celou zeměkouli a dát najevo, co si myslíme o válečných provokacích USA. O když průvody houby pomohou, to je ta tragédie. Vám karma a redakci doporučení zařadit Vás jako autora dobře oceňovaných článků mezi VIP (dělám si srandu).

2 6
možnosti
MD

Ten 'zapad' nebyl nikdy zadnym andilkem. A malokdo to od nej chtel. Ovsem to, co provadi 'dnes', je hodne za hranou. Etickou i rozumovou. Jinak, zajimava zprava pro dokresleni deni na Ukrajine. Dekuje se..

2 4
možnosti
MK

Nevím Petříku, proč zdůrazňuješ to ortodoxní. Na Ukrajině jsou ortodoxní téměř všichni . Navíc je docela úsměvné se ohánět tím, co řekl Kyjevský patriarchát.....možná ani nevíš, že formálně spadá pod Moskevský. A tak si ani neuvědomuješ ty svoje dřívější řeči o tom, že vadí pravoslavní....tvoje obvyklá argumentace proti těm, kdo nesouhlasí s ruskou agresí.

A další nemá smysl komentovat. Protože ty nikdy nepochopíš, že Rusové z východní Ukrajiny si dělají nárok na něco na co nemají právo. Nikdo je tam nezval. Nasáčkovali se tam sami po stalinském teroru, kdy Rusové v třicátých letech východní Ukrajinu téměř vylidnili. Vyvraždili. Buď v gulazích anebo za pomocí hladu

6 0
možnosti
Foto

Dotaz: A proč se nemá právo východní Ukrajina odtrhnout od západní tak jako třeba Skotsko od Velké Británie? A nebo Kosovo od Srbska?

2 6
možnosti
SN

:-) Já Vás podpořím . DNes jsem viděl fotografie průvodu i s krátkým článkem na fb: Tak jest! BUdete popliván, jak čtu už první diskuse. Každý si to může najít! R^R^R^

1 4
možnosti
Foto

Jsem zvědavý, ve kterých médiích se tato zpráva objeví.

Ukrajinští pučisté společně s ukrajinskými neonacisty jsou z toho Pochodu míru nepříčetní, takže se to bude muset v západních "svobodných a demokratických" médiích co nejvíce ututlat.

1 6
možnosti
Foto

J46a71k62u59b 42R90o23t41h

14. 7. 2016 15:56

Je. Stejně jako byly součástí sovětské propagandy pipiny v Greenham Common. Ale to vy nikdy nepochopíte. Vy ne.;-€

9 0
možnosti
SS
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik