Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Vysvětlete mi to obkličování. Koukám na mapu a nechápu.

5 2
možnosti
Foto

Nedivím se, že nechápete.

Rusové nejsou v Kanadě, v Mexiku, ani na Kubě.

Zato Amíci jsou v bývalých státech SSSR.

4 7
možnosti
BJ

Karma, až přijede Putin do Prahy a nebude to dlouho trvat, tak budou Pražáci taky brblat

0 2
možnosti
BK

R^, díky za článek.

8 9
možnosti
PU

P75e24t52r 28U85h49e57r

30. 7. 2016 22:46

A co jako?

4 2
možnosti
SS

Ještě zapomněly napsat, že Putin vypich Žižkovi oko a nechal ukřižovat Ježíše Krista.

11 3
možnosti
Foto

Toho se určitě dočkáme.

4 4
možnosti
PL

P71e98t90r 80L64a15n58g28e51r

30. 7. 2016 19:01

Tak jsem si tipoval, že se tématu chytí Jan Ziegler svým protiruským vyřváváním. No a chytil jste se vy, taky propaganda, akorát z druhé strany. Nemám rád ani jedno.

2 1
možnosti
Foto

Tak ony jsou na trase ze střední a západní Evropy dolů k moři zácpy a kolony prakticky vždy, nejvíce však o víkendu.

Vyžaduje to značný stupeň ignorance, vyjet o víkendu, zvláště pak, když se čekají zmatky kvůli státní návštěvě.

I u nás jsou "občas" kolony, i když ne 60km. A já s láskou vzpomínám, jak jsem vždy v pátek odpoledne jezdil z Polska do Prahy a v neděli odpoledne zase zpět. Pokaždé po velmi prázdné dálnici. Problémy, pokud byly, tak byly v protisměru.

2 2
možnosti
Foto

Samozřejmě, ale když do těchto běžných dopravních problémů dokáže mainstream naroubovat Putina, tak si normální člověk pomyslí něco o nenormálnosti...

5 5
možnosti
RH

Kromě toho, že zablokování tunelu Karavanky způsobuje v době dovolených zácpy na silnicích je pravda: 1. Bohatnutí Ruska za Putina je důsledkem ceny energetických surovin, které kupují vyspělé (západní) ekonomiky.

2. Ukrajina západní demokracii chce, tu ruskou si užívají na Donbase, kde to na spokojenost nevypadá.

3. Janukovyč byl svržen a uprchl, čímž jeho původně legitimní zvolení vzalo za své (nakonec i Hitler byl legitimní vládce Německa). Současná vláda i prezident mají legitimitu z voleb, kterých se Janukovyč neúčastnil.

4. Rozhodnutí o připojení Krymu učinil v Kremlu podle vlastního vyjádření Putin.

5. Proč ale sankce Rusku vadí? Putin dlouhodobě usiluje o ukončení sankcí, přestože tvrdí, že Rusku prospívají.

6. Cena ropy je ruská katastrofa, ani pesimistický výhled na průměrných 50 dolarů za barel se nenaplňuje. Pokud budou ceny u dna pár let, rozloží to Ruskou ekonomiku. Mimochodem Putin oznámil trvání krize na dva roky, což už za pár měsíců končí.

7. Kdyby Putin neblokoval mezinárodní zásah v Sýrii, tak tam občanská válka v takovém rozsahu včetně IS nikdy není...

8. Nesmysl, Rusko není obklíčeno, NATO je jen smlouva, kterou státy oprávněně můžou nebo nemusí podepsat. Do toho Rusku nic není. Tvrdit, že je NATO Rusko obkličuje je stejný nesmysl, jako tvrdit, že Rusko obkličuje Evropu.

9. Za doping byla potrestána celá organizace, protože byla organizována státem... Selže-li jednotlivec, má být potrestán jednotlivec,selže li kolektiv, má být potrestán kolektiv.

10. Protiruská propaganda je chování a vyjadřování Putina, což ale perfektně funguje.

15 7
možnosti
Foto

Pane Horáčku, je to neznalost nebo manipulace?

The North Atlantic Treaty Organization (NATO /ˈneɪtoʊ/; French: Organisation du Traité de l'Atlantique Nord; OTAN), also called the North Atlantic Alliance, is an intergovernmental military alliance based on the North Atlantic Treaty which was signed on 4 April 1949.

Tedy: NATO je obranná aliance a je, pravda, založená na smlouvě. Ale je to vojenská organizace, nikoli jen smlouva, jak jste to napsal Vy:

"NATO je jen smlouva, kterou státy oprávněně můžou nebo nemusí podepsat. Do toho Rusku nic není. Tvrdit, že je NATO Rusko obkličuje je stejný nesmysl, jako tvrdit, že Rusko obkličuje Evropu"

A pokud do toho Rusku nic není, tak proč "nesvéprávný" prezident JFK tak "vyšiloval", když mu na jeho zadní dvorek Chruščov instaloval rachejtle?

9 9
možnosti
MM

Co je na té zprávě iDnes nepravdivé? To jen vy z toho děláte politiku! Ubohost Rv

10 2
možnosti
Foto

Já někde vyvracím její nepravdivost?

2 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik