Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

Nemám úplně zas až tak čas číst všechny vaše příspěvky, reakce na ně, atd a udělat si svůj vlastní názor. Nicméně k tématu Prague Pride můžu říct to, že se svým názorem "normální je být hetero", si připadám jak lovná zvěř. Ne naopak. Takže vám dávám karmu.

5 2
možnosti
BG

Připadáte si jako lovná zvěř? Opravdu? Spousta mých vdaných heterosexuálních kamarádek a kolegyň tento pocit nemají. Nebude problém spíš někde u Vás?

4 1
možnosti
MN

Pochod Prague Pride je především oslavnou manifestací dekadence evropské civilizace.

Ostatně, vstah islámu a Evropy je také dekadentní, je to jednoduše sadomasochistický vztah. Islám se stává dominantní a týraní Evropané si to nechávají pokorně líbit.

Dekadence v dějinách zpravidla doprovázela soumrak dané civilizace.

7 1
možnosti
VK

Dovolím si malou konspiraci. Petřík je latentní homosexuál, a tenhle blog to má zakrýt. Nic jiného mě nenapadá.;-D

13 7
možnosti
MN

U Vás mě to vůbec nepřekvapuje, že Vás nic jiného nenapadá.

Už tak to musela být dřina vymyslet něco, čemu byste se sám zasmál, že.

7 1
možnosti
KB

K17a78r59e60l 68B71o33č88e86k

13. 8. 2016 21:32

Je zvláštní, že Váš blízký přítel, kterého tolikrát citujete (ten, co vám píše na mail), častokrát vystupuje pod smyšleným jménem jako transexuál. Navíc, když jste přiznal, že vaše sestra je psychiatrička, tak je až s podivem, že se někdo jako vy, může vyjadřovat o homosexuálech jako o úchylácích. Jedině, že jste tak neznalý, že používáte sám výrazy, kterých významu vůbec nerozumíte. Rv

9 5
možnosti
Foto

Ale, abych mluvil za sebe:

Mně osobně homosexuálové nijak nevadí, ale okázalé předvádění jejich úchylky na veřejnosti mi po chuti opravdu není

Zdroj:http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=543571

Co to tady melete za nesmysly? Napíšete takový článek a aby se neřeklo, tak k němu přidáte že vám osobně homosexuálové nevadí. Vy lžete nejen sobě, ale všem, co Vás čtou. Nejhorší je, že se vůbec za své názory nestydíte a naopak jste přesvědčen, jaký jste frajer.

Mezi gay mám mnoho přátel a můžete si být jist, že to jsou lidé příkladných mravů. Pokud soudíte celou jejich komunitu jen podle několika frajerů, co se chtějí zviditelnit a pro kamery jsou ochotni udělat cokoli, pak jste na stejné úrovni jako bulvár. Rád bych napsal, že mi Vás je lito, ale rád napíši, že není.

11 5
možnosti
Foto

40.000 lidí na Prague Pride 2016 je podle Vás několik frajerů?

3 1
možnosti
Foto

Není v tom názvu chyba? Nevypadlo vám zas? ;-D Já to úplně vidím, soudruh Filip, soudružka Semelová, a mezi nimi soudruh Petřík, pěkně vedoucí se v pevném obětí, s transparentem nad hlavou ... Ať žijí na věčně časy naši milovaní soudruzi Lenin a Stalin! Nebo oni snad ještě žijí? O Zemanovcích ani nemluvě ...;-D

22 5
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si, že by homosexuálové pochodující Prahou za přítomnosti amerického velvyslance Schapira oslavovali Lenina, Stalina či Zemana.

A Filipa se Semelovou tam též nikdo neviděl oslavovat homosexualismus.

8 6
možnosti
JN

J67o84s70e79f 67N34i67k26l

13. 8. 2016 18:24

...tak především je byznys...a to je oč tu běží...jinak s vámi vcelku souhlasím...

1 3
možnosti
MR

Homo nikomu neublizuji.

4 0
možnosti
Foto

Pokusy tu kdysi byly. U prilezitosti bolsevickych oslav. Zkuste to obnovit

5 0
možnosti
Foto

Nevím, že by se bolševici pokoušeli nějak oslavovat zoofily.

Zato křesťanští preláti dodnes uchovávají pozůstatky mrtvých jako svaté relikvie. Takže u křesťanů byste byl na správnější adrese.

3 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik