Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J71a70r48a 65R95a25n25k

13. 8. 2016 17:56

Mozna az padne KSCM, nevim, ale musite mit hrozne sny, precetla jsem jen nadpis, neco takoveho se mi nechce cistRv

7 2
možnosti
Foto

Ci s tím má společného KSČM?

6 4
možnosti
KL

Je na case, abychom zavedli pochody hrdosti i my, heterosexualove. Copak my nemame byt na co hrdi? Diky nam existuje lidstvo uz tak dlouhou dobu a dokud budeme existovat, a neznicime se navzajem, tak bude pokracovat dal.

Mne take nevadi vselijake ty odlisne mensiny a jsem rada, ze se uz nemusi skryvat a bat se . Co mi ale vadi je to, ze se cim dal vice prezentuji jako neco vyjimecneho, lespiho nez my ostatni. Hodnota cloveka ale prece nespociva v tom, jakou ma sexualni orientaci, ale jakym je clovekem.

12 3
možnosti
BG

Samozřejmě že máte být na co hrdá. Opravdu Vám nebrání nic v tom, abyste si pochod uspořádala. :-)

Ale svádět konec světa na homosexuály, to fakt ne. Nebo Vám přijde situace lepší v Rusku? Jak na tom Rusko obecně je? Dobře nebo špatně? Gayové a lesby tam mají průvody zakázány. Podle výše řečeného byste teda měla jásat, že se tam nikdo nepředvádí.

Já jsem hrdý sám na sebe. Těžko byste potkala člověka, který by i přes své chyby a nedostatky nebyl na sebe hrdý. Obrátil bych to ale tak, že jsem v tom průvodu byl proto, že se nemám za co stydět. Nikdy bych ale výslovně neřekl, že jsem na svou orientaci hrdý. Jsem hrdý na svou rodinu, partnera, na práci, kterou mám rád, na město, ve kterém žiju, na své vzdělání, kterého jsem dosáhl.

Právo shromažďování má každý - demonstranti, homosexuálové, fotbaloví fanoušci... a Vy samozřejmě taky. :-)

Místo kritiky a zbytečného hořekování nad tím, co nemůžete ovlivnit, byste se měla zabývat záležitostmi, které mají větší smysl. Třeba ta skutečná podpora rodin. Tady opravdu mrháte časem.

3 1
možnosti
Foto

Tak třeba úchylka odborářů okrádat ty pracovitější mi přijde mnohem horší, ale že bych měl potřebu se nějak vymezovat proti jejich pochodům?

8 3
možnosti
VP

To je hrůza soudruhu, co ... za našich mladých let se tohle nemohlo stát. Tak nějak jsme na ně po bolševicku vlítli s pendrekama a naučili je strkat věci do těch správných věcí a teď tohle!

PS: raději tohle, než "A HLAVNÍ TRIBŮNA ZDRAVÍ NAŠE MARMELÁDOVNY!!! HURÁ!HURÁ!HURÁ!!! ;-)

16 9
možnosti
JV

J70i32r71i 97V90r48a82b27e56c

13. 8. 2016 17:14

Petriku !!"Vivre et laisser vivre".Uz nemame bolsevismus !!nebo v nemcine: Leben und leben lassen !!

3 6
možnosti
VP

A nutí vás to někdo sledovat či číst? Takových "akcí" je v TV i na internetu plno. Řeší se kdejaký "prd" kdejaké celééérbrity, tak proč se divíte tomuhle? No tak se prošli po Praze a za hodinku byl klid. Jsou tady celý týden, o tom jste četl? Nikde nic ... inu, co na to říct. Prostě naše média se chtějí tvářit "světově". Taky mi to vadí a co? Mám stejně jako vy jim nadávat a psát o "úchylkách či odchylkách"? Já si osobně myslím, že to ti homosexuálové ani nechtějí, chtěli jen projít Prahou, že z toho dělají média senzaci ....

0 3
možnosti
SN

:-)......Souhlas ! Myslím si, že je to záměr a samozřejmě s propagovaným zvaním nevzdělaných imigrantů, to poslouží k postupnému rozložení naší kultury !

Mně také tato menšina nevadí, ale když tam s nimi pochoduje Krnáčová a Shapiro, čili poddaní v tomto státě se mají domnívat, že je to cool, nový trend v lidském chování.

Historie nás učí, že už to tu jednou bylo bylo, konce budou špatné! Nejde o mně, já už to mám za pár, ale co děti a vnuci? Zatím se na to trpně díváme, ale doufám, že se jednou národ probudí a vypráská nositele a propagátory těchto nových pořádků ! R^R^R^

10 5
možnosti
TH

Tak vam to nevadi...tak proc tady dokola minusujete?

0 0
možnosti
PU

P50e25t28r 91U76h93e98r

13. 8. 2016 17:12

Odpověď: Až ho povedeš!

2 1
možnosti
JR

J68a85n 36R23á41ž

13. 8. 2016 17:10

Podle jedné anglické lidskoprávní aktivistky, je zákaz práce s dětmi pro léčené pedofily zásahem do jejich lidských práv.

Takže vyzývám všechny pedofily, aby požádali pražskou primátorku Krnáčovou, ministra Dientsbiera, ministryni Valachovou a eurokomisařku Jourovou o záštitu nad pochodem hrdosti Pedofil Prague Pride 2017, kde budou moci poukázat na porušování svých lidských práv, že nemohou dělat učitele v mateřinkách nebo se starat o děti v jeslích

8 1
možnosti
Foto

Je smutné, kam jsme to dospěli.

Zdravý rozum už úplně zmizel.

5 4
možnosti
Foto

Jestli je něco úchylka, tak víra v komunismus :-/

16 7
možnosti
MK

To už tam pochodovali. Od roku 1948 každého Prvního Máje, uctívači mrtvoly v moskevském Mauzoleu. Ale to bys měl přeci vědět Petříku.

11 8
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik