Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J27i74r43i 20V43r39a20b49e19c

15. 8. 2016 16:36

K nazoru pana Putny se pripojuji.

4 10
možnosti
MK

Petriku, Putna je nas nejlepsi literarni historik a znalec ruske literatury. Jeho sexualni orientace je irelevantni, protoze pro jeho odbornost a kvality nepodstatna. Proste ma neco co tobe chybi. Inteligenci a prehled

11 10
možnosti
Foto

Svoje znalectví ruské literatury Putna předvádí ve svém předvolebním klipu. To je tedy ukázka kvalit jeho inteligence...

6 6
možnosti
FB

Chápu, že vy jste se o MPC dozvěděl AŽ díky Zemanovi... A proto taky chápu, že Putnovo jmenování profesorem vnímáte jako zesměšnění UK... Vám je přece úplně jedno, že MPC je autorem desítek knih, překládá z ruštiny, němčiny, angličtiny, latiny, řečtiny a vzdělanostně je v nevyslovitelných dálkách od vás... Pro vás je to prostě buzna, co dráždí lidi inteligenčně nesmělé....

16 0
možnosti
Foto

Tak, už jsem četl i kritiky za Putnovy nepřesné překlady z ruské poezie.

Dá se to dohledat na Internetu.

A pokud se vzdělaný člověk neumí chovat, tak prokazuje nevzdělanost chování.

Pedagog totiž musí být příkladný i ve svém chování a ne se chovat jako 15 letý puberťák.

7 7
možnosti
Foto

Chápu, že z vašeho levicového a proruského zaměření se vám to nelíbí, ale s tím nic nenaděláte. On má právo na svůj názor, který možná není ani tak odpudivý, jako ten váš.

16 1
možnosti
OK

M. C. Putna je člověk velice vzdělaný, mně známý již dávno před tím, než pan Petřík zjistil, že je to ten pán, co chce být profesorem a píše něco o katolických buznách.

Je tristní, že lidé, kteří Putnu kritizují, si o něm nedokážou a snad ani nechtějí více zjistit.

A co hůř, najdou se lidé tak hloupí a ubozí, kterým nevadí, když je někdo veřejně zesměšňován pro svou homosexualitou náměstkem ministra školství, ale nedokážou akceptovat, že tento napadený člověk se brání humornou nadsázkou, která je pohříchu nad intelektové schopnosti zapšklého "strážce morálky".

Prezident Zeman, který nešetří urážkami oponentů, nactiutrháním, šířením polopravd a dalšími nemravnými skutky, je povyšován do role nedotknutelného boha. A běda, jestli se někdo do prezidenta obuje a upozorní na jeho chyby, s takovým člověkem se pak nepolemizuje, takový člověk se podle odsuzuje.

Je mi vás líto, pane Petříku, jste v zajetí své padlé morálky.

14 1
možnosti
Foto

"Padlá morálka" To jsem to tedy schytal.

Vy jste též přesvědčený, že by měl prezident Zeman být odsouzený za velezradu?

2 1
možnosti
MS

Kandidatura na hrad je veřejná.Putna se nemusí chovat jako zbabělec a může konkurovat Horáčkovi.Stejně nikdy nikdo nepřizná,že kvůli takovým Putnům a Kohoutům -od kterých se očekává vysokoškolské chování - je česká společnost v rozkladu,protože jí chybí morální autority.A ty,které dosáhly na vysokoškolský,nota bene profesorský titul na nějakou morálku a důstojné vystupování pozemanovsku a bolševicku kálí.

3 5
možnosti
OK

Co je to vysokoškolské chování?

1 1
možnosti
RJ

R55a59d56e88k 66J88a78r17o53š

15. 8. 2016 14:49

Já bych je oba "odsoudil" do separace v Bohnicích. Nemusím ani Emana ani Putnu...

1 1
možnosti
PU

P13e70t98r 55U43h58e60r

15. 8. 2016 14:46

Jinak pro tebe další karmohoničský text, petříku. Nic jiného z tvého snažení nevyplývá...

5 3
možnosti
PU

P34e93t57r 11U44h63e97r

15. 8. 2016 14:40

M.C. Putna se proslavil v úplně něčem jiném než píšeš, petříku. Ale vzhledem k tvému vzdělání a sexuální orientaci jsi ho zaregistroval pouze v tom průvodu.

8 3
možnosti
Foto

Nikdo nezpochybňuje, že pan Putna občas dokáže napsat prorežimní publikace, která ladí sluchu věrchušky. Musím uznat, že v jeho dějinách homosexuality v Česku jsem si s gustem přečetl. Fakt by mě zajímalo, za co vlastně v české kultuře vděčíme heterosexuálům. Snad jenom TGM byl světlou výjimkou.

3 5
možnosti
PL

P67e62t67r 23L24a29n26g57e95r

15. 8. 2016 14:39

Putna x Zeman neboli souboj kreatur

2 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik