Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J40a75n 56M22o75l57n29á77r

1. 10. 2016 13:28

Hospodká kavárna v čele Jaromíra Petříka se musí dnes cítit po kocovině

;-D;-D;-D;-D

http://echo24.cz/a/wdLx5/hitler--gentleman-se-nasel-vysel-v-rudem-pravu-a-nenapsal-jej-peroutka

0 0
možnosti
Foto

Jste svezi vitr, v tomto divnem svete lzi :) Diky za clanek, autore :) a samozrejme karma..

2 2
možnosti

"Myslím, že jednou bude poměr k židům přezkoumáván se značným lomozem i v Rusku, kde procento židů na vedoucích místech je nadměrné."

http://www.pritomnost.cz/archiv/cz/1939/1939_22_2.pdf

1 0
možnosti

Zkuste Petříku definovat tu pražskou kavárnu

3 0
možnosti
Foto

Tu identifikoval Mitrofanov v jednom ze svých komentářů v Právu. V jedné pražské kavárně byl podpisován manifest proti Zemanovi.

2 2
možnosti
LC

Tak mně celá ta kauza připomněla seriál Nemocnice na kraji města, kde se doktor Strossmaier omlouval sestře Huňkové za výrok "Kdyby hloupost nadnášela ...". Zeman se prostřednictvím prezidentské kanceláře nakonec omluví, ale vnučka protáhla svého dědečka, ikonu Peroutku, pěkně blátem, které se jen tak lehce neumyje. No a pokud bude Zeman znovu kandidovat na prezidenta, bude mít jeho protikandidát/i argument, že nelhal 5x, ale 6x. Což ovšem bude mít vliv na jeho zvolení či nezvolení stejný, jako na rotaci zeměkoule.

3 4
možnosti
Foto

Vystihl jste to naprosto přesně R^

0 4
možnosti
Foto

Myslím, že jsem našel článek, Hitler je gentleman, respektive věty, které v mysli čitatele mohly vyvolat asi myšlenku "No jasně, Hitler je gentleman":

"Věříme přece, že řišskoněmecký národ chce, aby v českých zemích byl klid a aby se zde vytvořila nová důvěra a nová naděje do života, aby zmizely jakékoliv možnosti trpkosti a svárů mezi velkým národem německým a malým národem českým. Německý národ je desetkrát početnější národa českého. Proto můžeme my, Češi, od německého národa očekávat klidné posuzování situace a rytířské zacházení s českým národem, který se ničím na německém národě neprovinil. " (Dr. Václav Sedlák. Úpřímné slovo k politikům německého národa. Přítomnost 14. června 1939, č.24, s. 361).

1 2
možnosti
Foto

Zajímavé, ale přece jen mi tam chybí zmínka o Hitlerovi.

1 1
možnosti
Foto

Skoro celý svůj život žiju v malebném moravském městě Letovice, asi 12 km od vašeho malebného města a ve vašem městě jsem vystudovala gympl. Více jak15 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem nebyla v žádné politické straně. Bohužel se ale nespecializuju na Afgánské známky, ale má babička byla vášnivou filatelitskou a máme po ní sbírku známek. Prý to ale není moc druhé. Afgánistán mne ale zajímá, psala jsem o něm na svém blogu. Třeba na sebe někdy narazíme ve vlaku anebo, když budu v Boskovicích a poznáme se podle fotky na blogu idnes. :-)

1 3
možnosti
Foto

Tak jsem se podíval na Vaše blogy a mohu napsat, že pod Váš blog

"Katolický byznys s kultem světců donedávna vydělával církvi slušné peníze" bych se podepsal R^

Můžete mi dát odkaz na Váš článek o Afghánistánu?

0 2
možnosti
Foto

Skoro celý svůj život žiju v malebném moravském městě Letovice, asi 12 km od vašeho malebného města a ve vašem městě jsem vystudovala gympl. Více jak15 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem nebyla v žádné politické straně. Bohužel se ale nespecializuju na Afgánské známky, ale má babička byla vášnivou filatelitskou a máme po ní sbírku známek. Prý to ale není moc druhé. Afgánistán mne ale zajímá, psala jsem o něm na svém blogu. Třeba na sebe někdy narazíme ve vlaku anebo, když budu v Boskovicích a poznáme se podle fotky na blogu idnes.

0 0
možnosti
BK

Velká karma, pane PetříkuR^.

3 10
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik