Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejnovější článek o "ochraně" hranic EU: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/416809-migranty-na-sicilii-zachranuji-a-eviduji-jako-na-bezicim-pasu.html

Tento článek potvrzuje argumenty v mém blogu:

Čím více organizací v Evropě, tím rychlejší a větší přísun nelegálních migrantů do Evropy.

1 0
možnosti
Foto

R^ Tohle je mnohem významnější informace. Zabralo mi to pár minut, kdežto nedůležitými hovadinami, předevčírem, jestli Havel ano nebo Havel ne, jsem jen ztratila hromadu času. Člověk se furt učí, i díky Vám! ;-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji.

Jsem stejného názoru R^

0 0
možnosti

je to presne podle metodiky... postupuji tak ruske televize, tiskove agentury... cokoliv...

evropa v troskach, hruza, apokalypsa... a na konci putinovo rusko jako zachranna archa...

tedy bravo R^

stranou ponechame fakt, ze mezirocni narust lidi odchazejicich z toho skveleho ruska prave do te shnile evropy nad propasti je nejakych 200 000 dle ruskeho stataku...

4 2
možnosti
Foto

Tak některá města v Německu a ve Francii jsou již v troskách.

Zkuste si zjistit, jak kolabuje turismus ve Francii.

Je otázkou, zda těch 200.000 Rusů ročně emigruje, nebo jezdí vydělávat do západních zemí a pak se vrací. Mám několik známých, kteří např. v USA několik let pracovali a potom se vrátili.

1 1
možnosti

Pane autore,

neuvědomujete si, že president USA svými předky pochází z Afriky a jistě obtížně chápe negativní postoje k uprchlíkům z Afriky. Pochopila to Merkelová a myslím, že už to pochopil i náš Bohoušek, který k tomu nabírání uprchlíků nebude potřebovat ani kvóty. Umíte si představit o jaké potenciálně špičkové politiky přicházíme odmítáním uprchlíků? Nedivte se, že NATO vedené USA nechce proti uprchlíkům zasahovat, ani umožnit v jednání s Ruskem v Sýrii mír.

Karma pro vás!

2 1
možnosti

..... ano, je to tak,- vodedneška všecko v poho,- žádný fobie, žádný rasisti, fašisti, sluníčka se přesunou z kaváren do normálníc putyk, multikulti a korektně vítací kecy už nejsou třeba,- všecky neziskovky zrušený !,- Ministerstvo pro integraci zaniklo,-všechny jejich love a dotace převedený do zdravotnictví, do školství, hospicům a jinejm potřebnejm,- ......... zkrátka, jak říkala Angela, migrační krize skončilaVEU!

2 0
možnosti

L87i54b31o85r 49V65a20n48ě42k

6. 10. 2016 15:55

Výborná informace.

Měl jsem obavy, že se u břehů a na plážích Lybie utápí zbytečně moc lékařů, programátorů, techniků, inženýrů a architektů, které tak naléhavě potřebuje náš průmysl.

I v redakcích medií je zoufalý nedostatek kvalifikovaných gramotných muslimů. Tuším,, že např. v redakci a administraci iDnes zatím není ani jeden.

To se musí změnit.

8 2
možnosti

Neco jako rodily mluvci v prekladu na rodily verici.

1 0
možnosti

Slysim muezina jak svolava verici 'v silenou EU' na utok proti normalnim lidem.

1 1
možnosti

:-)......Pane autore, máte plnou pravdu ! Dá se to vysvětlit i tak, že zruší zlatý důl pro pašeráky těchto imigrantů ! Ale jak vidno z diskuse.....Vaše jméno působí na známé firmy, které Vám dávají minus i kdybyste napsal pravdu, jak červený hadr na býka! ̈

R^R^R^ !! Dodávám..... dnes jsem to četl také, tak nevím proč se všichni tak bouří ! Přece bude lépe, už se nebudou topit v moři ! !!

16 5
možnosti
Foto

vy minusy nedáváte???

3 6
možnosti

to jo, když to řekl Němeček, tak to tak holt musí být

1 1
možnosti

J61i56r51i 18V21r43a56b12e36c

6. 10. 2016 14:31

P.Petriku kolik mate tech uprchliku v Boskovicich.Podle tech kafru aspon 1000.

5 8
možnosti

Chápete vy chudáku aspoň to, o čem je článek?

6 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS