Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

D84a12d15a33k 91P67e65t82r

25. 10. 2016 16:44

Jourová, vy jsi skončila než začala. To je opravdu um.

0 2
možnosti
Foto

Osobně jsem zvědavý, co ještě Pražská kavárna vyvede.

0 1
možnosti
Foto

J77i47ř10í 93K29i30n62d38l

25. 10. 2016 16:11

To už by stačilo, ne ? Dejte panu Petříkovi klid, ať si odpočine a ať jej zase políbí můza a splodí zase něco vtipného. Vždyť je to v podstatě geniální, co napíše. To dokáže málo kdo, splácát dohromady takovou snůžku pitomostí. Vždyť je to podstatě sranda. Když se objeví výplod páně Petříka, tak je u nás doma hned veselo i manželka se pobaví. Tak jej nechte v klidu, ať může tvořit.

15 3
možnosti
Foto

Podle Vašich reakcí níže i pod jinými mými články u Vás asi moc veselo není, pane Kindle...

3 4
možnosti
MD

Smutna doba. Tak jste to vy, radoby_pravicaci dopadli, ze musite chodit na prednasky ze Slusne pravicovosti ke 'komunistovi' Petrikovi.

0 7
možnosti
Foto

;-DR^

Tentokrát se bez smajlíků neobejdu.

0 4
možnosti
Foto

Mašíny se nezaobývejte, to téma nemůžete pochopit...

9 1
možnosti
MK

Spíše pravicový Petřík. To je podobný vtip roku, jako když plaváček z Návojné včera tvrdil, že jeho příbuznou v Německu, která ubytovává uprchlíky, postřelili, když uprchlíkům vezla pomoc. R^

9 0
možnosti
AH

A89l54e55s 26H47r57y72c

25. 10. 2016 15:51

Petřík se proleptal k další metě;-D

7 0
možnosti
RH

Pražský kavárenský byznys kvete i díky reklamě z Hradu...

9 0
možnosti
Foto

To se mýlíte.

Díky reklamě našich médií.

Kdyby to samé, co Zeman dělal Schwarzenberg, tak všechny tyto činy budou naše média velebit jako aristokratickou noblesu.

2 10
možnosti
Foto

Proboha tak už to konečně odtajněte a napište naplno a jasně která z mnoha pražských kaváren vám všem tak leží v krku? Jak se v tom má jeden orientovat? Člověk by tam rád zaskočil na kafíčko a sachra, pokud jej podávají a poklábosil s názorově stejně založenými lidmi. Jenže jak mám vědět kam? To je pořád jen kavárna sem, kavárna tam a nikdo neví více, než že je dislokována v Praze. Tak už nás nenapínejte.

19 1
možnosti
Foto

Taky bych do té pražské kavárny zajel, autobusem to mám jen jednu zastávku na Florenc.

8 0
možnosti
LJ

Můžete mi ukázat, kde zmíněná osoba říká, že by vyznamenala bratry Mašíny?

Rozhovor jsem si přečetl a přiblížila se k tomu, když odpověděla, že spíše ano, což neznamená ano, takže opět další z vašich výmyslů?

4 1
možnosti
MD

Postavit svoje presvedceni o skodlivosti pusobeni (komunistu) na spolecnost na v prvni fazi obhajobe a druhe vyznamenavani, nebo jen uvazovani o nem, vypovida spise o necem, co by se dalo nazvat 'dukazni nouzi'. To tam nemate opravdu nekoho ci neco kvalitnejsiho?

0 1
možnosti

Ale mají to ovečky a "ovčáčci" továryšča Kolmanova dobře vymyšlené, když každého, kdo neucvrnkává před Moskvou a poskoky z její ambasády a má prozápadní postoje a smýšlení, nazývají"pražskou kavárnou". To dělali i komančové za Husáka a snažili se vyvolat dojem, že charta a vše proti socialistické je jen záležitostí Prahy. Upřímně, mě osobně toto škatulkování uráží, Petříku.

4 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik