Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Víš Petříku, mě strašně fascinuje jedna věc. A to tvoje, dokažte mi opak, dokažte, že nemám pravdu apod. Jenomže vždy když ti někdo v diskusi ukáže, že pravdu nemáš, tak to ignoruješ. Případně, napíšeš, že tě dotyčný nepřesvědčil a že máš pravdu.Žiješ tedy v docela zajímavém světe, kde všichni, kdo ti oponují jsou blbci a jen ty jsi nositelem pravdy. Typické pro nacisty a komunisty.

A dokázal by ses podívat do očí lidem, kteří bylin obětí nacismu a komunismu? Dokázal bys jim říci do očí, že komunisté jsou slušnější než ten či onen?

Dokázal bys kleknout na kolena před lidmi,kterým komunisté zlikvidovali život a říci odpusťte?

Víš, pochybuji o tom, zvláště když hájíš Rusy, kteří povraždili sedm milionu Ukrajinců a z Ukrajinců děláš fašisty. Pochybuji o tom, když z Katolické církve děláš zloděje a přitom jediný zloděj byli komunisté, kteří Katolické církvi sebrali majetek a mnichy a jeptišky deportovali do koncentračních táborů. Pochybuji, že ty jako komunista,ohánějící se tím, že jsi pokřtěný si uvědomuješ, že pokud Bůh existuje, jak věříme, tak skončíš v nikdy nekončícím pekle. Třeba František Veselský v Boha nevěří, ale Bůh mu dá za zásluhy boj proti pokřtěným katolíkům, kteří se dali ke komoušům a pak ti bude mávat z Ráje a ty budeš ......za to by mne smazali

15 0
možnosti
MD

Dost krecovity a tematicky prilis velky mix na to, aby by mohl stat nejakou hodnotnejsi vypovedi.

0 8
možnosti
VV

Uz jen nadpis staci.

10 0
možnosti
MD

Nemam cas to cist detailne a cele. Ale uz za pouhy nadpis se da dat karma. Konecne nekdo rekl, ze pan synovec Herman ma pod oblekem spartanske triko a slavisticke trenyrky. A pak ho nemejte radi, kluka vsestranneho.

2 5
možnosti
LJ

Prázdná nic neříkající slova mimo realitu dnešního světa.

5 0
možnosti
TH

Tusim, ze vam zijici pan Brady dost vadi....Rv

12 1
možnosti
SS

To vite - utekl z Petrikova rudeho raje a pak jeste pomahal dalsim co taky utekli ... to se neodpousti.

14 0
možnosti
Foto

Takže když podporujete kolektivní vinu, schvalujete i střílení německých dětí včetně kojenců při poválečném divokém odsunu. Není se čemu divit, potrestat je třeba nepřítele minimálně do pátého kolena. To je přece praktika těch, které vy neustále velebíte.

12 1
možnosti
Foto

Kolektivní vinu Sudetských Němců uplatnily vítězné mocnosti, mezi nimi i USA, Velká Británie a Francie.

Takže se obraťte na jejich adresu.

A napište mi, kde schvaluji střílení německých dětí včetně kojenců. V opačném případě jste za lháře.

4 6
možnosti
Foto

Ti hrozní Sudetští Němci. Tak nevím, takže Krym by se měl zase přesunout k Ukrajině? Nebo má pan Petřík dvojí metr?

9 0
možnosti
Foto

Pan Petřík má několik metrů. Podle toho, který se mu právě hodí.

8 0
možnosti
Foto

Ten jeho citát jsem si dala do záhlaví na blogu. Schválně jukněte :-)

6 0
možnosti
FV

Budu se opakovat. Chodil jsem s Hermanem na gympl. Moje žena s ním chodila na vejšku. Možná se může leckomu zdát jako podivín, ale lhář ani hajzl to rozhodně není. A nikomu nepodlézá, snaží se o smíření.

A vy mu, kritiku Jaromíre, nesaháte ani po kotníky.

15 1
možnosti
Foto

Ale pana Hermana do těch pekel právě vedou jeho klady, jejíž pokračováním jsou právě zápory. Je schopen ve jménu své pravdy tolerovat případnou nepravdu.

0 2
možnosti
VS

Už se těším, až vám váš spolubojovník Řezník vysvětlí, že touha sudetských Němců po připojení k Říši byla naprosto legitimní a ČSR neměla právo jim v tom bránit. Alespoň to tady několikrát tvrdil.

A koneckonců vy, jako zuřivý obránce Novorossie, byste měl mít pro separatistické snahy menšin určitě pochopení.

8 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu je nutné říci, že těžko po WWI bylo pro Spojence přijatelné, aby si Německo jako stát, který kapituloval, rozšířil své území. Ano, kytičky na hrobech sudetských Němců z r. 1919 se ukázaly být příliš těžkou zátěží pro budoucí soužití, nicméně faktem, že se TGM podařilo německé státotvorné politické strany dostrkat do vlády, což znamenalo, že tehdejší německá politická reprezentace uznala Československo za svůj vlastní stát. Toto uznání znamenalo, že legitimitu Československa v tehdejších hranicích už nebylo možné zpochybnit.

A koneckonců i Německo tu mělo své vyslanectví.

0 3
možnosti
JH

J68o59s73e63f 43H28e35j67n97a

26. 10. 2016 17:04

;-€;-O;-€...jak tupost, tupost, tupost vrchovatí... !!WS

7 0
možnosti
Foto

Tak sem nepište, pane Hejno a máte pokoj

0 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik