Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D13a26v79i30d 41V57l19k

23. 1. 2017 15:14

Pane Petříku prosím Vás vpád ruských zelených mužíku na Ukrajinu vyvolalo NATO??? Běžte se prosím zklidnit studenou sprchou.Pan Kolář hovořil zejména o Vás . Však víte o těch užitečných.........

17 1
možnosti
Foto

Putin svrhl Janukovyče, dosadil tam v rozporu s ukrajinskou ústavou nelegitimní pučisty a těm nařídil vyvraždění obyvatel Donbasu, kteří je odmítli uznat za svoje nové vládce?

3 12
možnosti
VK

Když mluvil pan Kolář o užitečných idiotech, věděl, o kom mluví. Potrefená husa se zase ozvala.

9 1
možnosti
Foto

J70a19k41u24b 64R39o33t31h

23. 1. 2017 14:54

Jako obvykle jste udělal toto - z prosté informace jste vytvořil zcela chybné tvrzení. Čili obrátíte relevantní fakt naruby a stvoříte lež. Kterou pak cupujete. Ale to nepochopíte. ;-€

17 1
možnosti
MJ

Vy dokazujete soudruhu P. , že lidská hloupost je nekonečná (příště pište azbukou- pro soudruha Putina)

17 2
možnosti
VF

V blogu je otázka - "Proč to však naši občané nespolkli"?

Protože jim to politicky myslelo.

1 1
možnosti

Pane Petříku, hodně se pletete. Protiruské nálady není nutno v bývalých zemích sovětského impéria vyvolávat. Ty země mají s ruskou nadvládou tak špatné zkušenosti, že stačí jakýkoli náznak agrese z ruské strany a protiruské nálady jsou jaksi spontánní. Z toho také vyplývá, že nikdo Rusko neobkličuje. Pouze se dříve porobené země článkem 5 Severoatlantické smlouvy pojišťují, že se ruská hrůzovláda už nebude opakovat. U nás byla protiradarová ruská kampaň velmi silná, třeba i sdružení Ne základnám bylo financováno přímo z Ruska, a to získalo velmi důležitý vliv. Potom po českých e-mailech kolovaly i falešné zprávy o neexistujících amerických radarech v Ázerbajdžánu, které údajně způsobují spoustu rakovin, apod. Kdopak si asi s těmito falešnými zprávami dával tu práci? Rusko je země, které ohrožuje všechny své bývalé kolonie a závislá území, včetně nás. Dokud se Rusko nepřestane babrat ve své imperialistické minulosti, zůstane hrozbou.

16 1
možnosti
Foto

Myslím si, že většina našich občanů Vaše obavy nesdílí.

To bychom se Němců museli bát daleko více.

2 14
možnosti
IM

Kolář je mimo. Vám karma.

6 6
možnosti
Foto

Mne jen překvapuje, že někdo může být až natolik mimo.

Podplatit politiky, to bych ještě spolknul, ale podplatit i české občany, tak to jsou tedy ti Rusové kanóni.

Za karmu díky R^

3 5
možnosti
ON

O93n76d67ř60e39j 25N59ý49č

23. 1. 2017 14:13

Lžete. Ničím jste nic nevyvrátil a ještě je dokázané že za rudýmy spolky typu ne základnám a podobným stály ruské peníze.

12 6
možnosti
Foto

Když nechápete význam psaných slov, tak Vám bohužel nemohu pomoci.

3 7
možnosti
Foto

Já ani nevím, že zde bylo nějaké "Ne základnám".

Mainstream je nějak špatně propagoval.

Všude jsem tehdy viděl jen Klvaňu, jak nás přesvědčuje o nutnosti postavit v Brdech americký radar.

3 8
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik