Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J17a54r77a 55R40a94n66k

28. 1. 2017 6:58

Sorry, ale tohle lhani dole, nebo jak Trumpovic scull head KellyAnn tvrdi - alternative facts, nechodte s tim na nas autore, zapominate, ze nekteri z nas ovladaji anglictinu, nemcinu, francouzstinu - na rozdil od StandyRv

http://www.wsj.com/articles/britains-queen-elizabeth-ii-filmed-calling-chinese-officials-very-rude-1462963502

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, že se dole lže.

Musíte panu Siskovi a dalším Vašim příznivcům domluvit.

1 0
možnosti
JR

J43a13r29a 43R43a13n55k

28. 1. 2017 6:49

Omlouvam se, ze jsem vedome prekrocila clanek a sla primo na diskusi, domnivala jsem se, ze jako obvykle neni o co stat:-) Faktem je, ze nikdo v Americe nechce videt ani Putina, ani Zemana......okay, Vladimir tady jmeno ma - ten KGB mrnous, co obcas jezdi na kole jako Lady Godiva, ale to je ten komplex malych muzu...Milose zde oprvdu nikdo nezna, vsak on se docka, nez Donald bude impeached......

0 0
možnosti
Foto

Myslíte, že se v USA dočkáte podobného převratu jako na Ukrajině?

1 0
možnosti
JD

JO máte plnou pravdu,demokracie neni to pravé v ni může kdekdo napadat a škodit danému systému pro který je třeba 80procent lidu...za komoušu by dostali 15let a makali v uranových dolech.Tam by je to přešlo

3 1
možnosti
Foto

Poslední zvěsti dokonce naznačují, že Rusové anektují Měsíc. Ale to nebude určitě pravda. Nač by jim ten srpek byl?

3 5
možnosti
Foto

Pokud s tím přijde CNN a naše ČT, tak pánové Matuška s Uherem tomu uvěří určitě.

5 4
možnosti
PU

P74e17t13r 37U47h79e72r

26. 1. 2017 19:54

I v Boskovicích na radnici už zachytávají

3 0
možnosti
PU

P11e71t74r 16U34h91e97r

26. 1. 2017 19:55

pokr. tvoje skvělé texty, petříku, způsobuješ jim tam prý občas veselé chvilky :-D

2 2
možnosti
JB

J98a84n 78B66u34r30d84a

26. 1. 2017 17:29

Příště, pane Petříku, ještě přidejte kapitálky a červenou barvu.

9 4
možnosti
Foto

pane Petříku, tzv fakta, která obvykle předkládáte, jsou pouze názory lidí, se stejným názorem, jako máte vy a to, při vší dobré vůli, nelze nazývat fakty. Ale to je něco, co je mimo oblast vašeho chápání.

Budu se opakovat - diskuze s demagogem, jako jste vy, je naprosto zbytečná věc. ̈

14 5
možnosti
VS

Mohl byste dát relevantní zdroj, který by dokázal, že se britská královna klaněla tomu Číňanovi? Pokud ne, jste lhář.

6 6
možnosti
Foto

Klaněla. Každý to viděl. Nebo spíš se jemně uklonila. Skoro neznatelně. Ale postřehnout se to dalo.

4 5
možnosti
ON

O12n82d93ř22e66j 12N58ý25č

26. 1. 2017 16:50

Je dobré znát mozkové pochody tohoto ruského trolla. Samozřejmě fakta žádné nedodal pouze své to jest ruské názory. Nejlepší je když to řekne Trump tak je to pravda i bez důkazů. On by přece nelhal. To je fakt pouze podle tohoto ruského trolla. To samé lži o radaru. Fakt že rusové zde platili různé organizace které hlasitě vystupovali proti radaru a snažili se ovlivnit veřejné mínění on neuznává. Srbsko rozpoutalo válku na Balkáně. Referendum na krymu je další jeho lež. Každé referendum musí schválit centrální vláda. Podívejte se do Španělska na Katalánsko. Ještě před referendem přišlo okupování poloostrova ruskou armádou což i sám Putin po čase uznal.Pan poslanec který tam byl údajně jako nezávislý pozorovatel dodnes nebyl schopen vysvětlit kdo mu ten výlet platil jelikož tam nebyl z pověřením naší vlády. Nikdo netvrdí že rusko ovlivnilo americké volby ale že se o to snažili.

7 4
možnosti
JD

Vy jste nějaký chytrý sluničkář,tvrdite také to co Vy uzáte za dobré

1 1
možnosti
PB

..... no maji to zmáknutý ti Ivani,- vždycky začínám na Blistech,- abych se jako dozvěděl tu pravou nefalšovanou pravdu a potem přešajtruju na Plisty,- si představte, že na tech Plistech se ty komentáře tak nějak víc shodujou s tou realitou všedního života a vodráží se v tem pravej stav věcí,- teda někdy až za tejden, nebo dokonce za půl roku ale v tem je ten půvab ;-) !,- ..... třeba ty vodsuzovaný ploty na čáře - a naráz je stavíme,- nebo ty inženýři a dochtoři a hups - sou z teho negramoti, nebo to skvělý Arabský jaro - a jejda, Barák to po letech vnímá jako svou největší chybu v úřadě,- srdceryvný fotky z Allepa - a ejhle, vony sou z Egypta (?), aj mutti má svoje demaskovaný pravdy,- "Zvládneme to !" - a za chvilu bacha, tohle už teda nezvládnem a budem deportovat !,- ....... a můžem takhle pokračovat dál a dál, až k tem teroristům, keří řádijou v Evropě ale vůůůbec sem nepřišli v migračních vlnách, žejo ! Tak, a nyni už zbejvá enem vysvětlit, co s tem má společnýho Vladimír Vladimírovič ?!,-a k temu tady máme experty co dokážou votáčet aj tou zeměkoulou do protisměru,- tak se předveďte, klauni ;-D !

4 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik