Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J39a77r75a 84R56a11n96k

2. 2. 2017 3:32

Nadpis mate kupodivu spravne, tak jako v lokalnich novinach, on se tim vrah netajil, sedel v aute a sam se nahlasil, zrejme si mysli, ze s nim lide budou souhlasit, ale bylo to celkove odsouzeno, ale clanek je pro pionyry v materske skolce.

Quebec massacre suspect a fan of Trump, far right French politician ...

http://www.citynews.ca/.../quebec-massacre-suspect-a-fan-of-trump-far-right-french-politici...

2 days ago - The mass shooting at a mosque in Quebec City on Sunday left six people dead ... Quebec massacre suspect a fan of Trump, far right French politician .... across the country and expressions of sympathy from around the world.

1 1
možnosti
JR

J86a15r31a 63R82a46n40k

2. 2. 2017 2:29

Konecne, uz jsem si rikala, kdepak je vas esej:-)

0 1
možnosti
VV

Otazka.

Co je to Quebek?

5 2
možnosti
MK

Petříku, napsal jsem blog na základě informací Fox News a CBC, což jsou renomované zdroje, kdy bylo uvedeno, že jeden byl Maročan a druhý konvertita k islámu, kteří vraždili. Druhý den se ukázalo, že i tyto dvě média se mýlila a svůj blog jsem smazal, přestože měl vysokou čtenost a karmu, kterou miluješ. Ale osobně jsem cítil, že by nebylo správné mít blog, který byl vytvořen na základě zavádějících informací.

Ty mícháš hrušky a jablka a jsi šťasten.

Ono totiž směšování "obyčejné" kriminality....fanoušci Obamy vraždí a s politickými vraždami je docela chucpe. A ještě více chucpe je....oni to také dělají. To mi připomíná komunistického vůdce socialistického světa Chruščova......."Vy zase bijete černochy.

Vím, že ten rozdíl nevidíš a vlastně ani nepochopíš co ti chci říci. Víš, já umím pochopit, proč ten co onen něco udělal, ale neumím to omluvit a nedejbože to bagatelizovat ve srovnání s tím, či oním.

Ale už se těším, až zase napíšeš něco o křesťanech. :-P

6 1
možnosti
Foto

Řada politiků, kteří se podíleli na vojenském napadení Iráku a Lybie jsou křesťané (G. Bush jr., T. Blair, D. Cameron). Při použití tohoto hlediska mají křesťané na svědomí více mrtvých než islámští teroristé. A tito politikové mají největší podporu od našich křesťanů (Schwarzenberg, Kalousek, Herman, Bělobrádek atd).

Co říkáte tomuto porovnání?

A mohl byste se chovat v diskusi slušně, abych zase nemusel psát o nevychovanosti křesťanů.

2 4
možnosti
JN

J55o98s51e65f 92N83i18k26l

1. 2. 2017 18:04

však pan Flaška i Bystřický dobře vědí jak to bylo s Gruzií, Jugoslavávií, Libyí, Irákem, Chile,....atd.atd...jenom dělají ze sebe hlupáky...přece moc dobře vědí jak to bylo i IS, Ukrajinou a konečně i proč jsou Rusové na Krymu...možná vědí i jak dopadne barevná revoluce v USA...jinak nám mohou sami říci jak to bylo např. s Irákem...kdo vypátral Sadáma atd....

5 8
možnosti
Foto

Vědí, jenže veškerou vinu za tyto zločiny i zločiny zemí NATO připisují Putinovi.

Kvůli takto nemyslícím lidem jsou ve světě neustále války, protože věří agresorově propagandě, že agresory jsou jejich oběti.

4 6
možnosti
JF

Už se dneska Petřík chlubil karmou?:-)

5 1
možnosti
AP

V Berlíně vraždil kamionem čtenář Koránu a obdivovatel Mohameda. Je to politicky korektní?

0 2
možnosti
JB

Je a hned Vám tam prdli mínus.

0 0
možnosti
SN

:-) Pane autore! Článek jsem si pozorně přečetl, souhlasím. Ale....,že po Vás vyjeli. Vaše jméno působí na diskutéry, jak červený hadr na býka při coridě ! Držím Vám palce ! R^R^R^

8 6
možnosti
Foto

287 diskuzní variace na téma Lýbie, Irák, Srbcko a zlotřilé NATO.

Nepřipadáte si jako komik, pane Petříku???

7 5
možnosti
VV

Nepovidejte pane Petriku.

Jeste predvcirem se tu se mnou dokrve hadal jisty pan se jmenem pdobnym novinari Franzi Kafkovi, ze to byl musulman. A pry to psal agentury v sesti jazycich, ktere on ovlada.

Tak to precinemohl byt zadny fasista ani zaryty pravicak.

3 2
možnosti
MK

Rybíku, tys šťasten. A ten dotyčný ti neřekl, že to psaly agentury v šesti jazycích, ale ptal ses, kolik jazyků dotyčný ovládá. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik