Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

no, autor, že zrovna vy něco povídáte o nadpisech :-)

zde jsou vaše tři poslední

Odpůrci Putina, Trumpa a Zemana jako šiřitelé proruské propagandy

Obvinění Rusů, že v Brdech není americký radar

„Pražská kavárna“ šířila na Václaváku nenávist proti Trumpovi

Zdroj: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=584155

9 1
možnosti
VV

Prazskych kavaren byvalo na Vaclavaku hodne. Ale mnohe neprezily privatizaci a jaksi se odrodily.

Zajimalo by mne, kterou ti vynalezci tohoto rceni mysli. Ja chodil hodne rad do Alfy, nebo do Astry.

4 1
možnosti
EH

O panovi novináři M. (-ert) si už nějakou dobu myslím, že je to trol nastrčený na rozpoutání co největší diskuze (= penízky z reklamy). Věřím, že jsou to jeho pravé názory, ale snad tam mají nějakého šéfredaktora, přes kterého to musí projít.

2 1
možnosti
Foto

Myslím, že se dost snažíte podprahově podsouvat něco, co není pravda. Tak tedy bez okolků a na rovinu. To co tvrdíte v článku, že je jen propaganda, tedy že Putin je největší zloduch na zemi, s tím souhlasím. Asi není největším, pouze jeden z největších.

6 4
možnosti
RK

Takže vlastně ta propaganda, alespoň ve vašem případě, zaznamenala úspěch.

4 0
možnosti
FB

"V Quebeku vraždil sympatizant Trumpa a Le Penové" --->

"Co vlastně autor tohoto článku chce tímto nadpisem říct? Že příznivci Trumpa a Le Penové by měli sympatizovat s vrahem v Quebecu?" Jakkoli je ten nadpis bulvární a příliš zjednodušující, to, co vnucujete autorovi toho nadpisu, naprosto nijak z nadpisu neplyne. To je váš výmysl. Nedává to logiku; výrok z nadpisu nijak neimplikuje to, co kritizujete... Ale kdo by se dneska namáhal s logikou a fakty, že?

7 1
možnosti
Foto

Já to kladu jako otázku a nikoliv jako fakt.

Naproti tomu, že v Qubeku vraždil sympatizant Trumpa a Le Penové napsal autor článku jako fakt. Je to vnucování názoru, aby Trump a Le Penová byli spojovaní s vraždami v Quebeku. Že s nimi neměli nic společného, je jasné, ovšem jednoduše uvažující jedinci si je s tímto činem budou spojovat.

A o toto autorovi článku šlo.

6 2
možnosti
Foto

Omlouvám se za chyby v textu, nevím jak došlo k natažení článku s chybami.

Článek jsem aktualizoval, snad to bude za chvíli v pořádku.

1 1
možnosti
Foto

Tak se dívám, že chyby jsou již odstraněné. Ještě jednou se čtenářům omlouvám.

0 0
možnosti

Zdá se mi,

že ti naši novináři si dělají stále větší ostudu.

Možná je budou chválit novodobí cenzoři z EU, či MV, ale tragédií je, že ty svoje výplody politické nenávisti, předkládají ke čtení i normálním lidem.

Karma.

5 1
možnosti
NM

;-D a když jim to Babiš se Zemanem připomene tak je zle a cítí se být ukřivděni..

2 1
možnosti
OK

O27t31a 45K72i25n75c

1. 2. 2017 13:06

Vůbec nezáleží na tom, zda vraždil sympatizant nebo odpůrce Trumpa a Le Penové, vrah zůstává vrahem a jeho sympatie či nesympatie nejsou polehčující ani přitěžující okolností.

6 0
možnosti
EH

Akorát novináři místo aby poukazovali na neodpustitelný skutek, si přihřívají liberální politickou polívčičku. Pan Petřík má pravdu, že se vše politizuje jako za komunismu. Motivy vraha neznáme, ale média ví, že v tom má prsty Trump.

3 1
možnosti
Foto

Pár let přemýšlím, jaká to síla přinutila lídry států a média chovat se vlastizrádně. Za socialismu to bylo jasné. To šlo o diktát z Moskvy a za neuposlechnutí hrozil konec kariéry jak pro politiky, tak pro šéfredaktora. Tehdy byl na nás vytvářen stejný nátlak ze všech stran, že si každý, kdo nesdílel rudý, prosazovaný názor, připadal jak osamocený prašivý pes. Dnes to není jiné.

6 1
možnosti
JN

J61i93ř52í 95N29o18s77e94k

1. 2. 2017 13:17

Prachy, prachy, prachy

1 1
možnosti
RK

Když už píšete o novinářích, tak dneska se mi nejvíc líbila slova šéfredaktora MF DNES:

"Běžný divák dnes vnímá Českou televizi jako nikoliv zpravodajskou, ale politickou instituci, podporující jednu ideologickou linii, která je navíc v české společnosti těžce minoritní. Jedná se o linii prosazovanou v ČR miliardářem Zdeňkem Bakalou, jakousi skromnější českou obdobou krále neziskovek George Sorose. „To jsou všechny ty Knihovny Václava Havla, TOP 09, Evropské hodnoty, protiruské postoje, gender témata ve 168 hodin, promigrační propaganda atd.,“

Vyjádřil to naprosto přesně.

11 0
možnosti
EH

Tak to by se měl asi podívat, co se tvoří v jeho redakci. ;-D

2 1
možnosti
RK

Je to tak a je mi líto těch, kteří to nevidí nebo si to spíše nejsou schopni připustit.

4 0
možnosti
JR

J64a36r33a 18R97a40n60k

2. 2. 2017 3:28

Mne je spis lito tech, kteri neumi a tak proste cekaji, kdo zde co napise, pritom net je plny informaci, na co proboha ma nejaky pan Petrik komputer, kdyz s nim neumi zachazet?8-o?

0 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik