Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže abych to shrnul. Rád se veřejně přihlásím k tomu, že bych byl rád, kdyby zde byli umístěni jakýkoliv spojenečtí vojáci, třeba američtí. A budu je i vítat. A zeptám se autora blogu, jestli má, nebo v roce 1968 měl, stejný vztah k vojákům ruským, když už si plete okupaci se spojeneckou pomocí.

12 0
možnosti
Foto

Z hlediska spojenectví byli Rusové v roce 1968 stejní spojenci jako jsou nyní Američané.

Dříve jsme byli členy VS a nyní NATO.

Nechtěl jsem zde vojska SSSR v letech 1968 -1989 a nechci na našem území ani americká vojska. Pokud zde chcete jakákoliv spojenecká vojska, tak byste měl dodatečně přivítat i vojska SSSR, která k nám přišla v roce 1968.

Jde totiž o totéž.

V obou případech cizí vojska na našem území. Bezdůvodnost našeho obsazení spojeneckými vojsky SSSR je asi stejná jako by byla bezdůvodnost současného obsazení vojsky USA.

A sám si můžete položit otázku, zda se tímto nedopouštíte vlastizrady.

3 8
možnosti
Foto

Pane Petříku nechci vás urazit, ale vy patříte mezi jednoduché lidi, kteří se dají lehce opít Ruskou propagadou a zneužít.Nechápu co jste za člověka, který píše na ruské veby články plné lží urážející zemi ve které žijete.

11 1
možnosti
PT

P88e92t79r 30T37o83m58e25k

22. 2. 2017 16:48

Jak se takovým lidem říká ? Vlastizrádci.

7 1
možnosti
PT

P34e95t84r 75T90o14m32e68k

22. 2. 2017 16:42

Petříku, Hermánku, co dobrého pro Československo, později pro Česko za posledních 70 let vykonal SSSR, později Rusko ? JEDNO VELKÉ ..... NIC !!!

5 0
možnosti
Foto

Pane Tomku, musí vám oponovat SSSR za dobu co bylo ČSSR její kolonií ji dokázalo ekonomicky zruinovat, tak jako každou kolonii ve východní Evropě okupovalo. To nemluvím o zavražděné inteligenci, která byla vražděna komunisty na příkaz SSSR. Takže žádné velké nic.

6 0
možnosti
Foto

Když, před více než 5 lety zemřel Václav Havel, lid si říkal (tak jsem to slyšel). Otevřu almaru, tam Havel, otevřu ledničku, tam Havel a podobně.

A skutečně nám tehdy média cpala Václava Havla jako husám šišky do krku. Prostě tomu nešlo uniknout.

A dnes, kam se podíváme, tam je Putin. Jen aby taky nebyl za slabším sexuálním apetitem nás, dorostlých mužů.

2 4
možnosti
Foto

Václav Havel je dle našeho i západního mainstreamu kladný hrdina se svým humanitárním bombardováním. Putin ten největší padouch.

Ale hlavně, že jsou nepotvrzené domněnky pana Zieglera dle pana Flašky hlubokou pravdou.

1 6
možnosti
DV

D67a75v12i15d 43V35l21k

22. 2. 2017 15:58

Vy jste největší proruský propagandista na tomhle blogu od dob pana Vyvadila. Podle mne intenzivně pracujete v zájmu cizí mocnosti proti zájmům naší země. Hluboce si Vás nevážím pane Petříku.Rv

16 1
možnosti
Foto

A jaké jsou zájmy naší země, pane Vlku?

Podílet se na vojenských agresích ostatních zemí NATO?

Nic kladného není vidět za posledních 20 let za zeměmi NATO. Pouze vojenské napadání cizích zemí a válečné zločiny.

2 5
možnosti
VK

Sputnik čtou jen pacienti.:-P

8 0
možnosti
Foto

Sputnik je věrohodnější médum než CNN, Reuters či naše ČT.

Bohužel...

1 7
možnosti
PU

P41e78t23r 18U70h10e88r

22. 2. 2017 15:44

Tak se poprali, no a co? Pokud se něčím provinili, budou potrestáni. Zpráva o znásilnění se zřejmě potvrdila jako falešná a dám ruku do ohně za to, že pocházela z Ruska. Ostatně z Ruska té propagandy přichází poslední dobou mraky a někdy se jedná o vyložené hlouposti.

9 0
možnosti
Foto

Zpráva o znásilnění nad veškerou pochybnost přišla z Ruska a je to také prokázáno.

3 2
možnosti
Foto

Za prvé vojáci měli volno. Za druhé byli v civilu. Co se přesně odehrálo se šetří. Vy sám skáčete na Ruskou propagandu. Sám jste psal, že naši vojáci budou podléhat velení Bundesweru. Uvedla to Česká mutace webu,Sputnik, součást ruského státem řízeného mediálního koncernu Rossija Segodňa. Dále v Parlamentích listech, to uvedl Martin Koller bývalý udavač komunistické rozvědky a přirovnal to k protektorátní svatováclavské rotě podřízené německým okupantům. A server Aeronet uvedl, že prezident Zeman už „de facto není velitelem ozbrojených sil“ To jste uváděl jako pravdu spolu s expertem Novákem. Takže tohle co uvádíte bude obdobné. Skutečnost však není zdaleka tak šokující. Podepsanou dohodu, ministerstvo obrany zveřejnilo na webu. Z této smlouvy vyplývá, že spolu budou cvičit 4. brigáda rychlého nasazení a německá 10. obrněná divize a budou sdílet zkušenosti, testovat systémy a vybavení a prohlubovat schopnost spolupráce. V rámci NATO je to poměrně běžná věc.RvRvRv

13 0
možnosti
MJ

Pan Petřík na Ruskou propagandu neskáče , on jí sám vytváří.

10 0
možnosti
VV

Nebudu vam zadavat pricinu k udavani, ale kazdopadne bylo vyvraceno, ze by se poprali.

3 0
možnosti
Foto

Naši vojáci se tam ožrali a měli problém. To je asi pravda. Pravdou ale je i to, že ruský mainstream, z kterého tak rád čerpáte, to přifukuje. A pak se na to nabalí další, kteří přifukují to přifouknuté a je z toho blog.

11 0
možnosti
Foto

Je to spíše moje reakce na tento blog: http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=588512 , ale i na celkovou úroveň západní mainstreamové propagandy.

1 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik