Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Já jen, že jste byl kritický u Zdechovského - tak si přečtěte reakci na jeho článek přímo z Kanady -

MIGRACE: Kanada vzorem? Co kouří bratr Zdechovský? - http://neviditelnypes.lidovky.cz/migrace-kanada-vzorem-co-kouri-bratr-zdechovsky-fte-/p_zahranici.aspx?c=A170304_150602_p_zahranici_wag

0 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek.

Děkuji za odkaz

0 0
možnosti
OV

"Českou republikou nyní hýbe sebevražda Jaroslava Janoty" .... nehybe. Hybe tak maximalne par konspiracemi posedlymi tady na iDnes..;-D

1 1
možnosti
JH

Je to pálka 12 let ale střílet do dveří když nevím kdo za nimi stojí je také na hraně je čas přemýšlet 5 let akorát a na půlce pustit .

0 0
možnosti
Foto

koukám pane Petříku, že nepohodlné dotazy mažete, nebo nahlašujete.

Dobrá taktika:-P

0 0
možnosti
Foto

Pane Matuško,

pokud bych cokoliv smazal, tak se zde objeví nápis, smazáno autorem blogu.

A žádné příspěvky jsem nenahlásil.

2 0
možnosti
Foto

Ten pán dostal stejný trest, jako by toho exekutora zabil. Jde o derebácký rozsudek, soudce by měl být zbaven funkce !

8 3
možnosti
VH

Jistě máte prostudovány oba spisy a zdůvodnění soudů. Můžete popsat, v čem jsou případy shodné (to rozhodněnení a nemůže být je zmáčknutí spouště) a v čem jsou argumenty obou soudů chybné?

6 2
možnosti
Foto

O obou případech, aby si člověk udělal jasný úsidek, toho bylo popsáno dost.

5 5
možnosti
PU

P48e86t49r 84U90h80e12r

24. 2. 2017 14:48

Tvůj známý mele hlouposti, ale to už jsme si zvykli. Navíc mele anonymně. Nicméně případ pana Janoty hodně smrdí. Znám jen verzi pana Janoty, ale i tak byl trest naprosto neadekvátní.

4 0
možnosti
Foto

Hlavně si představte, že pan Janota zastával stejné názory jako Vy.

Já jsem se s Janotou v názorech neshodl naprosto v ničem, takže bych neměl důvod se jej jakkoliv zastávat. A kdybych chtěl být opravdu jedovatý, tak Janota hájil bratry Mašíny, kteří za brutální vraždy státních zaměstanců dostali vyznamenání a Janota, když se státní moci postavil, tak aniž by komu ublížil, dostal 12 let.

Že odsouzení Janoty byl výstražný exemplární trest je nepochybné.

2 4
možnosti

Soudy rozhodují na základě předložených důkazů. Mají k dispozici celý spis, který, řekl bych, ani autor, ani nikdo jiný, zde diskutující, nečetl. Takže ano, když se na to podívám optikou toho, že se jedná o skutkově podobné činy, je rozdíl zvláštní, na druhou stranu, velmi často rozhodují drobnosti o tom, jaké je konečné rozhodnutí.

Mám známe soudce a Ti říkají, že se dost často stává, zvláště u medializovaných případů, že státní zástupce hlásá, že případ je naprosto jasný a obžalovaný prostě musí být odsouhzen a pak přijde k soudu, řekne několik obecných argumentů a chce, aby soud vynesl odsuzující rozsudek a očekává, že chybějící důkazy si soudce sežene sám (bohužel v našem právním systému soudce není nestranným arbitrem, který jen posuzuje důkazy). A když pak je obžalovaný osvobozen, státní zástupce v médiích shodí vinu na všechny okolo.

3 1
možnosti
JB

Na exekucích a zabavených majetcích se hojí úchyláci, co si doma nemůžou dupnout. Já bych tu práci dělat nemohla. Navíc zabavený majetek končí jako za komunistů za pár kaček v rukou dnešních zbohatlíků. Tak asi tak.

3 6
možnosti
VK

Dražby se můžete účastnit i vy.:-P

2 1
možnosti

Stala se lidská tragedie,

odešel dobrý bloger, tedy jeden z nás. Nemusel jsem souhlasit s jeho názory, ale plně souhlasím s názorem, že mnohé rozsudky našich soudců jsou nedostatečně uvážené a obtížně srovnatelné. Zda je to dáno nezkušeností, rozdílným věkem, špatnými zákony, nebo tvrdým prosazováním zájmů moci, čehož se týká článek, nevím.

V každém případě, je ostudné jakým způsobem, zde někteří stále stejní diskutující, napadají autora.

Trocha slušnosti a piety vám chybí, styďte se!!!!!!!

7 5
možnosti
Foto

J45a64k61u20b 66R32o16t96h

24. 2. 2017 12:30

Slušnost a pieta by především slušela různím existencím, které o nešťastném skonu píší politicky laděné blogy. Taky něco chystáte?;-O

9 6
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik