Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P32a92v56e70l 42V64é86b21r

24. 2. 2017 12:11

Jestli ono to není tím, že exekutor je v našem státě osoba posvátná a běda tomu, kdo by jen špitl něco nelichotivého, natož se bránil. Exekutor stojí nad zákony a nenese žádnou odpovědnost či vinu: může jen tak vlézt do bytu (přičemž i policie potřebuje povolení), může se zmocnit čeho chce, přičemž navrácení takové věci, když se přece jenom prokáže, že věc zabavena být neměla (třeba proto, že exekutor vlezl do jiného bytu), je znesnadněna na nejvyšší možnou míru (požaduje se účetní doklad od všeho) a když se důkaz přece jenom zadaří, je věc vrácena po dlouhé době a často zničená (a exekutor nemusí nic hradit).

8 3
možnosti
KD

K18a70r94e84l 77D45u25f13e82k

24. 2. 2017 12:47

Souhlas. Už jsem to již dnes psal. PČR má při pochybení nad sebou GIBS a další represivní složky. Exekutor a zejména vykonavatelé jsou dle zákona z r.2001 prakticky nepostižitelní. Jsou skutečně státem ve státě. Tzv. "mobiliární exekuce" jim dává možnosti o kterých se PČR ani nezdá.

3 1
možnosti
Foto

Vyzývám tímto

"diskutující" Petra Buriana, Jakuba Rotha a Zdeňka Matušku, aby o mně v diskusi nerozšiřovali lživé informace.

4 3
možnosti
Foto

A doplňuji o Luboše Černého a Václava Kopřivu, kteří se pod tyto lživé informace podepisují.

3 2
možnosti
MM

;-€Rv jiná reakce k článku a autorovi nemá význam.

3 1
možnosti
VK

Jedna rada pro Petříka. Nikdy nesrovnavejte dvě různé trestní věci. Analogie tam není.

4 3
možnosti
Foto

Pane Petříku, co jste udělal Vy osobně pro to, abyste panu Janotovi pomohl místo napsání tohoto článku až po jeho dokonané sebevraždě? Tuším, že jste psal, že byl Vašim kamarádem, že jste s ním byl v dlohodobém kontaktu, že nějaký Váš společný kamarád s ním mluvil ten den. Pokud jste věděl více než my ostatní, čekal bych takovýto článek dříve, než po skonu pana Janoty, abyste na prapodivný stav v naši justici upozornil dříve a tak se snažil alespoň vyvolat debatu. S křížkem po funese umí být chytrý každý. Pan Janota si v posledních hodinách svého života prošel strašnými stavy, o kterých nemáme mnozí ani ponětí. Mělo Vás napadnout daleko dříve se o jeho věc zajimat a rozvířit alespoň zdejší blogerské vlny.

9 5
možnosti
Foto

Nikde jsem nic takového nepsal, takže laskavě nelžete.

Pana Janotu jsem osobně neznal a nikdy jsem s ním nebyl v žádném kontaktu.

2 3
možnosti
Foto

Prostě jste si opět, jako správný demagog věc přizpůsobil sobě. Takže věc se odehrála následovně. Policie se do jeho bytu dobývala ve tři hodiny. On podle svědků křičel, že se do jeho bytu dobývají zloději a přes dveře křičel, ať zanechají svého jednání, že zavolá Policii ČR a že má zbraň. Protože dobývání dál probíhalo vystřelil pod dveře, aby nikoho nezranil. Jenže kulka se odrazila od rámu dveří a odražená kulka zranila policistu. Věc projednával Ústavní soud a došel k závěru, že není prokázáno, že Albánec nejednal v úmyslu někoho zabít, zranit a tedy se nejedná o trestný čin.

8 3
možnosti
Foto

Oba stříleli na úřední osoby.

Ten, který navíc úřední osobu zranil, byl osvobozený, druhý dostal 12 let.

A proč jeden z nich byl ve vazbě a druhý ne?

1 4
možnosti
VS

Kde to žiju? Zeptal jsem se na událost, která hýbe republikou, asi patnácti lidí v naší firmě, ale nikdo neměl tušení, o čem je řeč.

9 0
možnosti
MK

Nápodobně u nás.

3 0
možnosti
JK

J76i67ř40í 43K10ý40r96a

24. 2. 2017 10:36

Skvělý článek. R^

2 1
možnosti
Foto

J69a17k71u21b 13R86o18t58h

24. 2. 2017 10:11

Nic takového, jako kauza Janota, ČR nehýbe. Z pár lidí, co donekonečna jako nezpochybnitelnou pravdu omílají popis události samotného odsouzeného, nedělejte všechny.;-O

8 3
možnosti
Foto

Pokud nesledujete televizi a nečtete jiné weby než iDnes, tak raději nepište nic, protože nic nevíte.

Škoda jen, že ty tzv. "nevěrohodné weby" nemohu jmenovat.

Ale jednomu z těchto "nevěrfohodných" webů dává rozhovory i náš prezident Miloš Zeman, na rozdíl od naší ČT, kterou okázale ignoruje pro její neobjektivitu a lži.

4 7
možnosti
Foto

"Českou republikou nyní hýbe sebevražda Jaroslava Janoty, který dostal 12 let nepodmíněně za střelbu na exekutora

Zdroj: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=589009";

Blogerská obec na IDnes zdaleka není celá republika.

5 1
možnosti
Foto

Je o tom ve většině našich médií.

Včera o tom byla reportáž na ČT (na Čt už opakovaně), píšou o tomto případu Novinky i tzv. nevěrohodné weby, kterým dává rozhovory např. náš prezident Miloš Zeman, diskutuje se o tom na Facebooku.

Pokud tato média dle Vás spadají pod blogerskou obec na IDnes, tak byste to měl věrohodně dokázat.

2 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik