Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jinak je velmi zajímavé čtení o obratu a zisku před zdaněním vaší firmy na veřejně dostupných zdrojích. Příště sem dám odkaz. Ale dá se říci, že vy náš stát teda příliš neživíte.

6 3
možnosti
Foto

Jak je vidět, tak STB, která šmírovala svoje občany má zdatné následovníky.

3 3
možnosti
Foto

Koukám, že se rudý Petřík zase vyřádil na církvích a restitucích. Ale měl by jít příkladem. Když se tu vychloubá, že už si několik let může dopřávat ranního spánku, tak zcela jistě tu svou výrobnu nevybudoval sám a vlastními rukami. Tak by mohl jít církvi příkladem a zcela v duchu svých příspěvků tu svou výrobničku odevzdat dobrovolně do rukou lidu. Jinak je pokrytec, který tu jen rudě tlachá, ale kapitalisticky si užívá.

9 3
možnosti
Foto

Já jsem si svoji firmu vybudoval na zelené louce a všem, kdo se na jejím vybudování podíleli, jsem řádně zaplatil.

Toto se o církvích nedá říct ani náhodou.

A za čí peníze se opravují kostely, fary a další? Za dobrovolné příspěvky věřících?

2 4
možnosti
MD

Jak rikate. Komunistu u nas bylo jen tolik, kolik jich zbylo po roce 89. Pred nimi, vlastne, klobouk dolu. Ti ostatni, co u nich byli, vymenne je tolerovali a vlastne podporovali nacez dnes, v novodobe ere, vystupuji jako komunistobijci, jsou jen obycejni bastardi.

0 0
možnosti
VK

Co smazal pan Petřík? Na jeho vybídnutí k argumentaci jsem reagoval tak, že jsem mu dříve argumentoval, ale nyní to již odmítám. Je to zbytečné. Dokonce jsem ho v minulosti vyzval k argumentacnimu souboji. To odmítl on. Lze to dohledat, že Petříku? Kauza Janota a tvoje právní bludy. Opakovaně jsi byl usvědčen ze lži a demagog je tvoje druhé jméno.

Nedivím se, že pravdu neunese a maže. Holt ego...

4 0
možnosti
VK

Jinak jsem si naprosto jistý, že by smazané příspěvky admin v diskusi ponechal.

2 0
možnosti

Tak to trochu upřesníme.

Souhlas s vycestováním pracovníka musela dát stranická organizace KSČ.

Tak skutečně neznám důvod, proč zrovna tito pánové, chtějí dnes té KSČ něco zakazovat, když jim KSČ svého času dala pozitivní souhlas k vycestování na západ, což zdaleka každý pracovník nedostal.

Není proč o tom pochybovat, stačí karma.:-P

1 8
možnosti
VK

Jen dotaz, ve kterém vědním oboru jste pracoval a byl v něm kapacita a která organizace za vás dávala souhlas?

2 0
možnosti
JR

J53a89r77a 19R55a39n90k

3. 4. 2017 20:21

Ten posledni odstavec skutecne ukazuje na plytkost a zavistRv

4 0
možnosti
Foto

Chci poděkovat příznivcům profesora Drahoše za vysokou karmu, kterou udělili mému článku.

Nečekal jsem, že se tolik jeho příznivců ztotožní s názorem, že profesor Drahoš patřil mezi komunistické prominenty.

Já jsem to v blogu položil jako otázku a v podobě vysoké karmy jsem dostal odpověď.

1 6
možnosti
TN

Být prezidentem všech občanů, neznamená automaticky, že schválí jakoukoliv (třeba extremistickou) stranu ve vládě.

Přirovnal bych to třeba k žákům ve skole, kdy jim učitelka dává najevo, že všichni jsou její žáci, všechny je má (aspoň svým způsobem) ráda, ale některé věci se ve třídě prostě nedělají.

Daleko horší mi připadá to, jak dělí občany současný prezident "všech".

8 1
možnosti
Foto

Venkoncem „být prezidentem všech lidí“ může znamenat i to, že se za něj – byv zvolen dostatečným elektorátem – považuje; potud je Zeman (bohužel) i „mým prezidentem“, přestože jej považuji za státní ostudu a volil bych jej příště snad jen v případě, kdyby byl jediným protikandidátem někdo jako Babiš...

2 1
možnosti

Zase ty restituce Petříku. Kdy už to konečně pochopíte, jste jako prvňák. Kdyby komunisti, které tak hájíte, nic neukradli, nemusely být žádné restituce. Prostě není kouře bez ohně.

12 2
možnosti
Foto

A teď vám asi navalí do hlavy preláty, desátky, mašíny... a v nejhorším vás smaže. Vy totiž asi bijete černochy. ;-)

8 0
možnosti
MK

Když se v poděšeném kvikotu shodnou bolševici s partou z hradu, pak je zřejmé, že pan Drahoš je velmi kvalitní kandidát na prezidenta.

11 1
možnosti
Foto

Pokud jsou důvody pro volbu Drahoše tak plytké, tak už to může vzdát předem.

3 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik