Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ani jednoho netipuji na vítěze voleb. Drahoše nám podstrkují média stejně jako Clintonovou v USA a to mi stačí, aby větřil čertovinu. O Horáčkovi jsem si dlouho myslel, že je charakterní, inteligentní hazardní hráč. Když vyměnil "starou" za mladou škrtnul jsem u něj charakterní. Co se rouzhodl stát se prezidentem, škrtám i inteligentní. Hazardní hráč, který vyhazuje desítky milionů v předem prohrané hře je u mne Vieh.

5 3
možnosti
JR

J19a26r97a 52R44a33n57k

3. 4. 2017 20:28

Pane Bicero, jiste uz davno vite, jak to bylo s onemi medii v USA, veskere fake news, alternative news a hoaxy sly z vychodu a verim tomu, ze to zacalo i v CR,

vsechny evropske zeme, ktere maji mit volby jsou ohrozeny ruskymi boty, bot si najdete na netu:-)

2 0
možnosti
Foto

každý hodnotí prezidentské kandidáty podle svých měřítek. Máte-li jenom tato, stačí vám hodně málo.

12 2
možnosti
MK

Petříku, to, že někdo vyznává křesťanské hodnoty neznamená, že je křesťan. Ale to těžko tobě vysvětlovat. To za prvé a za druhé: Možná to ani netušíš, ale devadesát procent společenských norem, zákonů a morálních pravidel má svůj základ v křesťanství a křesťanských hodnotách.

10 0
možnosti
VS

Pobavil mne s těmi osmdesáti procenty, vyznávajícími ateismus.

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, tito lidé jsou zvyklí lísat se ke každému režimu, jenž jim zajistí nějaké výhody. Karma R^

4 9
možnosti
Foto

Ke kterému režimu se lísáte vy? No že se ptám...

12 2
možnosti
Foto

Nevím, proč by se měl pan Drahoš vyslovovat ke vstupu vojsk NATO k nám. Možná se to do Boskovic ještě nedoneslo, ale my v Brně už 18 let víme, že jsme členy tohoto uskupení, takže i naše vojsko je vojskem NATO. A k pobytu pana Drahoše v zahraničí. A víte, proč tam byl? Co když si ho ty instituce samy vyžádaly? Jako dobrého vědce. Analogie s Věrou Čáslavskou. Ta mohla jet trénovat do Mexika jen proto, že SSSR potřeboval dodávky mexického uhlí pro Kubu, takže naši papaláši museli poslušně sklapnout kufry. Ale to se panu Petříkovi asi do krámu nehodí. Ale těší mně, že osoba Jiřího Drahoše budí tak zuřivou reakci. Zemanovi poskoci tak dávají najevo, že je to opravdu silný protivník. Jinak by byli v klidu jako u jiných kandidátů.

21 3
možnosti
Foto

Před rokem 1989 jsme byli členy VS.

Takže, dle Vašeho vyjádření se náš tehdejší prezident Ludvík Svoboda ke vstupu vojsk VS v roce 1968 na naše území neměl vůbec vyslovovat.

A jak píši níže pro sportovce a umělce platily výjimky.

3 7
možnosti
JH

Nevím, proč je tolik humbuku kolem volby prezidenta.Hlava státu bez pravomocí, je pouze na kladení věnců.Jestli bude na Hradě Horáček, Drahoš, Rumburak nebo včelka Mája, je mi šuma fuk.Přežil jsem deset prezidentů a trufám si říct, že přežiji i toho jedenáctého.

0 0
možnosti

Svět je fakt na ruby. Komouši a estébáci tělem i duší, obviňují a dehonestují slušné lidi, kterým sami nesahají ani po zaprášené podrážky...Rv;-€

19 3
možnosti
JV

J19i49ř95í 56V26o65l22e82k

3. 4. 2017 16:03

Tak to dělali vždy, ale že používají jako argument nedostatečný odboj proti režimu, který tu do omrzení obhajují, je už na Chocholouška

2 2
možnosti
ZZ

já s vámi souhlasím pane autore a neurážíte mě, jak níže někdo píše, že urážíte slušné lidi, z čehož plyne že se považuji za slušného člověka, ale kdo ví, jaké jsou dnes kritéria

4 3
možnosti
VK

Poslední otázka je na místě, zejména při pohledu na hradní osazenstvo že?

9 1
možnosti
FS

Děkuji za pravdivý a v této době odvážný blog. Dal jsem karmu i hlas pro blogera roku. Odpůrci komunistického režimu vycestovat na Západ nesměli ať už vykonávali jakoukoliv práci. To se týká i všech členů Akademie věd. Drahoš musel být prověřený a minimálně loajální vůči vládnoucí KSČ. A kanál Dunaj - Labe - Odra by měl být.

4 15
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik