Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vodvářka je ostudou lékařského stavu a party VIP blogerů.

1 0
možnosti

P74e25t36r 88U60h66e12r

17. 5. 2017 11:57

Ty znáš pana Vodvářku osobně v profesionální rovině, že si dovolíš tohle napsat?

0 0
možnosti
Foto

Pro posuzování jednotlivých výroků pana doktora musí být rozhodující to, že otevírá diskuze a nemaže jednotlivé příspěvky. Aby nesklouzával do osobní roviny a nehodnotil pozitivně toliko souhlasné příspěvky, to už se musí naučit sám na základě vlastních zkušeností. A že naopak ty nesouhlasné jsou daleko důležitější, protože naznačují velký zájem o jeho literární aktivity a snahu posunout je na vyšší level.

0 0
možnosti
Foto

Tak, před časem mi pan doktor mazal každý můj příspěvek.

Stačí se podívat do jeho diskusí cca 1-2 měsíce nazpět a přečíst si jeho komentáře.

1 0
možnosti

Dejme Babišovi příležitost k obhajobě. Zde se sama nabízí otázka jakou příležitost k obhajobě poskytl pan Babiš těm proradným živnostníkům, když je mezi řádky nazval zloději? Všichni kradnů a pan Babiš je křišťálově čistý. On si ten morální drobnohled zavinil sám se zavedením EET a jeho výstupy ve sněmovně a v médiích,kde ostatní neustále napadal z daňových úniků. Kdy už to konečně pochopíte? Zbytečná otázka...

3 1
možnosti

Mohu jen znovu zopakovat, že titulky už vám jdou.

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě existuje. Konstatovali, že má neuropatii a když si zjistíte původ této choroby a dáte si to dohromady s pitím Zemanem přiznaným, tak jste doma.

To nechce víc než hledat, kombinovat, sledovat a hodnotit.

1 1
možnosti
Foto

Špatně se to přiřadilo - opět pro pana Petříka.

0 0
možnosti
Foto

Hele, nebuďte línej a hledejte si sám. Já to za vás pořád dělat nebudu. Zkuste se konečně sám vzdělávat.

2 2
možnosti
Foto

To je rada pro pana Petříka.

0 0
možnosti
Foto

Stejně tak je realitou, že Zeman je zdravotně postižený alkoholik.

8 4
možnosti
Foto

Asi stejnou realitou, jako když napíši, že Pavel Macháček je zdravotně postižený alkoholik.

2 3
možnosti
Foto

To, že se Babišovi podařilo nahromadit majetek nevyučuje, že je primitiv. A pokud přijmete realitu, JAK majetek nahromadil, tak nezbývá než uznat, že jím skutečně je. A to dost těžkým

6 1
možnosti
Foto

Odpověděl bych Vám stejně jako v příspěvku výše.

1 4
možnosti

Výborný článek!

Pokud bych chtěl manifestovat, tak za demokracii a požadované referendum občanů, proti dalšímu přijímání migrantů a za možnost odvolávat politiky občany.

Rozhodně nebudu poskakovat podle toho, jak si přeje Sobotka, který s vytaženými a sestříhanými záznamy, za pomoci lídrů další stran se snaží zlikvidovat Babiše a jeho ANO, před volbami.

To vůbec nemluvím o neziskovkách, včele s Ztohoven, kterým se nelíbí president a nechápou, že pokud někoho odvolávám, tak musím taky navrhnout nástupce, protože ministerstvo financí není krámek s občerstvením a president je taky odpovědný za stát.

Doporučuji manifestantům si koupit Kebab, nebo Kebábek z rychle rostoucích obchůdků KEBAB a začít myslet nad tím, kdo to financuje o pro koho to připravují!

Karma!

4 9
možnosti
Foto

Tak, já už se mezitím dozvěděl, která neziskovka tyto české Majdany proti Zemanovi pořádá. Babiš je totiž jen zástupný problém, který se těmto lidem hodí do krámu.

3 5
možnosti

To ústřední tvrzení, že Schwarzenberg a Babiš jsou stejní sprosťáci, je úplně mimo.

Všimněme si jak mluví Schwarzenberg -- "má plotýnky V HAJZLU" nebo "PŘEDPOSRANOST a z ní plynoucí BORDEL".

A teď Andrej Babiš -- ten a ten člověk je "HAJZL", "DEBIL" atd.

----------------------

Nemyslím si, že byste nechápal a necítil ten rozdíl pane Petříku.

Chápete a cítíte.

Jen se vám nehodí do krámu...

11 2
možnosti

Někdo s tak pasivní agresivitou, nepozná co je jitrnice a co jelito.

https://www.youtube.com/watch?v=cccpRxsG1ek

2 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik