Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petříku. Já se snad už jen kvůli vám, abych se dozvěděl co to je teda za šmejdy z tý Kavárny, když vám tak leží v žaludku, k nim snad i přihlásím. Nemáte, prosím na ně kontakt?

4 0
možnosti
Foto

Navštivte v Praze kavárnu Slávie. Každý číšník vám zcela jistě rád poradí.

0 0
možnosti

To je celé špatně postavené. Byl snad pan Brady estébák? Na rozdíl od pana Nohavici, který se k tomu přiznal.

3 0
možnosti
Foto

Nohavica byl estébák?

To jsou mi novinky...

0 3
možnosti
Foto

bouře ve sklenici vody

0 0
možnosti
Foto

Svým způsobem máte pravdu, ale vyvolávání občanské neposlušnosti v záležitosti "strýčka" Bradyho, bouře ve sklenici vody nebyla.

Ještě, že většina našich občanů má zdravý rozum a nepřipojila se k davu, který se předváděl 28. října 2016 na Staromáku.

2 0
možnosti

Karma článku 41 vs. odezva kafrárny.

Tichá většina znovu sdělila svůj názor.

3 0
možnosti
VS

Bývalý předseda Akademie věd ČR Jiří Drahoš by byl podle 40 procent Čechů dobrým prezidentem. O Miloši Zemanovi si totéž myslí 33 procent veřejnosti.

Nechcete opět zajásat nad názorem tiché většiny?

4 1
možnosti
PU

P91e94t13r 18U17h71e20r

10. 9. 2017 6:18

V textu ti, petříku, chybí jeden zásadní odkaz, ve kterém je jasně vidět, jak pražská kavárna nařizuje Nohavicovi, že nemá přebírat vyznamenání od Ovara.

2 2
možnosti
Foto

Doplním: viz blog pana Turnera.

1 0
možnosti

Nohavicu si vždycky rád poslechnu,

stejně, jako většina našich občanů, protože jeho písničky jsou blízké lidem.

Pražská kavárna je pozůstatek Pražské smetánky, kterou před první přímou volbou presidenta nějací chytráci v pozadí, sezvali do Lucerny, aby národu řekli, že mají volit Schwarzenberga. Nepovedlo se, národ volil toho, koho chtěl a to je dobře.

Karma.

6 2
možnosti
JL

On někdo požaduje po Nohavicovi, aby tu medaili odmítnul. Já si myslel, že toho čtu docela dost, ale tohle mi fakt uniklo. Ale jo - jestli pan prezident chce dát medaili estébákovi, tak ať mu jí dá a on ať jí klidně přijme. Vždyť je to takový každoroční kolorit.

2 4
možnosti
PU

P70e23t65r 42U90h91e15r

9. 9. 2017 21:13

petříku, jsi zpět i se svou pravidelnou dávkou trapností, lží, pomluv atd.

3 8
možnosti
KB

Já bych se vrátil k pojmu „Pražská kavárna“.

Někteří se neustále "nechápavě" ptají, kdo nebo co to je?

Prostě to zjednodušeně zahrnuje skupinu lidí, které něco spojuje. Takových zjednodušených pojmů je mnoho. Stejně tak by se mohli "nechápavě" ptát, co nebo kdo je „disent“. Stejně tak je možno je označovat za Havlovce či Havlisty, nebo i jinak. Na tom není nic pejorativního. Francie zná degaullismus, Argentina perónismus (perónisté).

Nevím proto, proč se kvůli tomu někteří pořád vztekají.

5 0
možnosti
MB

Ano, to je takové jednoduché vysvětlení od jednoduchého člověka. V podstatě jste neřekl nic konkrétního, jak se tedy projevují, ale všichni vám podobní to jistě budou chápat.

4 3
možnosti
RC

Jsem kavarna a rikam, at si ji klidne vezme. Vzdyt ani nebude prvni praskac StB.

3 6
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik