Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Řekl bych, že závist, nenávist a hluboko zažrané komunistické pojetí dějin jsou hlavním hnacím motorem Petříkovy tvorby.

18 1
možnosti
Foto

Toto je článek. Články píší lidé.Hezký den všem !

2 9
možnosti
Foto

Rudý Macek tu vše ominusoval a pak pochválil autora. To už vypovídá samo o sobě.

12 1
možnosti
AR

Nevím jak by hodnotil autor to, že státní lesy by měly úkol vrátit jemu nějaký les, jenž zpátky v restituci konečně získal, ale urychleně těsně před návratem stromy tohoto lesa by byly vykáceny. Jistě by se rozzlobil z takového jednání, protože kdysi, když jeho předkovi byl onen les státem odebrán, tak to bylo i se stromy a nebyla to vykácená lesní mýtina. Kdo pak by byl hodnocen jako chamtivý?Z pohledu soudruhů by chamtivcem měl být restituent8-o!!

15 1
možnosti
Foto

Je úsměvné, jak ti co nejvíce brojí proti islámské imigraci a ohánějí se křesťanskými hodnotami zároveň nejvíce buší do církevních restitucí. O autorovi blogu se nelze vyjádřit bez použití neslušných výrazů.

18 2
možnosti
Foto

proti církevní chamtivosti se postavil kdysi už i Jan Hus, kterým se tu naopak ohání mnozí komentující-takže Hus byl taky bolševik? Proč ho tedy někteří obránci církevní nenasytnosti naopak často a rádi zmiňují? Nedávno když jsem se tu o Husitech nevyjádřila právě v superlativech mě jeden blogger osočil že nechápu velikost našich dějin kdy se před Husity třásla strachem velká část Evropy

1 3
možnosti
VK

Hloupost a ulhanost některých bloggerů hvězd se dotýká!

10 2
možnosti
Foto

některé komentáře jsou na tom podobně

1 2
možnosti
MB

Máte opravdu, stínítko na svém zraku - pak produkce špatného vidu. Slušelo by se napsat, že církev a KSČ i "m", jsou nejbohatšími subjekty v ČR. U církve, jako neodělitelné součásti vývoje naší civilizace je to pochopitelné - u strany , která se obohatila za 41 let , vcelku nemravné ... Dělnická třída i pracující inteligence, z jejich fondů a majetků, opravdu nic nemá ! Ve sporech rozhodují soudy - Videm Vašeho stínítka pak kdokoliv, který se domáhá soudního verdiktu, je chamtichtivý ... ! Zrušme tedy soudy - osvědčeně o všem bude rozhodovat veřejné mínění - plakát a lidové tribunály - To pak, ale není výhodné ani pro KSČ i "m" - asi by ihned zchudli ! ... :-)

12 0
možnosti

Petříku, jste DEMAGOG, doporučuji léčení. Nebo si nechte doborovlně sebrat svou fabriku, kterou vám postavili nebozí vykořisťovaní a kde každý den vykořisťujete.

16 2
možnosti
Foto

snad mu tu fabriku nezávidíte? Pan Vlk tu tvrdí že závist je typická pro bolševiky;-D

0 0
možnosti
DV

D37a40v89i85d 69V20l78k

16. 9. 2017 11:31

Proč by proboha měly církve platit za vrácení ukradeného majetku daně? To je populisticko bolševický názor. Aspoň se o ty majetky bude někdo pořádně starat a nebudou ho rozkrádat politici. Mně je úplně jedno, jestli patří zámecký park státu , nebo církvi, když je opravený a můžu do něj na procházku. Závist je nehezká, leč u bolševiků obvyklá vlastnost.A VámRvRvRv

28 2
možnosti
Foto

pokud je závist nehezká tak proč vy závidíte politikům?Jste také bolševik? Pokud jsou podle vás všichni politici v našem svobodném demokratickém státě zloději stejně jako předtím bolševici tak o co je současný systém lepší? Proč by zámecký park nemohl řádně spravovat jakýkoliv soukromý subjekt?Zrušíme všechny státní orgány a odevzdáme se zcela do rukou Božích?

1 2
možnosti
DB

církev tak jak je postavená slouží jen jedné věci....a to umožnit panovníkovi vládnout a udržovat lid v pokoře vůči panovníkovi...a především ve strachu z pekla.....v sekulárním státě jako je ČR je to pochopitelně něco těžší a tak se musí snažit jinak..což činí..tedy odčerpávat prostředky ze státního rozpočtu a tím udržovat lid v PŘIMĚŘENÉ CHUDOBĚ..a svými nesmyslnými hláškami udržovat lid v PŘIMĚŘENÉ TUPOSTI....a to je základ vládnutí............a daří se

8 24
možnosti
DV

D81a42v64i59d 19V79l21k

16. 9. 2017 11:32

Ale tady někdo chodil pilně na Marxismus-Leninismus;-D;-D;-D

23 3
možnosti
Foto

Komunisté nikdy nespochybnili církevní majetek a tvrdili, že se jedná o církvení majetek, který je pod ochranou soicalistického státu. Komunisté na církevní majetku hospodařli Z toho majetku, na kterém hospodařili smrkli něco na platy kněží. Plat kněze byl tak nízký, že knězem mohl být opravdu jenom ten, kdo věřil. Spousta vzácných klášterů s tisíciletou historií přeměnil na kasárna a zdevastovali. Stejně tak vzácné kostely, které rozkradli. Kněží, kteří režimu nevyhovovali skončil v Jáchymově v Leopoldě anebo byli internováni a soustředěni do jednoho kláštere, stejně tak dopadly řeholní sestry. Stát v letech 1948 – 2007 vynaložil na platy duchovních částku 60,6 mld. Kč. Stát tím, že hospodařil na církevním majetku měl v těchto letech zisk z církevního majetku 229,2 mld. Kč, což dělá cca. 3 mld. ročně. Po odečtení platu duchovním to dělá pro stát čistý zisk 168,6 mld. Kč

18 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik