Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

potvrzují jen to o čem blog- o dvojím metru:-/spíše to vypadá že mnozí zde jen ventilují svoje frustrace -urážet ponižovat zesměšnŃovat-to je jediné co dovedou

1 0
možnosti

To dělá především autor, ale to jste asi nestihla zaregistrovat, že?

1 1
možnosti
Foto

Děkuji za rozsáhlou diskusi.

Pro ty, kterým nejde o diskusi, ale pouze o urážky a sprostoty na adresu jinak smýšlejích sem natahuji příspěvek z jiné diskuse, kde byl tento můj článek převzatý.

Cituji:

"Všimněte si jak se vyjadřují zarytí antikomunisté, jaký slovník užívají. Proč je pro ně charakteristické hulváctví, nesnášenlivost nejen ke komunistům, sprosťáctví, opravdu, opravdu postižení..."

Já bych jen dodal, proč se zarytí antikomunisté chovají hůře než komunisté.

1 1
možnosti
Foto

R^máte pravdu, tvrdí že jsou demokraté, že je svoboda slova a projevu ale sami se tak nechovají-dvojaké jednání jako církev, která káže o chudobě ale hrabe kde se dá:-)R^

heslo naší doby-kázat vodu pít víno

0 1
možnosti
Foto

Je to přesně tak.

Ti, kteří se nejvíce ohánější západní demokracií se chovají hůře než současní komunisté.

Myslím si, že diskutující, jehož příspěvek jsem sem natáhl výše, to vystihl přesně.

A k nim patří i příznivci církví, která se též chová v rozporu s tím, co káže.

0 2
možnosti

8-o8-o8-o Jako komik máte své kvality!!!!!!

5 2
možnosti
Foto

Pokud je Vám násilí a vojenské napadání cizích států k smíchu, tak mně tedy ne.

2 1
možnosti

P37e47t71r 16T49o40m86e47k

4. 10. 2017 10:47

Petříku, vy jste schopen argumentovat ojedinělými příklady, které jsou nějak sporné. Vám nevadí, že komunisti tady vybudovali koncentrák, ze kterého směli jen vyvolení. Možná jste byl mezi nimi nebo vám to nevadilo. Vy stavíte nějak problematické Mašíny proti vraždám, žalářování, pronásledování, ničení rodin, vyhánění ze země těch, kteří jim byli nějak nepříjemní. To vaše trapné hledání těch jednotlivců, je jako kdybych já argumentoval tím, že soudružka Konečná, dnes europoslankyně má za otce nějakého bývalého komunistického funkcionáře. Vychoval ji jako komunistickou ....., která klidně může mít nějaké rozumné názory, ale je to vyznavačka teroristické ideologie. Já jsem nebyl žádný hrdina a stejně jako většina ostatních jsem se snažil přežít. Až když přišlo Několik vět už jsem to nevydržel a podepsal. Ale i u nás v rodině ti teroristi páchali zločiny. Mého strýce za to, že byl členem Sociální demokracie a nechtěl se připojit ke KSČ, odsoudili nejdříve k smrti, aby mu to pak změnili na doživotí a aby ho po 15 letech strávených převážně v Jáchymově pustili nemocného domů. Byli moc hodní, dovolili mu zemřít doma.A ty vaše kecy o Havlově výroku o humanitárním bombardování, který od něj nikdy nezazněl...A i kdyby, Srbové páchali obrovská zvěrstva na sousedních státech bývalé Jugoslávie a NATO zabránilo té zrůdě jménem Miloševič v tom zvěrstvu pokračovat. Viděl jsem na vlastní oči co Srbové v jedné vesnici spáchali. Jděte se už konečně s těmi vašimi odpornými prolhanými názory vycpat..

9 2
možnosti
Foto

Stručné, jasné, pravdivé R^

4 7
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvek, paní Poláková R^

0 0
možnosti

Osobně mi to přijde jako bezvýznamný incident, něco jako facka, jakých se denně děje v republice stovky. Napsal jsem to do blogu panu Zieglerovi.

Víc než tohle, mě svého času udivila volba Václava Havla komunistickým prezidentem, což byl precedenz, který umožnuje existenci KSČM dodnes a zároven tehdy umožnil komunistům v pokračování "kariery" v dresech jiných stran.

0 0
možnosti
Foto

Nikoliv, legitimitu stran Národní fronty orazítkoval tehdy přijatý zákon o politických stranách.

0 0
možnosti

O19t74a 13K91i83n42c

4. 10. 2017 0:49

Opět se pouze ztrapňujete. Přívrženec strany, jejíž ideologií je násilí (diktatura proletariátu, potlačování demokracie a svobod), se dovolává demokracie a svobody.

12 1
možnosti
Foto

Mýlíte se.

Nejsem přívržencem ani TOP09 ani KDU-ČSL, které schvalují "humanitární" bombardování.

5 6
možnosti

J54a29n 94S51e57m56i21k

3. 10. 2017 21:50

rozhodne nepodporuji lyncovani komunistu...

...ale prijde mi fantasticke jak se ideovi naslednici partaje ktera kdyz mela moc zavirala,vrazdila,zrusila svobodu slova,voleb i cestoavni vzdycky ohaneji a dovolavaji "demokracie","svobody" atd.;-D;-D

16 1
možnosti
Foto

Vážně KSČ jako abstraktní kolektivní entita zavírala, vraždila, zrušila svobodu slova, voleb i cestování, nikoliv reálně se rozhodující jednotlivci? A skutečně to byli tito rozhodující jednotlivci v dresu komunistů, kdož tak učinili?

2 9
možnosti
Foto

I88v25a64n 49M47a77r10e10k

3. 10. 2017 21:25

Zas bych to tak p.Petříku neprožíval. "Výkon" toho pána s vidlemi totiž připomíná Sancho Panzu s jeho exhibicí s větrným mlýnem. Zdejší reakce na jeho "výkon" to už je ale "jiné kafe" . 8-o

6 4
možnosti
Foto

Tak, ti zastánci tzv. "západní demokracie" se opravdu předvedli.

Ale svým chováním potvrdili pravdivost mého článku.

4 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS