Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D52a81v11i97d 35V13l50k

3. 10. 2017 21:06

Ty Vaše blogy jsou vždycky tak plné hořkosti,žlučí a mindráků .Vy jste naprostá esence toho nejhoršího co v tomto národě je.RvRv

19 5
možnosti
Foto

Nečekal jsem, že tímto způsobem potvrdíte pravdivost mého článku.

3 8
možnosti
PB

P15e16t18r 96B57u69r71i90a43n

3. 10. 2017 20:38

Drtivá většina komunistických pohlavárů jsou bývalí členové KSČ. Oni zastávali, hlásali a obhajovali cenzuru, totalitu, lágry a vraždění nevinných lidí včetně malých dětí. Takové zrůdy nemají na demokratcký přístup žádné právo! Je zajímavé, že se demokracií ohánějí právě zastánci zrůdné totality. Taky nacisté při Norimberských procesech lpěli na svých obhájcích. Jak odporná licoměrnost! Probodnout takovým bestiím tlampač vidlemi je ještě ta nejjemnější připomínka jejich zločinů. A nafukovat tuto bagatelnost do rozměrů atentátu je jen potvrzení výše popsaného. Zvlášť od někoho, kdo se s respektem vyjadřuje o Stalinisticko-Brežněvovském SSSR, který povraždil na 50 milionů lidí mnohdy v koncentrácích, které s uznáním okopírovali i sami nacisté.

O nesmyslech, jako že rusové mají právo si zabrat jakékoliv území cizího státu jen z titulu svého původu (Donbas, Luhansko, Krym), se nemá cenu ani vyjadřovat. To je už na samostatnou diagnózu.

14 3
možnosti
ZJ

První koncentrační tábor byl v Rakousku nedaleko Gracu. SSSR ho nevymyslelo? Jinak ve východní části Ukrajiny žijí převážně občané Ruské národnosti a vždy byli proti západní části Ukrajiny a napak. Je zajímavé, že všichni tak zvaní demokraté zde neřeší co dělá samozvaná vláda na Ukrajině( zákaz všech cizích jazyků, zákaz Ruských televizí, knížek, bank, mlácení a zabíjení lidí, oslava Bandery??? a tak dále). Chcete aby to bylo i u nás, když proti tomu neprotestujete třeba Vy pane Burian?

3 1
možnosti
PB

..... mňo, v tem divokým Balkánu (bývalá SFRJ včetně Kosova) máte trochaj chaos, ale ve "dvojím metru" Západu v otázce separace a sebeurčení se nemýlíte! Ináč sem vidlama hnal nějakýho socana a prapodivnou existenci modlící se za TOP 00,9% !,- komanči u nás nejsou ale jak vidno,- porád si možete zchladit žáhu, žejoVEU?!

0 1
možnosti
VS

Vy jste ale nikoho vidlemi nehnal.

0 0
možnosti

Pokud někdo oslavuje násilí

proti ideologickému soupeři, tak je na pokraji demence a nemá v demokracii co pohledávat.

Ti co s ním souhlasí jsou komunističtí pohrobci. Většinou se narodili až po změně režimu, protože v komunismu byli zalezlí, nebo tleskali komunistům.

12 3
možnosti
Foto

Myslím, že jste to vyjádřil s tou demencí naprosto přesně R^

Vrcholem demence totiž je, když Vám tady někdo bude tvrdit, že proti někomu se může používat násilí a proti jinému ne. Jenže toto bohužel provádí řada vysoce postavených západních politiků.

5 4
možnosti
PT

P51e47t85r 76T64o59m97e62k

3. 10. 2017 19:30

KSČ byla odporná teroristická organizace, která naši zem obehnala ostnatým drátem a udělala z ní koncentrační tábor. To nemůže zpochybnit ani nějaký Petřík. KSČM se svým názvem, jehož rozdíl je jen v tom, že ubylo Slovensko, ke své matce KSČ a tudíž i jejím činům hlásí. Kdyby tomu tak nebylo, toho teroristického názvu by se štítili. Neštítí se a proto jsou to stejní zločinci, kteří kdyby měli šanci, chovali by se stejně. To znamená, terorizovali by a vraždili. A na tom ani žádný Petřík svými kecy o humanitárním bombardování a pod. nic nezmění. Styď se Petříku.

22 1
možnosti
Foto

Bombardování Srbska jsou dle Vás kecy?

Následkem tohoto tříměsíčního "humanitárního" bombardování zeměmi NATO zahynulo více občanů Srbska, než u nás měli na svědomí komunisté za 40 let.

Západní demokracie a lidé jako Vy by se měli stydět a ne já.

1 15
možnosti
Foto

Komunista se zastává komunisty. Někdo se tomuto blogu diví?

14 1
možnosti
Foto

Vy tedy propagujete násilí?

1 8
možnosti
MK

Naopak. Vidle proti komunistum jsou konec zacatku jak by rekl Churchill.

11 1
možnosti
Foto

Jenže Západ proti nepohodlným používá bomby.

1 10
možnosti
MV

takze jste udelal headline a perex a zbytek zkopiroval? hmmm... autorstvi je tedy kde?

9 0
možnosti
Foto

Bylo by dobré si přečíst celý článek a rozlišit, co je zkopírované s patřičnými odkazy a co je můj vlastní komentář.

2 3
možnosti
VF

Měla jsem šest let a viděla jsem na vlastní oči, jak sedlák bránil svoje koně před odvedením na jatka a krávy před odvedením do JZD. Ten pán na Třebíčsku to asi zažil také.

18 1
možnosti
PJ

P91e88t86r 17J88í34l85e67k

3. 10. 2017 18:28

Já znám případ, kdy rolník byl donucen dovést svého koně na jatka a ještě jej při popravě držet....

Najdou se ale lidé kteří se těchto rudých zastávají, pak ať se nediví, že si o nich ostatní myslí, že patřili také k nim.

14 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik