Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Opakuji se již, ale pokud jsme zakázali nacismus (a tedy strany jež ho následovaly), pokud jsme zakázali fašismus, pokud máme v ústavě psáno něco o hnutích potlačujících práva a svobody a jejich zákazu, nechápu, že KSČM jako nástupnice KSČ může veselé kandidovat. Já se tedy stavím na stranu, že povolit vše, i ty nacky. Ne proto, že jim fandím, ale protože lidé odhodí kabat a vybarví se. Vzít na někoho vidle.. Ten kdo je vzal má být potrestán, přeci jen tu musíme mít právní stát. Tím ukážeme, že jsme lepsi. Že i za názor, který se se svobodou a demokracii neslučuje nikoho nemlatime. Pak sebereme všem těm komousum a nackum vítr z plachet. i když jak píše pan Mudra, na hnůj se vidle hodí. Být to v ideálním státě: ten kdo vzal vidle bude odsouzen dle právního řádu, pokud by šlo o vězení, prezident by milosti snížil dejme tomu na veřejně prospěšné práce.

10 1
možnosti
MK

Reakce na váš poslední odstavec:

Komunisté jsou zločinci proto, co v minulosti spáchali. A to, že dnes na žádné auto neútočí, rozhodně není polehčující okolnost.

10 1
možnosti
Foto

To samé se dá napsat např. o křesťanech.

A ti v současné době silně útočí na majetek vybudovaný našimi předky.

3 10
možnosti
Foto

Řeknu to tak - komunistická ideologie je nelidské svinstvo a její potírání je zcela oprávněné, důvodné i legitimní.

Násilí je v demokratické svobodné společnosti nepřijatelné, avšak onen "incident s vidlemi" je spíše než nějakým "násilím" podle mě jen jakýmsi symbolickým gestem odporu vůči právě komunistické ideologii. Jakékoli ostentativní pohoršení nad ním je proto jen obyčejnou "bouří ve sklenici vody" a má za cíl spíše jakési zviditelnění před volbami.

Hnusí se mně ovšem také současné neuvěřitelné pokrytectví mnohých "zarytých bojovníků proti komunismu", kteří neúnavně a "statečně" bojují proti jakýmsi 50 let starým reliktům komunismu u nás, poukazují na údajné nebezpečí něčeho, co už dávno zaniklo nebo "převleklo kabát" a přitom jim nevadí naprosto nechutné a zjevné dnes prokazatelně existující totalitní praktiky v celé EU jejíž jsme součástí! Nevadí jim zřejmě ani střelba do voličů v Katalánsku, nevadí jim diktát v podobě imigračních kvót, nevadí jim dvojí kvalita potravin, nevadí jim otevřené vyhrožování pana Macrona, nevadí jim mnohá nesmyslná nařízení Evropské komise mocných, a pod.

Až budou tito lidé se stejným entuziasmem neúnavně kritizovat nedemokratické praktiky, které jsou v zemích současné EU na denním pořádku, teprve poté přestanou být ubohými pokrytci!Rv

(To ovšem neplatí na toho dědu s vidlemi - je totiž docela možné i pravděpodobné, že ten by dnes s nimi klidně vyběhl i na projíždějícího Junckera! ;-D)

5 3
možnosti
VS

Semelovou a Gospičem to začíná, starým Grebeníčkem to končí...

7 0
možnosti
Foto

Řada západních politiků v minulých letech spáchala daleko horší činy než všichni 3 jmenovaní dohromady.

1 7
možnosti

Smysl tohoto blogu je ještě větším tajemstvím než role Emíra Šér Ali Khana při vybudování poštovní cesty z Lalpuru do Jallalabádu.

9 0
možnosti
MM

Co se týká vidlí, jsem pro jejich užívání na jakýkoli hnůj. Tady problém nevidím.

15 0
možnosti
MB

p. Petřík, potkáme se tady - čteme se . Jako umírněný pak pravím - Komunisté už nemusí nikoho napadat - Byli a jsou zločinci. Opravdu, je to raritní, jako by povstala nová NSDAP a mlela, že se poučila ! Neměl se dobývat Stalingad, ale hlavně Moskva, mělo se počítat s nástupem zimy ! Fakt, to není možné ! ... :-)

8 0
možnosti
Foto

vám ten pan Vodvářka ale pije krev.

To snad není blog, či příspěvek pod blogem, abyste si o něj neotřel klábosnici..

9 1
možnosti
PT

P27e47t30r 95T11o61m11e11k

3. 10. 2017 17:28

Komunista zůstane komunistou.

15 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik