Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... jasně, stručně, výstižně,- netřeba komentu !R^

7 6
možnosti
Foto

Samozřejmě, když někdo něco ukradne, tak by neměl být šikanován a nucen k vrácení ukradeného.

Okradený by měl mlčet a poníženě požádat zloděje, jestli by mu náhodou nezaplatil aspoň nějaké odškodné. A okolí?

Ať se do toho nemontuje, protože zloděj má dlouhé prsty a mohl by jim pěkně zavařit.

Takhle vy si představujete svět?

FUJTAJXL, BLÉÉÉÉÉ......

Tak v takovém světě já žít nechci. Společnost takto smýšlejících lidí zásadně odmítám!!!

11 1
možnosti
Foto

Ovšem geopolitická strategie se na nějaká ukradená kola neohlíží.

Ta se hraje s jinými kartami a celá ta partie byla daleko složitější a byla "vykoumanější".

Vytrhovat z toho jednu věc je příliš jednostranné. I u hospodské pranice je první dotaz "Kdo začal?" a druhý dotaz "A o co šlo"?

5 7
možnosti
VM

Pane Petříku, jestli jste napsal kvalitní blog je vidět dole ve vašich preferencích. Doporučuji spíše neotvírat diskuzi, biblicky totiž házíte perly sviním. Ode mne celoživotního nestraníka zcela jasně karma.

5 12
možnosti
Foto

Význam otevřené diskuse je v tom, že si normální čtenář, který do diskuse náhodou zavítá, rychle udělá vlastní úsudek, co jsou odpůrci Miloše Zemana zač.

Pro mne je vizitkou vyšší karma než mají protekční blogeři, kteří jsou z nenávisti vůči Miloši Zemanovi úplně nepříčetní. Ostatně, právě jejich příspěvky mi dávají za pravdu.

5 8
možnosti
Foto

Strategická hodnota Krymu pro Rusko musí být každému jasná. A nejde pouze o to, co by tam US NAVY tropila. Ale každý, kdo byl na vojně ví, že kótu nedobývám proto, abych si tam zřídil stanoviště, ale abych odtamtud vyhnal nepřítele.

Prostě a jednoduše, celý Majdan nebyl nic jiného než pokus o oslabení Ruska a nemyslím, že se nějak zvlášť povedl. Spíš ne.

6 9
možnosti
OZ

Celý Majdan nebyl nic jiného než pokus UA o zbavení se Ruska a všeho, co s tím souvisí....

7 2
možnosti
OZ

Je zajímavé s jakou lehkostí odhodil historickou zkušenost ČSR roku 1938, zkušenosti se sovětskou okupací roku 1968 a s lehkým úsměvem na rtech navrhuje Ukrajincům, aby uznali anexi Krymu jako hotovou věc - a aby s agresorem uzavřeli pofidérní obchod (který ovšem odmítají i sami Rusové ... Bohužel i tak hluboko se dá ještě klesnout a to vše v Úřadu, který by měl reprezentovat demokracii a právní stát. Je to ostuda pro celou Českou republiku.

11 2
možnosti
MD

Srovnava se tu neco jen okrajove srovnatelne. Ukrajina a Krym byla americka hra s Ruskem. Hra vabank, o ktere ne hloupi americani dopredu predpokladali, ze ji prohraji. A jedinym a ne nepodstatnym ziskem ze hry pro ne

'budete treba prave vy'.

4 4
možnosti
MK

Pane Petříku, dnes je to dost slabé. Úplně jste zapomněl zmínit Kosovo a humanitární bombardování. Že by nedostatek jedovatých slin?

8 5
možnosti

Článek je tak dobrý, že to není třeba, važený pane K ndo

2 3
možnosti
Foto

Je samozřejmé, že vy komunisté s ním souhlasíte :-/

9 2
možnosti
MD

Jo, maji v tom zmatek, ktery dokaze uvest na pravou miru jen znala zena. Delni komuniste od soustruhu a bucharu a V.Putin.

3 4
možnosti
MD

Realisticky clanek. Nakonec ona kolebka novodobe demokracie ma s vlastni demokracii dost vazne problemy.

6 9
možnosti
Foto

Více než vážné...

3 7
možnosti

Můj prezident to není a váš, Petříku, už taky brzy nebude. Pak se budete moci chytit za ruce a společně odkráčet do země komunistům zaslíbené. Už aby to bylo.

7 1
možnosti

Díky za minus, Jiří. Omlouvám se že jsem na tebe zapomněl. Ty půjdeš samozřejmě s nimi.

2 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik