Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak jste pozapomněl reagovat na tenhle Zemanův výrok, že Krym byl protiprávně a nezákonně anektován...má tedy váš prezident Zeman naprostou pravdu, jak píšete, nebo ne?

https://www.youtube.com/watch?v=w_HltKyXkfU

10 0
možnosti
Foto

Je vidět, že Miloš Zeman změnil názor. A to je jen dobře.

0 3
možnosti
Foto

Pane Petříku, nemá cenu se zde zahazovat s minulostními lidmi, kteří argumentují stále a dokola minulostními a velmi, velmi hloupými akcenty, jako je nějaké rudé právo. Do světa, kdy je dvacáté první století, tito lidé evidentně nedozráli ;-) Takže naprostý klid a ignorovat. Jsou směšní, jsou mimo realitu...

Jen pro zajímavost ČT opět vesele prudí a dokola omílá, jak pan prezident Zeman vyřkl nepřijatelný výrok, že to dokonce bude projednávat senát. Dle mého, se senát nyní pasuje k tomu faktu, že je zcela zbytečný!! Oni mají řešit největší megatunel a to odbyli jen jakousi televizní šou v podobě brífingu, aby sdělili národu, že memorandum o těžbě trvá...Mě, jako občanku tohoto státu, zajímají jmenovitě všichni ti, co z vlády pro toto uspěchané gesto a tento podvod nyní stvrdili svým podpisem. To nemluvím o tom, že se do voleb provalí jistě mnoho podobného na tyto zaprodané loutky, jako je Herrman a spol. včetně Sobotky.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zniceni-CSSD-nastup-Okamury-a-penize-CEZu-Z-hadky-sefa-MF-Dnes-se-Sobotkovym-pritelem-se-vyvalily-zle-veci-507576

Samozřejmě, pan Miloš Zeman, prezident ČR, opět dokázal svou moudrost a to tím, že se nežinýruje věci pojmenovat tak, jak jsou v realitě. To, že se nějaké potrefené husy bojí pravdu pojmenovat, to je jen důkaz toho, co je to za nestoudnou, zbabělou a protičeskou po léta škodící garnituru. Samozřejmě sem zahrnu i různé škodné, jako jsou neziskovky typu člověka v tísni, jakési evropské hodnoty obsazené týpky prapodivného pornoherce, a také pseudoumělci, které netřeba jmenovat a o lžiteleizi, která je probruselská a potizemanovská, která však má být nestranná, jinak porušuje zákon se také netřeba příliš zmiňovat! Pana Zemana a jeho výrok, budou smozřejmě dehonestovat 24 hodin denně a možná i celý týden...

Pane Petříku, za mě karma a díky [>-]

9 19
možnosti

Jen jste opětovně potvrdila svou směšnost, paní VeVe....:-)

12 2
možnosti
MJ

Za anexi Krymu je nutné aby se Putin a obyvatelé Ruska, kteří jsou ve velké míře jeho podporovatelé dostali do mezinárodní izolace se všemi velmi bolestnými důsledky , které by na ně dopadli. Jedině po té může Putinovi klesnout podpora a tudíš naděje, že v Rusku by mohl vládnout někdo , kdo není bolševik, pak by se mohl Krym vrátit tomu komu patří. Zeman je opravdový proruský vazal - hanba mu.

13 1
možnosti
Foto

Zatím se do izolace dostávají USA a jeho vazalové. Ostatní svět s Ruskem čile obchoduje a investuje v Rusku.

Putin jednal morálně a v právu, proto má tak nesmírně vysokou podporu nejen svých obyvatel, ale i většiny světa. Země jako Čína, Indie a řada dalších nejsou nesvéprávnými vazaly Washingtonu jako EU a provádějí vlastní politiku.

Zeman se chová zodpovědně, protože se postavil na stranu práva proti zločinu.

7 13
možnosti
VV

Tak to jsme rádi, že jste konečně uznal že Krym byl nezákonně a protiprávně anektován, jak řekl pravdivě Zeman....:-)

https://www.youtube.com/watch?v=w_HltKyXkfU

4 1
možnosti
Foto

J42i34ř57í 35K95i76n60d72l

11. 10. 2017 16:02

Já nevím proč s ním diskutujeme. Já mám jsem přesvědčen, že on to píše na něčí pokyn. Čím víc lidí reaguje na jeho vyložené ptákoviny, tím i DNES narůstá počet čtenářů a zároveň podle výše čtenářů se odvíjí cena za reklamu a tím i peníze pro Bureše. Není lepší to přejít. Mně se to radí, ale i já se nechám vyprovokovat.

6 0
možnosti
MV

sem tam sem zabloudim, Jiri, protoze jsem zvedavej, co dalsiho se dozvim

budiz mi ma zvedavost malou omluvou za moje chute se nechat "prekvapovat"

1 0
možnosti

Vážený pane Petříku. Souhlasím s tím, že svržení Janukoviče bylo protiústavní, bylo proti výsledku řádných voleb a Západ podporou nového režimu situaci vyostřil a nahrál do karet Moskvě. Rusové na Ukrajině, kteří to samozřejmě považovali za potlačení jejich práv, se vzbouřili a věděli, že Putin se jich zastane, i vojensky.

Anexe Krimu a snaha separatistů na východě o odtržení a nejspíš následné připojení k Rusku je výsledkem těchto událostí, ale nedá se tím ospravedlnit. To bychom se dostali k logice, že když v některé části jakékoliv země žije nad 50% obyvatel jiné země, mohou se tito kdykoliv odtrhnout, když se jim něco nelíbí.

Také si musíme uvědomit, že historie nám ukazuje, že když někomu necháme území jiného státu, tak ho to nezastaví, aby ve svých mocenských choutkách přestal.

2 1
možnosti
Foto

V případě Krymu se určitě dá připojení k Rusku prostřednictvím referenda ospravedlnit. Krym byl součástí Ruska několik set let a obyvatelstvo chtělo být opět součástí Ruska.

V opačném případě by osud obyvatel Krymu následoval osudu obyvatel Donbasu. Referendum jako projev svobodné vůle lidu je nejvyšším zákonem.

Uvidíme, jak dopadne ve Španělsku Katalánsko.

4 6
možnosti
MV

prezident Zeman ma naprostou pravdu a vazalove si nezaslouzi nic jineho, nez opovrzeni. proletari vsech zemi - rojte se!

1 1
možnosti
Foto

Děkuji za názor, pane Valíčku

0 2
možnosti
Foto

tohle před lety psalo Rudé právo.

8 0
možnosti
Foto

Vy jste ho pečlivě studoval?

2 4
možnosti
VK

Jinak návrhem kompenzace Zeman de facto připustil, že Rusko Krym ukradlo. Kdyby to bylo klasické právo na sebeurčení, byly by kompenzace nesmysl.

8 0
možnosti
Foto

Z práva na sebeurčení vyplývá koneckonců toliko právo na vyhlášení nezávislosti, nikoliv právo na přípojení se k jinému státu.

0 0
možnosti
VK

Když to napíše jeden z největších zdejších lhářů o jiném lháři, jsem v klidu.:-P

8 0
možnosti
MV

kdyby to bylo planovana lhani - vem to cert

obavam se, ze jde o presvedceni

coz je, podle myho nazoru, v tomhle konkretnim pripadu horsi

1 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik