Diskuse

Náš prezident Miloš Zeman má v případě Krymu naprostou pravdu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J36a58n 21Z38i92e81g82l51e81r

24. 10. 2017 18:06

Po dlouhé době jsem u Petříka a jeho typické snůšky lží a nesmyslů. Už jenom podstatná věc, prezident Miloš Zeman, kterého nemusím, ale prohlásil, že je proti sankcím, nicméně ruskou okupaci Krymu dále považuje za anexi. Nicméně naše ekonomika roste o rekordních téměř pět procent a nezaměstnanost klesá. To dokazuje, že protiruské sankce nám neubližují. :-)

4 0
možnosti
JD

Vite v Nemecku ekonomika take roste ,ale trochu min jako u nas a presto mame tretinove platy,takze jsme u toho Ruska,tam by jsme mohli vyvazet prumyslove celky za miliardy ,tak vyvazime nahradni soucastky do nemecka za par kacek a to nejak nestaci na vyssi platy

1 0
možnosti
PU

P20e87t75r 15U27h51e44r

12. 10. 2017 12:51

petříku, v neděli večer se dívej na GEN...

2 0
možnosti
Foto

Ne, opravdu je o Vás? Lze pouze gratulovat.

0 1
možnosti
Foto

Natahuji sem velmi zajímavý názor z jiné diskuse pod webem, který můj článek převzal:

Nejvíc se tomu může smát USA. USA potřebuje, aby ostatní svět, ale hlavně Evropa, platila USA jeho astronomické dluhy. Z uvedeného důvodu již několik let USA provádí otevřenou politiku "Zadržování Ruska". Z tohoto důvodu USA provedlo donucení SRN, aby zpřetrhala ekonomické vazby s Ruskem a od Baltu po Černé moře, aby byla provedená izolace Ruska od západní Evropy. Proto se ve státech jako Polsko, Ukrajina, Moldávie provádí silná protiruská kampaň. Vše je namířeno k tomu, aby Rusko nemohlo za žádnou cenu dodávat jak plyn, tak ropu do Evropy. Naopak plyn a ropu za několikanásobně vyšší ceny bude muset Evropa odebírat z USA. Tento záměr se USA celkem daří i když dočasně - částečně, protože SRN bere od Ruska plyn v jakémkoliv množství, který pak rozprodává po Evropě, jako západní demokratický plyn, ale za vyšší cenu. Dnes na ČT 24 to bylo jasně řečeno, že my máme zájem, aby se udržely dodávky plynu přes Ukrajinu, protože plyn ze SRN je za vyšší a nevýhodné ceny. Takže v celém tomto případu ohledně Ukrajiny jde o obchodní válku mezi USA a Evropou, kdy USA má za cíl oslabit Evropu tím, že ji odstřihne od levných energetických zdrojů a donutí Evropu odebírat vše z USA a tedy platit astronomický dluh USA. Tady je možné vidět paralelu ve válce Severu proti Jihu, kde samozřejmě nešlo o svobodu otroků, ale o to, že jižní státy Ameriky vyráběly zboží podstatně levněji, protože měly levnou pracovní sílu a sever tomu nemohl konkurovat, proto vymyslel boj za svobodu otroků a rozjel válku proti jihu. Američanům nevyšlo postavit si na Krymu svojí základnu, tak jak to učinili v Kosovu, z které by byly namířené rakety přímo na Moskvu, což již bylo Američany naplánováno.

1 4
možnosti
Foto

Pokračování:

Jinak frontální útok na Rusko můžeme očekávat v době konání Mistrovství světa ve fotbale, kdy USA rozjedou obrovskou mediální a štvavou kampaň proti Rusku a budou se snažit destabilizovat Rusko zevnitř a udělat v Moskvě Majdan za lidská práva, tak aby Američani dosáhli stavu který byl za Jelcina, kdy si v Rusku dělali co chtěli. Není vyloučeno, že se jim to povede a když ne je tady varianta přímého útoku na Rusko. V každém případě budou Američané něco muset udělat, protože sankce nemají žádnou efektivitu, jenom tu, že Evropa na sankcích je postižena nejvíc, protože obchod Rusko a USA naopak stoupá , takže Američani se naopak smějí Evropanům, jak jsou hloupí, že Americe na něco, jako jsou sankce, skočili, když sami Američani je nedodržují.

Osobně jsem též zvědavý, co ze strany USA přijde až nastane Mistrovství světa ve fotbale v Rusku.

1 4
možnosti
Foto

Jinak, naše televize pak srovnávala vystoupení obou prezidentů (Zeman zchátralý stařec, Porošenko statný vládce).

Jenom se přitom zapomněla zmínit, že Zeman nikdy neposlal na vlastní obyvatelstvo armádu, tanky a děla a nenechal bombardovat civilní obyvatelstvo, to na rozdíl od Porošenka, který tím dokladoval, že je fašista jak vyšitý.

A tomuto tleská náš mainstream.

Nyní se zase opájí, jak je Zeman se svými názory v izolaci.http://zpravy.idnes.cz/havlicek-rozhovor-zeman-ukrajina-anexe-krymu-fof-/zahranicni.aspx?c=A171011_173225_zahranicni_krb

Jen autor Berka nějak zapomněl napsat, že Washington se svým vazalem EU netvoří celý svět. Jen Čína a Indie mají více obyvatel než USA s EU dohromady.

1 4
možnosti
Foto

ani tisíckrát opakovaná lež se pravdou nestane

6 0
možnosti
ŠM

psi štěkají a karavana kráčí dál.....

0 0
možnosti

Samozřejmě, že kamkoliv prezident Zeman přijde, pohybuje se tam jak neuropatický slon v porcelánu. Na druhé straně jeho výrok, že anexe Krymu je „fait accompli“, tedy hotovou, skončenou věcí, je zcela pravdivý, ať se to komu líbí nebo nelíbí.

1 1
možnosti

Hotová , skončená možná, ale nikoli ne věky, maximálně tak za Putinova života

My se neumíme Putinovi postavit a pošlapané mezinárodní právo vymoci, není na planetě nikdo, kdo by to uměl, a čekat, že Putin Krym pustí dobrovolně, by byla opravdová bláhovost, ale myslet si, že otázka Krymu je tím definitivně vyřešena, je hloupost...

1 0
možnosti
OK

O13t37a 35K32i53n79c

12. 10. 2017 0:34

Sudetští Němci si taky v roce 1938 prosadili připojení k Německu. Ruská anexe Krymu je stejné porušení mezinárodního práva.

6 0
možnosti

Sudečtí Němci

nám chtěli v roce 1938 sebrat kus našeho českého historického území!

Krym byl v historii Ruský a brali si ho Ukrajinští Rusové!

To je zásadní rozdíl, tak to nepleťte, jako někteří natvrdlí politici!!!!!!!

3 8
možnosti

Zeman zase jenom jako vždy sprostě lhal „Budu citovat bývalého německého prezidenta Joachima Gaucka, který v Praze veřejně řekl: ‚Když zkusíme vrátit Krym zpět Ukrajině, vyvolá to evropskou válku.‘ Jen cituji, nic víc. Takže vy chcete riskovat evropskou válku?“ Podobně jako v kauze Peroutka však nelze dohledat, že by bývalý německý protějšek takové tvrzení skutečně někdy uvedl. Ze záznamu z debaty, na kterou Hrad a Zeman odkazuje, nic takového nezaznělo.

1 0
možnosti
Foto

A přece to je pravda, i kdyby to nebylo v záznamu.

2 3
možnosti
PT

P83e54t11r 51T24o96m84e63k

11. 10. 2017 22:57

Jasně komunisto, obdivovateli okupantů. Je mně z tebe už zase zle.

5 2
možnosti
Foto

Kvůli lidem jako jste Vy, píši tyto blogy.

Abyste začali vnímat naprosto jasná fakta a zbavili se osobní nenávisti vůči jinak smýšlejícím.

Potom Vám nebude zle.

1 6
možnosti