Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J15a69n 51Z72i76e88g56l80e82r

24. 10. 2017 18:11

Je to nesmysl, Kalousek nikdy nebude předsedou ODS. ;-D

5 0
možnosti

Jasně - napřed ji znevolitelní a pak vyskočí ... veslo nechá bez převozníka.

1 1
možnosti
JZ

J62a62n 59Z51i15e31g24l24e10r

24. 10. 2017 18:11

Kdyby ovšem Petřík četl program hnutí ANO, tak by zjistil, že je pro členství v NATO i EU a také pro posílení transatlantických vazeb včetně obchodních a bezpečnostních vztahů s USA. :-)

9 0
možnosti

To mu chválím. Vy mu to vytýkáte?

1 0
možnosti
Foto

Kdokoli, který kývne Babišovi a půjde s ním vládnout má zajištěn v příštích volbách 2. místo a ne tak upocené jako má ODS v těchto. Půjde totiž o vládu, která bude úspěšná a nezkorumpovaná mafií a to voliči ocení. Jenomže tohle starým stranám mafiáni, kteří je ze zákulisí řídí zakázali. Další 4 roky bez miliard ze státního rozpočtu už nechtějí a tak zkouší ANO vyšachovat a zatlačit do opozice. Také mohou dotlačit Babiše ke spolupráci s SPD a KSČM a to by znamenalo další zisky těchto dvou stran v příštích volbách. Tady se dá jen povzdechnout: "kde jsme mohli být, nevládnout nám po 23 let v zastoupení ODS a ČSSD bývalí veksláci ze zákulisí".

2 10
možnosti
Foto

To je taky dobrý. Za všechno zlé tady mohly podle Babiše tradiční strany a dnes před večerním jednáním celý den ODS pochlebuje. ODS ale drží svůj předvolební slib. ANO taky? Já ANO nevolil, a je mi to jedno, ale je vidět že vám jejich změna politiky stále imponuje. A tušíte vůbec co bude ANO dělat nebo tvrdit třeba za týden?

10 0
možnosti
Foto

No řeknu to takto: co má dělat ODS nebo nemá, by mělo určitě odpovídat vůli jejích voličů. A jsem přesvědčen, že vy k nim nepatříte. A asi takovou váhu lze přikládat i vašemu blogu. Tedy nulovou.

11 0
možnosti
Foto

V těchto volbách jsem skutečně ODS pod vedením Petra Fialy nevolil, ale pod vedením V. Klause ml. bych o tom vážně uvažoval. ODS jsem v minulosti volil již dvakrát.

1 6
možnosti

No, mám zafajfknuto Politické blogy ano. Proto politika.

Pokud se domníváte, že politika je švanda, pak platí, že život je jenom legrace, za kterou si můžeme sami.

1 1
možnosti

(má to být k Vám, pane Šišo)

0 0
možnosti
Foto

Mně se moc líbí jak příznivci rudých noků komentují co by měla nebo neměla dělat ODS. Ale já si stejně myslím že za všechno může prohnilá a zločinná západní demokracie, viďte pane Petříku?

19 0
možnosti
MD

Pritom si Evropa na zapade vede mimoradne dobre.

2 0
možnosti
Foto

někdy si říkám, jestli jste v životě fakt tak vážný a pitvající nebo jen na blogu:-)

5 0
možnosti
SS

V telefonni nahravce co visela na internet se klepal straky a zakoktaval se.

0 2
možnosti
MD

Ctive. Podpora Klause jr., potazmo jeho postoju, vyjadrena pref. hlasy ve volbach, a postoje soucasneho vedeni ODS mohou vest ke treni a vyvinu tepla v postupne chladnouci ODS prezivajici podobne jako KSCM.

2 4
možnosti

Kalousek bude šéfem Sjednocené pravice?

Nyní málem pohřbil svoje TOP 09, jeho bývalá KDU-ČSL na tom není o mnoho lépe a tak bude mít celá pravice přímo skvělé vyhlídky.

Karma!

2 5
možnosti
Foto

Jsem stejného názoru a popsal jsem to ve svém blogu R^

2 2
možnosti
PU

P33e38t75r 75U27h41e76r

24. 10. 2017 16:56

Za všechno může Kalousek...petříku, ty trpíš nějakou posedlostí? Miluješ ho?

13 0
možnosti

Samozřejmě, že za to může ODSI sama.

Kalouska vytáhl z politického nemrtví v roce 2006 Topolánek (pýcha předchází pád) a Užitečný Fiala tohoto Macchiaveliho znovu oživuje krví ODSI.

Zvonka to vyzerá na brzkou odúmrť v Rodině.

(za této situace jsem pro co nejrychlejší předčasné volby; lidi ty dinosaury vymetou a bude pokoj)

1 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik