Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten Kalousek je mimořádně schopný muž.

Kdo zabije Sekala?

3 1
možnosti
VS

Takže ODS celou kampaň tvrdila, že s ANO nikdy a podle vás by najednou většina jejích voličů ocenila, kdyby ve vládě dělala ODS Burešovi stafáž.

Vy jste opravdu politolog k pohledání. Vraťte se raději k Cameronovi, Sarkozymu a katolíkům...

14 1
možnosti

Takže ODSI bude dělat štafáž Kalouskovi a hurá!?

1 2
možnosti
Foto

vás z toho Kalouska jednou trefí šlak.

11 0
možnosti
OZ

Všechno, co jsem kdy četl od Klause ml, ukazuje na jedinou věc - ten člověk je klasický radikál, navíc silně hladový po moci. V některých věcech s ním souhlasím, ale tohle fakt není žádný konzervativec, který navrhuje rozumné reformy, ale člověk, co vede rozzuřený dav. Proč asi píše své komentáře hlavně na Novinky? Člověk, který udělá cokoliv a spojí se s každým, jen aby se dostal k moci. V obém je hodně blízký Babišovi a Okamurovi. Potom si stačí jeho názory srovnat s Fialou - je to příjemný rozdíl. Klaus chce mít z ODS druhou SPD na straně Babiše, ale já se toho tolik nebojím, protože se nejspíš brzo sám odrovná, nějakým klasickým klausovským prohlášením, po kterém ztratí šance...

10 3
možnosti

Babiš jen hledá dobrovolníka na roli fackovacího panáka, který jako koaliční partner bude moci za všechny neúspěchy vlády, úspěchy půjdou samo sebou za ním.:-)

Všem ANOistům se směju, jak jen to jde. Babiš celou předvolební kampaň postavil na boji s hydrou ODS a dalšími, kteří to tady podle něj rozkradli, označil je za mafiány, které je třeba odstranit a teď s Faltýnkem svým voličům doslova plivli do tváře tím, že té "hydře" nabízí spolupráci a tvrdí, že by to bylo to nejlepší spojení. Tady koblihy vidíte, co jste si zvolili za leváka, dobře vám tak. Babiš si s vámi doslova dle jeho motta " Využij a odkopni" řádně vytřel zádel. Doufám, že ho pan Fiala ujistí, že na to může zapomenout. Babiš skončí jako kůl v plotě.

18 2
možnosti
PH

Kalousek zakládá novou Národní frontu.

2 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik