Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím Vás pane Petříku.

Jasné, polopatické a nenechme se mýlit, naši odpůrci už mají také jasno. Končí a tak jim zbývají už jenom výpady a pomluvy ze zášti.

Za mě karma a jen tak dál! [>-]

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, paní Poláková.

Zajímavé, že nejvíce se ohrazují proti výsledku voleb ti, kteří se nejvíce ohánějí západní demokracií.

Turner už je na titulce ve výběru s článkem o nerespektování svobodných voleb: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=630600

1 0
možnosti
KB

Představte si ODS jako loď která kdysi vplula do bouře. Velká vlna jednou spláchla kapitána Nečase a pár lidí, kteří se chovali jako ti co jim loď patří, určovali kam loď popluje a zrovna tancovali na palubě (různé Janoušky, Rittigy, Bémy, apod.)

Ovšem v podpalubí pořád zůstaly různé party a partičky, které tam mají pré. Už to samozřejmě není tak vidět.

A teď hledali nového kapitána. Našli ho ve Fialovi, který je principiálně slušný člověk.

Hlavně všichni věděli, že mu stačí ta uniforma kapitána a je hlavně ochoten akceptovat základní pravidla:

- Neohlížej se do minulosti co se na lodi dělo,

- moc necukej kormidlem na jednu či druhou stranu

- a hlavně nešmejdi v podpalubí, co se tam děje.

Jinak si dělej co chceš a klidně se tvař, že tu loď řídíš.

5 2
možnosti
Foto

Já měl rád a volil ODS Václava Klause. Toho pravého. I když jeho syna nepovažuji za "levého".

To mělo šťávu. To mělo náboj. A to jak Klaus, politicky pohřben v roce 1997 se následně vzpamatoval a vyšvihl na post prezidenta, bylo zcela unikátní.

Bohužel, pod Fialou není ODS stranou, kterou bych měl v oblibě. Ale, na druhou stranu, vše lepší než Kalouskova ruka. Ten již dávno ztratil smysl pro realitu, který snad kdysi měl.

11 1
možnosti
KB

Kalousek je naprosto skvělý technolog moci. Kdysi jsem slyšel přirovnání, že je jako dr. Radosta z Kulového blesku, který zorganizoval 12-ti směnu. Kalousek je skvělý vyjednávač, který je schopen zorganizovat 20-ti směnu, kdy skloubí zájmy kdekoho a všichni jsou "spokojení".

Kalousek nyní opouští TOPku, jako kdysi opustil KDU-ČSL, naprosto bez sentimentu.

Věřím tomu, že má za lubem dát dohromady nějakou koalici a samozřejmě se tomu postavit do čela.

3 1
možnosti

Co to je zase za výplod? Bez ohledu na to, že Kalousek dnes oznámil, že v čele TOPky končí.

2 2
možnosti
Foto

No právě skončil V TOPce, kterou přivedl na buben (ne, že by mně to nějak vadilo) a teď půjde "vylepšovat" ODS. Bůh chraň ty nešťastníky.

9 3
možnosti
Foto

Pane Petříku, váš blog se objevil na serveru:

http://www.novarepublika.cz/2017/10/stane-se-miroslav-kalousek-skutecnym.html

Tento server je podle zprávy BIS ruský propagandistický server. Vaše články se tam ale objevují poměrně často. Můžete nám prosím sdělit, zdali je tam posíláte sám? Nebo to prostě přebírají? S Vaším vědomím a souhlasem nebo bez?

9 5
možnosti
SS

Neboj, rudeho Petrika a jeho bandu BIS uz davno monitoruje ...

2 2
možnosti
MD

Zkratka a dobre. Budoucnost ma ten, kdo vhodne skloubi antagonismy EU, USA, RF a Cina. Dolar a cinsky juan. Jedinec ci nazorova skupina?

2 1
možnosti
PT

P47e19t15r 52T26o57m44e16k

24. 10. 2017 18:52

A koho jste volil vy komunisto Petříku?

2 5
možnosti
AR

Pane soudruhu Petříku, divím se, že se nezabýváte povolební situaci u KSČM a máte starosti o ODS, kterou jste nikdy nepochválil. Totéž činíte i teď. Kritiku směřujete na šéfa strany asi proto, že on svým chováním dokázal ODS donutit ke zpytování svědomí a očistění od kmotrů a podobné havěti, která vznikla za doby vlády Zemana a jeho dohody s Klausem. To očistění pomohlo k sice pomalému, ale účinnému vzestupu ODS z propadliště. Prof. Fiala je v nynější době ten nejlepší kterého strana na postu šéfa má. A je také velmi dobré, že se snaží plnit volební sliby ODS. Pokud toto oni dodrží, tak opět nějaký vzestup nahoru v přízni u občanů bude. Skutečně svou pozornost v tuto dobu věnujte raději těžce raněné KSČM!!

9 4
možnosti
Foto

Je otázkou, zda si to samé budou myslet i příznivci V. Klause ml.

KSČ mne příliš nezajímá, i když jako opozice má v Parlamentu svůj význam.

Oslabená KSČM je pro současnou demokracii větší problém, než kdyby např. vypadla TOP09.

3 3
možnosti
MK

Pane Petříku, je až dojemné, když takový rudoch, jako jste Vy, má takové obavy o osud ODS. Dovoluji si vás však upozornit, že situaci opravdu nerozumíte.

Volil jsem ODS právě proto, že deklarovala nemožnost spolupráce s ANO a proto, že panu Fialovi věřím, že udělá co řekl. Pokud bych tomu nevěřil, volil bych raději Kalouska. Znám dost dalších voličů ODS a ti to cítí také tak. Spojení s ANO by pro ODS znamenalo okamžitou sebevraždu.

16 0
možnosti
Foto

Ale to je přesně to co si p. Petřík a další komentátoři kteří apelují na nějaký poslanecký slib "ve prospěch všeho lidu" přejí - zánik ODS. Jakoby jiní poslanci stejný slib neskládali. Mně to spíš připadá, že jim zase začíná být z ODS trochu úzko.

13 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik