Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I69v59a79n 40Š64t36í86p84e10k

18. 11. 2017 13:39

Jasná karma. Netěším se na dobu, kdy bude kupříkladu jmenovitě nařízeno, kdo byl v Listopadu na balkonu Melantrichu a kdo ne. Kdo byli ti důležití ve Špalíčku. Učebnice a média snesou všechno. Ještě se můžeme divit.

11 1
možnosti
Foto

Též jsem na to zvědavý.

Ale pro Horáčka to musela být pěkná rána, protože je mu jasné, že pořadatelé jednali na něčí příkaz.

6 1
možnosti
JH

Kam se na tyhle naše "demokraty" hrabe Orwell:-)

7 1
možnosti
TV

Karma, jak Horackovi nefandim, tak z tech trech recniku ma 17. listopadu nejdrive... zkratka uzavrena akce majitelu jedine pravdy

15 0
možnosti
Foto

To je dobrý když fanatický obdivovatel Miloše Zemana se najednou zastává Michala Horáčka.

8 0
možnosti
MV

Vam, pane Petriku, ten Tomas V. ale lezi v hlave!

kdyby nebyl dobry a silny "souper", pominul byste ho bez vecneho se navraceni k nemu

to o necem svedci

a ze Okamuru vypiskali? nic jineho si xenofobni populista nezaslouzi - i to je demokracie - projevit nazor

6 2
možnosti
Foto

Jak to víte, že je Okamura xenofobní populista?

Říkali to v naší televizi?

A Vy nesouhlasíte s diagnózou pana Vodvářky?

1 2
možnosti
Foto

Kam kráčí paní Kavárna Pražská, opravdu nevím. Ani nevím, jestli to lidé v jiných městech mají ještě těžší. Když například šlápnou do psího lejna, jestli si mohou stěžovat na režiji, hříchy, neschopnost či nepochopení ze strany paní Kavárny Plzeňské, Olomoucké,..........Pražanům je možná lépe. Když je něco trápí, napíší e-mail paní Kavárně Pražské. Možná ta může i za psí lejno v Brně. Měli bychom tuto ženštinu pohnat k odpovědnosti;-D

2 0
možnosti
Foto

„Tenkrát jsme bojovali za to, abychom se mohli svobodně vyjádřit. Podívejte se, kam jsme to dopracovali,“ řekl šéf SPD Tomio Okamura v reakci na lidi, kteří ho předtím na Národní třídě vypískali. „Určitá skupina občanů si uzurpuje nárok na jediný správný názor.“

Řekněte: není to nádhera?

Okamurovi se nelíbí, že lidé svobodně vyjadřují svůj názor. A tak to označí za nedemokratické. Zřejmě proto, že jen jeho názory jsou ty jedině správné.

A sklízí za to u některých ..... jedinců potlesk.

12 4
možnosti
Foto

Demokracie není nesmrtelná a neomylná bytost. Někdy svobodně uplatňovaná či uplatněná vůle části obyvatel překročí i zákony, které byly přijaty demokraticky zvoleným parlamentem. To může mít za následek i projevy občanské neposlušnosti - ty mají v demokraciích také své místo. Zvláště, když není politická vůle vymáhat dodržování zákonnosti. Však víte, jak sprostota usmýkala Karla Čapka. Zaklínat se demokracií a absolutní svobodou je někdy projevem přijímání vulgárního pojetí demokracie.

1 0
možnosti
JV

J48i89r48i 94V53r13a78b62e85c

18. 11. 2017 13:04

Demokraticky zvoleného prezidenta Ha, Ha, Ha .....s pomocí nehorázných lží. !

Jeho "voličům" to ovšem nevadilo.

5 5
možnosti
Foto

Chcete snad říct, že Miloš Zeman byl zvolený nedemokraticky?

3 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik