Diskuse

Proč „Pražská kavárna“ zakázala Michalovi Horáčkovi projev na Václaváku?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R89a90d70e78k 89J36a90r25o61š

19. 11. 2017 16:24

On tam chtěl vystoupit s projevem i Mirek Topolánek, ale stejně jako pan Horáček byl pro pořadatele nežádoucí:

http://forum24.cz/mirek-topolanek-na-vaclavskem-namesti-branme-prvni-polistopadovou-republiku/

0 0
možnosti
Foto

Tak to nevím, to je pro mne novinka.

0 0
možnosti
Foto

Pravda je poněkud jinde. Pan Horáček kávu nepije, on pouze čaj, a to Earl Grey (šedý hrabě), což zavání příklonem k monarchii.

Na Václaváku si měli všichni připít kávou z nejbližší kavárny, a to on odmítl. Když se obrodné síly nechávají rozložit takovou prkotinou, jako je obliba či neobliba nějakého nápoje, tak to ať jdou i s celou tou demokracií a volbami do ... do ... (doplňte podle své politické orientace). ;-D

1 0
možnosti
Foto

O40t24t76o 70Č95e82r67n57ý

19. 11. 2017 11:05

Pokud by organizátoři soukromé akce řekli, toto je soukromá akce jen pro pozvané, nic pochopitelně proti, ale výrok o hodnotách 17. listopadu je politické vymezení. Trochu to začíná asociovat dobu, kdy se samovládní pravověrní komunisté začali požírat až likvidovat, kdy byl někdo více leninistou či stalinistou a ten druhý méně.

8 0
možnosti
MF

"Pražská kavárna", "kavárenští". Paranoidní jedinci, lehce zaslepení, si hledají třídního nepřítele v neidentifikovatelné fiktivní skupině. Kdo není s námi, je kavárník.

Je to úsměvně hloupé, ale jsou lidi, co mentálně zřejmě na víc nemají .....

4 1
možnosti
Foto

Ale co když pražskou kavárnu lze přesně definovat jako množinu jedinců, kteří podepsali výzvu v kavárně Slávie "Děkujeme odejděte" a množinu jejich fandů, tedy dohromady jako slávisty?

0 0
možnosti
JK

J85a62n 27K91o32z41á58k

18. 11. 2017 23:37

Jako fanatik se tady projevujete vy. Vaše nenávist proti demokraticky zvoleným občanům, je až zarážející. Zemana jsem nevolil, ale jsem nakonec rád, že není prezidentem Karel. Děkuji vám ostatním, že jste nebyli tak naivní, jako já. Pan Flaška je typický zastánce nesnášenlivých majitelů jediné pravdy. Prostě, bolševik.

5 3
možnosti
JZ

Ano, i já mám ten pocit, že komunistický způsob myšlení lze na tomto blogu pozorovat nejčastěji u zapřísáhlých antikomunistů.

3 0
možnosti
Foto

Výborně pane Petříku. Napsal jste vše to, co jsem měla v hlavě já, ale tentokrát jsem se rozhodla být stručnější, protože těch ostud, které se včera děly, je plný internet a kdo se zajímá si vše již načetl. Mně šlo hlavně o projev Tomia Okamury, který popsal s grácií vše, co vidíme i my, kteří jsme nad věcí a vnímáme realitu, kterou nám nedokážou zkreslit ani ti největší a nejvíc fanatičtí kavárenští. Prostě nesnesou pomyšlení, že vše je jinak a že jejich kandidáti na prezidenta budou dělat panu Zemanovi pouze křoví, či nepovedený kompars [>-]R^

14 3
možnosti
Foto

Přesně tak.

Na případu Michala Horáčka je vidět, že sami "kavárníci" nevědí, co vlastně chtějí. A zemanofobie a rusofobie na naše občany platí stále méně, což se projevilo při volbách. Jen jsou z toho celí nepříčetní, což dokládají i diskuse pod mým článkem, Vaším článkem, nebo článkem Tomáše Vyorala.

6 3
možnosti
PB

R^

Vy jedete na rekord v "karmě". :-)

Zřejmě v náhledu na groteskní závody místo komických účastníků vítězí nejgrotesknější komentátoři.

0 0
možnosti
Foto

Tak, místní trollové Vám na toto vyjádření napíšou komentář, že čím vyšší karma, tím horší článek a že známkou kvality je nízká karma. Výjimku mají jejich názoroví sympatizanti, u nich vysoká karma znamená kvalitní článek.

Taková je jejich logika. Na toto je obzvláštní specialista Zdeněk Matuška a Pavel Dvořák s Tomášem Flaškou jej určitě podpoří.

6 2
možnosti

J71a21n 16Š14e94s84t10á25k

18. 11. 2017 18:30

Ale vždyť je to jedno, hlavní je přeci to, že všichni chtějí obětovat i vlastní pohodlí, jen proto, aby pomohli národu;-D

1 0
možnosti
VJ

Jojo, to je celý pan Pithart. Kavárna na nás prská tu svou pravdu a lásku pokaždé když otevře ústa. A obě ty složky dohromady fungují jako kyselina sírová.

4 1
možnosti