Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Nebýt sluníčkářů, tak by se to nikdy nestalo. Tady je vidět, jak ničivý vliv mají dokonce i přiblblou hudební soutěž...:-P

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Pořadatelé Českého slavíka jsou buď sami sluníčkáři, nebo se jich bojí. Sluníčkáři dokážou být velmi agresivní. Stačí jen, jak byl Ortel dehonestovaný loni, aniž měl možnost svojí obhajoby. Naproti tomu Radka Bangu sluníčkáři zvali do všech možných mainstreamových médií (rozhovor s Danielou Drtinovou https://video.aktualne.cz/dvtv/dvtv-29-11-2016-radek-banga-vs-ortel-kolaps-prazske-dopravy/r~fc4ddcb6b64211e6bcb60025900fea04/, slavnostní oběď s Karlem Schwarzenbergem a Miroslavem Kalouskem- http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/436199/schwarzenberg-a-kalousek-pozvali-na-obed-ortelova-kritika-bangu-schytali-to.html ) a ještě jej vyznamenali cenou Františka Kriegela z nadace Charty 77.

Takže se vůbec Ortelovi nedivím, že ani nešel k převzetí ceny, když je z Českého slavíka nový festival politické písně.

2 0
možnosti
PU

P84e63t52r 44U51h83e14r

27. 11. 2017 10:48

Mně je vcelku jedno, jak se Ortel umístil, je to jen anketa, která nic nevypovídá o kvalitě. Pravidla by měla být jasná už od začátku, platná pro všechny a neměla by se v průběhu měnit. Takže dnes s tebou, petříku, souhlasím.

Vzhledem k inteligenci jeho fanoušků ale věřím, že vyhrál i v kategorii zpěvaček.

1 0
možnosti
Foto

Z gratulace Tomia Okamury Ortelovi.

"Gratuluji skupině Ortel k umístění v anketě Zlatý slavík, kde mezi skupinami obsadil druhé místo a v kategorii zpěváků se Tomáš Ortel umístil na třetí příčce. Toto skvělé umístění dosáhla kapela přesto, že došlo pod vedením organizátora ankety (agentura Musica Bohemica) ke zcela nepřijatelné manipulaci s hlasy. Je to ostuda, absolutní znedůvěryhodnění výsledků ankety a zároveň pohrdání hlasy občanů, kteří se hlasování v anketě v dobré víře zúčastnili,“ pogratuloval a zároveň zkritizoval anketu Okamura. „Cenzura a umlčování pro ‚elity‘ nepohodlných názorů se tímto opět posunulo na další úroveň. Nesmíme zůstat lhostejní k těmto fašizujícím tendencím a musíme bojovat za zachování svobody a demokracie pro všechny lidi bez rozdílu.“

4 2
možnosti
VS

Okamura, který maže každý nesouhlasný názor na svém FB, varuje před cenzurou? Tak to jo, to jsme klidní...

4 2
možnosti
Foto

Zatím se nám nezdá, že to je stejné jako před rokem 89, protože to by Ortela museli ze soutěže zcela vyřadit a pak by musela následovat akce Asanace.

1 0
možnosti
Foto

Mně to dnes přijde daleko záludnější, než před rokem 89.. to to bylo všechno zlo alespoň průhledné - nyní si s námi zkoušejí hrát a oblbovat... věci se záměrně nenazývají svými jmény, mění se význam slov... vše má přitom svůj účel.. je to tak podobné praktikám jistého politického směru, který máme spojený se svastikou.... kdo nejde s námi - je nevzdělaný a hloupý.. chudák.. (styď se) - co bude dál?

4 1
možnosti
ZJ

Karma, zdá se mi, že je to s naší populací ještě dobré, když se nenechá tolik ovlivnit.

Ovšem ještě nevíme jestli to neovlivnili Ruští hackeři?

2 0
možnosti
SS

Co se to deje? Ja projednou souhlasim se s.Petrikem a davam i karmu!

4 0
možnosti
Foto

Aby se z té své dávno přežité ankety nezbláznili. Měli by být rádi, že ji někdo na FB propaguje (a zadarmo).

7 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik