Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle prezidenta Zemana jde o „zoufalý pokus upozornit na sebe šířením konspiračních teorií. Podobně se prý chovala v americké prezidentské kampani demokratická kandidátka Hillary Clintonová.

Zeman dodal, že to považuje za urážku občanů, kteří se podle něj nenechají ovlivnit. Pokud by se nechali, byli by podle Zemana nesvéprávní. Zeman tvrdí, že Bezpečnostní informační služba Drahošovo vyjádření „naprosto shodila”.

https://www.novinky.cz/domaci/456621-drahos-siri-konspiracni-teorie-odmitl-zeman-riziko-ovlivneni-voleb.html

8 4
možnosti
VR

Милош Земан nakecal tunu ještě mnohem horších pitomostí...:-)

5 4
možnosti

Petříku! Uveďte konkrétní diskutující na ČT, kteří byli moderátory přerušeni, když se odchýlili od předem zadaného mustru. Jinak jste lhář.

"V naší ČT vidíme diskutující kteří, pokud nemají ten správný a jednotný názor na všechno, tak jsou moderátory přerušeni kdykoliv se odchýlí od předem zadaného mustru".

Zdroj: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=636748

4 5
možnosti
Foto

Jsou jich desítky, ale hlavně Milan Šarapatka, kterého moderátor Veselovský vůbec nepustil k řeči, když měl hovořit o průběhu referenda na Krymu. Toto byl přímo učebnicový příklad.

Popisoval jsem to i ve svém blogu s patřičnými odkazy.

6 1
možnosti
TP

T10o26m89á65š 58P24í29c96l

1. 12. 2017 17:34

Tak Putin už nepomáhá jenom Zemanovi, ale i Topolánkovi, který tohoto estébáka už pomalu předstihuje :-)

0 0
možnosti
Foto

Pan Drahoš by si měl neustále: Amíci náš vzor. A požadovat skrečování prvních povalečných voleb v Itálii, protože FBI mobilizovala amícké Italy, aby psali svým příbuzným do Itálie dopisy, aby nevolili komunisty.

4 1
možnosti
Foto

Přiznávám se bez mučení, ;-D;-D;-Dže jsem agent Kremlu s krycím jménem Rasputin a mé blogy jsem nepsal sám, ale jsou z hutě ruské rozvědky.

3 0
možnosti
JF

J32a72r37d46a 49F66i69š84e83r

1. 12. 2017 16:48

Má proč, o tom svědčí blogy vaše i dalších zdejších rudo-ruských apologetů....Rv

3 1
možnosti
MD

Zadna apologetika. Jen fyzika, jen rovnovaha na pace. Pro zdravy spolecensky vyvoj nezbytna.

3 3
možnosti

Největší službu Putinovi dělají trollové jako jste vy, Petříku. Ten "váš" mainstream hluboce zaostává.

9 4
možnosti
Foto

Jediní, kdo zde provádí skutečný trolling je Vaše parta o kterém pan Ježek píše, že v Petrohradě mají Trolové generální štáb desinformátorů a jiných podobných ctitelů Putina a přátel Československo- Sovětského přátelství.

Jen mne překvapilo, že pan Siska, který se pod tento příspěvek podepsal též, přesídlil z Kanady do Petrohradu.

4 5
možnosti
Foto

U prezidentského kandidáta, který nosí nedioptrické brýle, nevím proč, asi aby vypadal více intelektuálně, což je zvlášť zábavné, má-li být vědcem, zde by mělo jít spíše o mozek, se fakt ničemu nedivím. Možná, že věří i na Jezinky.

13 2
možnosti
Foto

S těmi brýlemi mne Drahoš též velmi překvapil.

K čemu nosí brýle, když je nepotřebuje?

3 2
možnosti
JR

J95a19n 19R57á46ž

1. 12. 2017 16:36

Kdybych někdy uvažoval o možnosti volit Drahoše, tak po tomto jeho prohlášení to nepřipadá v úvahu ani kdyby postoupil do druhého kola proti Zemanovi. Prezident je i vrchní velitel branné moci a neumím si představit, že by to měl být nesebevědomý akademik předem podělaný z nějakých hackerů, note bene z Ruska. .

8 3
možnosti
VR

;-Dza to ta nemouhoucí troska, neustále blábolící něco o dronech je velitel jako břitva...

4 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik