Diskuse

Profesor Drahoš se bojí Putina při prezidentských volbách

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak, profesor Drahoš už zveřejnil seznam dezinformačních webů: https://www.jiridrahos.cz/v-ceske-republice-stale-roste-pocet-a-vliv-dezinformacnich-webu/

On snad úplně pozbyl rozumu...

2 4
možnosti
Foto

Vždyť Vy nic jiného ani nečtete! ;-D

5 2
možnosti
JH

Na druhé straně je dobře, že se pan profesor tak rozpovídal.

Pokud by mlčel, mohli by organizátoři jeho prezidentské kampaně dál, úspěšně šířit ty chytlavé pověsti o jeho inteligenci a slušnosti.

Ovšem teď, když se dal do holportu s Bohoušem...:-)

4 0
možnosti
MF

Karma a díky za blog myslím si totéž!R^

2 1
možnosti
Foto

R^tak ho nechme ať se bojí-kdo se bojí nesmí do lesa

5 0
možnosti
PD

Každý přeci ví, že Rusům je úplně jedno, jestli bude na hradě sedět Zeman nebo někdo jiný, tak proč by se o něco pokošeli.;-D

3 2
možnosti
VS

Každý přeci ví, že Rusům není jedno, jestli bude na hradě sedět Zeman nebo někdo, kdo jim nepůjde na ruku tak jako on, tak proč by se o něco nepokusili?

4 2
možnosti
PU

P82e69t30r 52U72h40e91r

1. 12. 2017 21:06

To je zase blábol, petříku. Kdy ty dostaneš rozum...

6 5
možnosti
Foto

Pane, pokud si představujete, že lze mít vliv pouze přímý - tedy odjet do cílového místa s megafonem, postavit se na náměstí a vyzývat tamní obyvatelstvo, ať volí určitým způsobem, pak chápu Vaše motivy k napsání tohoto neuvěřitelného článku pro, jak se zdá, stejně uvažující karmodaje.

4 2
možnosti
Foto

Takže tímto přiznáváte, že Vás může ovlivnit nějaká proruská propaganda při volbě našeho prezidenta?

2 0
možnosti
Foto

Je mi jasné, že pro ruské noky je to nepochopitelné, ale tak to prostě je. Rusko a Putin, což jedno jest, pro nás vždy bude nebezpečím.

8 6
možnosti
Foto

Nezapomeňte se na noc pořádně zamknout, zavřít okenice a utěsnit všechny průduchy, aby Vás Putin náhodou v noci nezaskočil....

2 1
možnosti
MB

Nevidím nic divného na tom, že velmoci mají svůj zájem ovlivňovat vnitropolitické dění v jiných zemích. Pak je zřejmé, že V.Putin bude mít zájem, na pokračování mandátu M.Zemana. Dělá mu užitečné služby. Zřejmě není možnost přímého vstupu do PC systému sečítání hlasů - Nicméně zájem prosazení vlastních zájmů zde nepochybně je. Už odmítavé vyjadřování M.Zemana - je svého druhu podporou mého tvrzení ... Nic senzačního na tom není, klasika boje ... :-)

3 0
možnosti