Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak, profesor Drahoš už zveřejnil seznam dezinformačních webů: https://www.jiridrahos.cz/v-ceske-republice-stale-roste-pocet-a-vliv-dezinformacnich-webu/

On snad úplně pozbyl rozumu...

2 4
možnosti
Foto

Vždyť Vy nic jiného ani nečtete! ;-D

5 2
možnosti

Na druhé straně je dobře, že se pan profesor tak rozpovídal.

Pokud by mlčel, mohli by organizátoři jeho prezidentské kampaně dál, úspěšně šířit ty chytlavé pověsti o jeho inteligenci a slušnosti.

Ovšem teď, když se dal do holportu s Bohoušem...:-)

4 0
možnosti

Karma a díky za blog myslím si totéž!R^

2 1
možnosti
Foto

R^tak ho nechme ať se bojí-kdo se bojí nesmí do lesa

5 0
možnosti

Každý přeci ví, že Rusům je úplně jedno, jestli bude na hradě sedět Zeman nebo někdo jiný, tak proč by se o něco pokošeli.;-D

3 2
možnosti

Každý přeci ví, že Rusům není jedno, jestli bude na hradě sedět Zeman nebo někdo, kdo jim nepůjde na ruku tak jako on, tak proč by se o něco nepokusili?

4 2
možnosti

P46e68t93r 53U37h54e58r

1. 12. 2017 21:06

To je zase blábol, petříku. Kdy ty dostaneš rozum...

6 5
možnosti
Foto

Pane, pokud si představujete, že lze mít vliv pouze přímý - tedy odjet do cílového místa s megafonem, postavit se na náměstí a vyzývat tamní obyvatelstvo, ať volí určitým způsobem, pak chápu Vaše motivy k napsání tohoto neuvěřitelného článku pro, jak se zdá, stejně uvažující karmodaje.

4 2
možnosti
Foto

Takže tímto přiznáváte, že Vás může ovlivnit nějaká proruská propaganda při volbě našeho prezidenta?

2 0
možnosti
Foto

Je mi jasné, že pro ruské noky je to nepochopitelné, ale tak to prostě je. Rusko a Putin, což jedno jest, pro nás vždy bude nebezpečím.

8 6
možnosti
Foto

Nezapomeňte se na noc pořádně zamknout, zavřít okenice a utěsnit všechny průduchy, aby Vás Putin náhodou v noci nezaskočil....

2 1
možnosti

Nevidím nic divného na tom, že velmoci mají svůj zájem ovlivňovat vnitropolitické dění v jiných zemích. Pak je zřejmé, že V.Putin bude mít zájem, na pokračování mandátu M.Zemana. Dělá mu užitečné služby. Zřejmě není možnost přímého vstupu do PC systému sečítání hlasů - Nicméně zájem prosazení vlastních zájmů zde nepochybně je. Už odmítavé vyjadřování M.Zemana - je svého druhu podporou mého tvrzení ... Nic senzačního na tom není, klasika boje ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik