Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Petřík se v článku vícekrát ohání Milošem Zemanem a cituje jej, jako by cokoliv od Zemana mělo logiku a byla svatá pravda.

Že nyní Zeman (správně) řekl, že považuje za urážku občanů, pokud někdo tvrdí, že lidé mohou v případě voleb být ovlivněni jakýmisi zahraničními službami. To by znamenalo, že lidé jsou nesvéprávní. Člověk by ale snad neměl považovat občany ze nesvéprávné (.. ano, až tak se Zeman zastává svého prostého lidu).

Takže si dovolím připomenout, že před lety měl Zeman pro změnu naprosto opačný názor. Ocituji jak Zeman promlouval ve Federálním shromáždění k poslancům:

"To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. (...) Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa,".

Ano, to jsou také Zemanovi slova.. a nyní bude přesto Drahošovi vyčítat, že ten malinko zpochybnil úsudek českého národa. Zeman si bohužel evidentně nevidí do své nevymáchané huby.

---

zdroj zde:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/mezi-poslanci-je-mene-dementu-nez-mezi-obcany-brojil-zeman-p/r~36e40d34e78911e5a8d7002590604f2e/?redirected=1513092058

1 0
možnosti

Faktem je, že takový pan Větvička má svoji propagandu aspoň trochu skrytou

a celkem i "lidově" zábavnou. Tady to od pana Petříka není ani zábavné, ani logické

a ani pravdivé. Naprostá demagogie, popírání reality a jeden logický blábol za druhým.

Ale líbit se to bude, protože jakmile je v nadpise blogu "Drahoš".. tak to půjde v dnešních dnech určitě na dračku.. A karmu článek také získá pěknou, protože zdejší prozemanovské články jsou tady do karmy vyklikávány s naprosto železnou pravidelností.

Jestli zdejší vyklikaná karma odpovídá reálu v Česku se ale dozvíme až přímo v prezidentských volbách.

Zatím to ale pro Zemana na jeho druhé prezidentské období nevypadá moc nadějně..

viz například průzkum voličských preferencí na webu http://www.prezident21.cz

0 1
možnosti

I23g55o65r 42S58v76a37t41o23s

12. 12. 2017 6:58

Velmi zajimave!!! Jen mi prijde, ze je v textu stale jeste nevyuzity prostor pro tucne a podtrzene pismo.

4 0
možnosti

A neni tam CAPS LOCK!!! Na tom nieco nehra, kazdy predsa vie, ze bez CAPS LOCKu pise len prazska kaviaren... ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Pane Petříku, naše republika se stala cílem ruského hybridního útoku již před sněmovními volbami. Ten útok poškodil ČSSD a patrně pomohl ANO a SPD. Mám na mysli kauzu lithium, která okamžitě utichla, jakmile bylo po volbách. Začala na stránkách ruského konspiračního webu Aeronet a rozdmýchal ji ruský agent Zdeněk Zbytek, který onu zprávu (zčásti vylhanou) rozeslal některým politikům (Babišovi, Filipovi, Okamurovi, aj.). Proč bychom si tedy nyní měli myslet, že to Rusové už znovu neudělají? Miloš Zeman se chová jako jejich agent a oni nemohou potřebovat, aby byl na Hrad zvolen někdo méně povolný.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/aferu-o-megatunelu-s-lithiem-pred-volbami-pomohl-rozdmychat/r~e458f94ada8311e794dbac1f6b220ee8/?redirected=1512997952

4 2
možnosti
Foto

Škoda, že jste tento svůj objev, že za kauzou lithium je ruský hybridní útok nesdělil našim mainstreamovým médiím, která této kauze dala maximální prostor.

To jsem netušil, že naše ČT, Nova či IDnes podpořili Putinův hybridní útok na ČSSD. P.S. Ale kauza lithiuum se přece týkala i Babišova ministra životního prostředí Richarda Brabce. Jak to jen ten Putin u našich voličů zařídil, že tato kauza poškodila pouze ČSSD, ale Babišovi pomohl?

4 1
možnosti

Takže jestli to čtu správně, tak poukázal na existenci stránky, kde se mimo jiné vyskytuje i pár lidí odsud a hnedle máme titulek. Tak snad tomu nedal karmu nikdo z těch, co tu vždycky nadávají na bulvární titulky ;-D

A jinak důkaz, že šroty co tu plodí tito zmínění blogeři mají tak vysokou karmu je dost pádný důkaz toho, že lidi se ovlivnit nechají dost snadno. To není o svéprávnosti nebo ne, to je o předsudcích, hlouposti a lenosti v ověřování zdrojů.

3 2
možnosti
Foto

Takže přiznáváte, že Vaše myšlení ovlivňují proruské dezinformační weby a tyto weby škodí Jiřímu Drahošovi?

2 0
možnosti

Je to s podivem, ale zdá se, že ani titul akademika před hloupostí neochrání. Doufám, že se do voleb pan Drahoš znemožní natolik, abychom se nemuseli bát, že bude zvolen. V opačném případě bychom se museli bát o sebe a o naši zemi.

6 3
možnosti

Já se o naši zemi bojím už teď. To víte, na Hradě sedí člověk, který (ač možná nevědomky) slouží cizí moci, která nám rozhodně není přátelsky nakloněna. A premiérem jmenoval člověka, který navázal vzájemně prospěšnou spolupráci s extrémisty. Špatným směrem se vydala naše země...

2 2
možnosti

Nemůžu napsat své hodnocení pana autora, protože bych dostal okamžitě BAN.

5 2
možnosti

ANO - vnitrni pomery v Akademii jsou jeste horsi, nez se verejnost opravnene obava:

https://zdenekslanina.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=630994

Vedecti pracovnici o tom nemohou nez mlcet, neb by jinak byli obratem delimitovani 'pro prespocetnost'. Prisne ucelove totiz maji jen casove omezene kontrakty, nikoliv trvale pracovni pomery.

4 0
možnosti

P48e53t76r 91U61h93e91r

8. 12. 2017 10:49

Toto není trolling, proto opakovaně vkládám svůj příspěvek:

A ještě jedna věc, petříku. Drahoš vydal seznam webů. Ty nejsi web, to už jsem ti oznámil. A ani na tom udávaném webu nepublikuješ. Tvé výtvory tam pouze přebírají.

Ty publikuješ na webu blog.idnes.cz.

4 6
možnosti
Foto

Toto prosím vysvětlete panu Drahošovi a ne mně.

Jinak už na Vaše stále stejné trollující příspěvky nebudu reagovat.

10 1
možnosti
Foto

Pro opakovaný trolling jsem smazal příspěvek Petra Uhera.

5 3
možnosti

P74e22t61r 93U62h50e90r

8. 12. 2017 11:44

Lžeš, petříku, o žádný trolling se nejednalo.

3 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS