Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Musím jen konstatovat to, co jsem napsal v diskuzi pod svým blogem a platí to i pro diskuzi zdejší: Většina nesouhlasných příspěvků není věcných, ale čiší z nich zášť, nenávist a snaha dehonestovat autora. Všimněte si, vy "ochránci demokracie", že pan Petřík žádný urážlivý příspěvek nesmazal, ač by na to měl plné právo. Zatímco vy, jeho odpůrci, byste ho nejraději umlčeli. To je ten rozdíl mezi pražskou kavárnou a kobliháři. Kobliháře jsem zvolil proto, že tady diskutujeme na webu, patřícím Andreji Babišovi. To je paradox, co?

12 10
možnosti
PP

Jen další mírné navršení toho kopce ubohosti, kterou se tady léta prezentuješ chlapče. A je zcela jedno, jestli jsi opravdu nositel těch myšlenek či to tady meleš pro své pobavení nebo za něčí peníze.

16 1
možnosti
Foto

To je ale moudro. Tesat do mramoru.

2 9
možnosti
KT

Starý nácek je přece kníže S.! Viz obraz jeho tchána uniformě v rodovém sídle paní Teresy! Pan Petřík je naopak kovaný antifašista, stejně jako Stalin!

17 2
možnosti
Foto

Uniforma bývá vojenská, policejní, železničářská, pošťácká nebo jiná. To o tom, kdo je jaký nácek vůbec nic nevypovídá.

1 4
možnosti
Foto

Ve Vašem případě bych vynechal to slovo "německými", ovšem v případě, že skutečně žádného německého předka nevlastníte.

A pomněte, že nacismus a komunismus jsou pouze dvě strany téže mince.

Rv

15 3
možnosti
Foto

A vše probíhalo pod amíckou kuratelou.

1 0
možnosti
Foto

Na vašem místě bych sebral čemodan, vyhrabal sovětskou vlajku ze skříně, a šel bych vstříc té zemi zaslíbené a jásal bych a mával jako jste mával v šedesátém osmém když jste vítal osvoboditele.

14 4
možnosti
Foto

To jsou Vaše vlastní nápady? Proč do Ruska se sovětskou vlajkou? Má to nějakou logiku?

2 3
možnosti
VH

Musím říci, že mne šokouje ta vysoká karma. To je opravdu s našim národem tak špatně, že tolika lidem se líbí článek mimo jiné hájící xenofobního Kotlebu a napadajícího příznivce slušného slovenského prezidenta ? A vykládající putinovskou verzi stavu na Ukrajině, aniž by např. byl uveden jako začátek tvrdý nátlak Ruska na Ukrajinu (cenou plynu a obchodními podmínkami) v době kdy Ukrajina vyjednávala obchodní smlouvy s EU, jelikož Ukrajinci (ne žádní fašisti) měli plné zuby izolace od vyspělého světa a vyděli v našem případě přínos členství v EU.

Ruská propaganda ráda označuje Ukrajince za fašisty, ale tak nějak neuvádí, že by nacisté našly mnohem méně pomocníků mezi Ukrajinci, pokud by Stalin nenechal vyhladovět a zavraždit tolik Ukrajinců. A že dnes to není Ukrajina, kdo chce něco sebrat Rusku, takže připodobnění nacistům vůbec nesedí.

13 2
možnosti
VH

oprava : Ukrajinci viděli .....:-/

0 0
možnosti
Foto

Vážení, na 1 ledna dost dobrá diskuze;-(.

0 0
možnosti
DV

D80a49v48i57d 13V38l91k

1. 1. 2018 16:06

Já bych si Vás nedovolil takhle jednoznačně zařadit, podle mě je Vaše motivace prostší. Nostalgie po socialismu, nekritický obdiv k nedemokratickým vůdcům a režimům,ultralevicová orientace a příliš vysoké osobní mínění.:-/

17 3
možnosti
Foto

Nostalgií po socialismu je více, než se uvádí. Protože, režim to byl sice nedobrý, lež k mnoha věcem velmi tolerantní. Hlavně k pracovní kázni, resp. nekázni.

Pamatuji, jak kdysi za Husáka vletěl v pátek VLK na VÚST A.S. Popova na Novodvorské ulici a zjistil, že někteří jsou na chatě již od čtvrtka.

Bylo to docela veselé.

Kamarádi dělali v Ústavu fyziky atmosféry ČSAV na Spořilově a ti mi říkali: "Jirko, my máme tak volnou pracovní dobu, že kdybychom přestali chodit do práce, tak nás ani nevyhodí".

0 1
možnosti
RC

Velmi hloupe zobecneni. Kdyz uz tak NEKTERI ...... NEKTERE.....

5 0
možnosti
PT

P16e32t82r 51T10o93m77e41k

1. 1. 2018 15:37

Je moc pěkné sledovat, jak si prověření Putinomilci Petřík a Macek notují.Fujtajbl.

18 4
možnosti
Foto

Já bych prosil, pane Tomku, být také zařazen.

2 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik