Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

když si čtu komentáře plné urážek tak si říkám že to snad ani není možné kolik nenávisti a sprostoty v sobě někteří lidé mají8-o

A to se říká jak na Nový rok tak po celý rok;-D

8 7
možnosti

To je dobře, že jste si to po sobě konečně přečetla. Trocha novoroční sebereflexe je žádoucí. Tak, ať je to po celý rok!R^

8 3
možnosti
Foto

Pokud mohu něco, dnes bohužel již z pozice pamětníka dodat, tak řeknu, že před 50 lety byl počet osob v Německu, které toužily po nacismu větší než nulový.

Hned druhý nebo třetí řidič, který mě svezl, nacismus vychvaloval. A manažerka ve Youth Hostelu s láskou vzpomínala na "krásná léta mit der deutschen Wehrmacht in Prag".

Ani stopa nějaké sebereflexe. Denacifikace byla v Německu prostě jen na oko.

3 5
možnosti
JK

Negativní zevšeobecnění. I kdybyste takových lidí potkal sto, nemá to valnou vypovídající hodnotu.

3 0
možnosti
ON

Pouze ochutnáváš svoji vlastní metodu komouši.

6 3
možnosti
VK

Kdyby mě to nebylo trapné tak bych Vás milý pane Nýč nazval korunovaným .....;-(

0 2
možnosti

Jinak, pane Petříku, se musím přiznat, že jsem k vám začal být ostrý v reakci na vaše vlastní příspěvky v diskuzi i blogy. Zastávám názor, že na hrubý pytel hrubá záplata. Ve vašich textech se to hemží bláboly o fašistech na Ukrajině a nálepkami, kterak je vaši oponenti podporují. Takže vám vracím stejně. Vy pak ublíženě fňukáte jak nějaká pubertální holčička, jak jsem na vás zlý. Děkuji za tento článek na blogu, dále jste potvrdil to, co si o vás myslím.

13 3
možnosti
Foto

Zřejmě neznáte letitou a praxí ověřenou pravdo o tom, jak to dopadá, čím víc se s exkrementem patláte.

Ano, vaše výroky jsou extrémního charakteru a libujete si v takových krajnostech, kde je již v podstatě nedůležité, jestli se jedná o komunismus nebo nacismus. Váš příklon k hodnotám potlačujícím základní osobní svobody je trvalý a neměnný a proto se nedivte, když vás někdo takto otituluje.

A vy se v tom ještě patláte přidáváním dalších nesmyslů, kdy navíc hodnocení své osoby povyšujete na celostátně skupinový paušál.

Óóó, ta nemoudrost.

19 1
možnosti
MS

Že vás to baví plácat si játra hned první den v roce. Chápal bych, kdyby vás starým nacistou označilo více uživatelů Idnes. Ale jeden diskutér a 5 plusových hlasů u kterých není důkaz, že si pan Švadlenka 5x nenaklikal svůj příspěvek, chcete rozmnožovat na skupinu Zemanových a Babišových odpůrců?

Jinak souhlasím, že současná komunikace je hodně vyhraněná a přiznám se, že jako Babišův odpůrce jsem situaci nezlepšoval. Na druhou stranu zamést před vlastním prahem by si měli všichni - tedy i autor článku.

6 0
možnosti

Co se rozčiluješ farizejskej Petříku? Ty jsi zase schopen bez důvodu nazvat všechny ukrajince fašisty a banderovci jenom proto, že chtějí uchránit integritu své země před Ruskou Hordou...

12 5
možnosti
Foto

Jak ukazuje rozpad Československa, integrita státu není tabu. I od Pakistanu odpadla Bangladeš.

2 2
možnosti
Foto

Největším rizikem pro demokracii v Česku jsou tzv. demokraté, to je v celku doložitelná věc. Tato skupina agresivních jedinců by měla být postupně zklidněna a dlouhodobě kultivována, čemuž by jistě pomohlo znovuzvolení Miloše Zemanado funkce prezidenta. Za článek karma R^

6 13
možnosti
Foto

Mám obavu, že ze znovuzvolení Miloše Zemana budou úplně nepříčetní.

2 6
možnosti
Foto

Na mnohé, ne-li až takřka na vše, vč. ,,chování" jedinců či skupin i na tzv. social. sítích, do kterých lze zahrnout mnohé ve veřejném ,,digivirtual. prostoru", vč. blogů a tzv. diskuzí pod nimi. Zde si dovolím doporučit, a to celé(!), VIZ.: dehttps://http://www.seznamzpravy.cz/clanek/je-kazdy-sedmy-clovek-debilni-dementni-nebo-alkoholik-psychiatr-hoschl-rozebira-slavny-zemanuv-citat-40814?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp R^;-)

2 0
možnosti
Foto

R^karma-svoboda projevu není potlačována jen zeshora ale i z opačné strany-někdy by se dalo říct ze samotného dna:-/

5 4
možnosti
Foto

Vždy i za nejúplnější totality to jde ze dna. Okrajový příklad: boj proti máničkám v první polovině 60. let. Prostě se to těm dříve narozeným nezamlouvalo.

1 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik