Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pane Petříku, nechte na hlavě, vy jste némlich to samé, co zde tak vehementně odsuzujete.

Když jsem kdesi v diskuzi projevil sympatie ke slovenskému prezidentu, panu Kiskovi, byl jsem vámi označen za podporovatele Majdanu, ukrajinských neonácků, bombardování Jugoslávie, bezletové zony v Lybii a nevim ještě čeho.

Právě tyhle krkolomné konstrukce k obviňování druhých, to byste mohl, zrovna vy, vyučovat.

7 0
možnosti

Ale jak se pak hystericky vzteká, když mu někdo oplatí stejnou mincí. Osobně zastávám názor, že na hrubý pytel hrubá záplata.

5 1
možnosti
PK

Bohužel lidi se zde nenaučili co to znamená diskuse a stále přetrvává,pokud máš jiný názor jsi.....(čtenář si laskavě doplní sám)...taky jsem to zažil ač nestraním nikomu z politiků, ale když čtu blog plný nenávisti a agrese a vulgarit prostě mi to nedá. Je ale fakt,že vyjímka potvrzuje pravidlo a již několik pisatelů se mi snažilo slušně obrátiti na jejich víru....;-)

7 0
možnosti

Ta diskuze se rozhořela pod článkem, jehož autor předstíral objektivitu, stěžoval si na nálepky, které dostávají příznivci Zemana a Babiše, a následně to celé zazdil nálepkou "pražská kavárna" pro Zemanovy odpůrce.

6 0
možnosti
OK

O93t13a 72K55i56n34c

1. 1. 2018 13:46

Jsem odpůrce Zemana i Babiše, ale starými německými nacisty nikoho nenazývám. Pane Petříku, zase lžete, a to hned na Nový rok. Jak na Nový rok, tak po celý rok.

4 5
možnosti
Foto

K těm výkřikům se snad nemá cenu ani vyjadřovat. Jsou stejně hloupé jako bezobsažné. Protože, kdyby to měli dokazovat, tak by neměli co. V každém případě jsou takové nálepky minimálně urážející. Že se tady trpí, také o něčem svědčí.

7 2
možnosti

Tak mě udejte, jen se nežinýrujte.

2 4
možnosti

Pane Petříku, jste obdivuhodný v tom, jak umíte překrucovat. Třeba ta vaše lež o tom, že vás pan Drahoš uvedl na seznamu konspiračních webů. Já jsem vás neobvinil ze sympatií k nacismu, ale napsal jsem, že jste stejný jako staří němečtí náckové, kterým se ještě dvacet let po válce stýskalo po Hitlerovi. Vám se stýská po komunistické totalitní diktatuře. Jste v tom tedy úplně stejný. A na tom si trvám.

7 9
možnosti

Na druhou stranu, nacismus nyní bují v současném Rusku. Dokonce i v oficiálním Putinově think-tanku Izborském klubu či v různých všeslovanských organizacích, které jsou ostře antisemitské, někteří představitelé obdivují Waffen SS (Ivan Dugin) a opájejí se vymyšlenou minulostí starých Slovanů, které vydávají za původní Árijce. Co si myslíte o této nové ruské ideologii? Možná se ukáže, že se vás to domnělé označení za nácka dotklo právem.

3 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik