Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrou zprávu je, že žádný z prezidentských kandidátu neinzeruje na erotických a sex webech.

1 0
možnosti
JF

...jakpak tohle víte?

4 0
možnosti

Ten pán Drahoš v tom má slušný zmatek.

Buď to jsou ty jeho nepřátelské a jemu nepřející zahraniční dezinformační weby, které na jeho výzvu sledují naše cenzurní a tajné služby, nebo naopak jsou to zahraniční dezinformační weby, které podporují kandidáta Jiřího Drahoše, ale v tom případě to už asi pravděpodobně nejsou dezinformační weby, ale informační weby. Ale možná v tom mají prsty ty cenzurní a tajné služby, nikoliv náš milý presidentský kandidát Jiří Drahoš.

5 3
možnosti
Foto

Vypadá to, že pan Drahoš zřejmě sám neví, kam patří. Na všechno asi nedostal patřičné instrukce a tak se v tom chudák plácá, jak umí.

4 7
možnosti
Foto

Uff, pokud je tomu tak, jak říkáte, pak je to od pana Drahoše, a to myslím osobně od Jiřího, velmi sprosté a hanebné jednání. Měl lidi spojovat a zatím je rozpojuje spoluprací s cizí velmocí a reklamní agenturou. Na co jsou pak transparentní účty a peníze od Sorose. Měl by se omluvit BIS, CIA i VUML a přestat s touto lumpárnou, jedině tak ho budu volit, chci být naprůměrně vzdělaný.

5 4
možnosti
JF

...ty seš ....., viď?:-)

3 1
možnosti
KT

Nejen z pravdy jsou majitelé "alternativních" webů živi. Nebo jim opravdu nejde o chechtáky?

3 0
možnosti
Foto

zoufalci dělají zoufalé činy.

1 0
možnosti
JF

Obecná pravda, v souvislosti s blogem dost nechápu....Petříkovo zoufalství?:-)

4 1
možnosti
PK

Jako předskokanovi Topola se panu Drahošoví daří....;-D;-D;-D

3 0
možnosti
VR

Asi takhle Petříku, s kým má ten web uzavřenou smlouvu je věcí toho webu a příslušné reklamní agentury. Nezávisle na tom má tým pana Drahoše uzavřenou smlouvu se stejnou reklamní agenturou a té bývá obvykle jedno, kde a kam své reklamy umístí, čím víc prostoru, tím pro ni lépe. Vynětí těchto obskurních webů z reklam už myslím zvažoval i Seznam a nějak to nedopadlo. A pak se mohou dál prosťáčci podivovat:-)

12 4
možnosti
Foto

A nemyslíte, že je to parádní ostuda, když ta reklamní agentura umístí reklamu zrovna na web, který volbu Jiřího Drahoše přímo ohrožuje?

Web, který má Jiří Drahoš přímo ve svém seznamu dezinformačních webů?

5 6
možnosti
SS

Jeste vetsi Petrik nez jsme cekali ... :-P

16 4
možnosti

Tady někdo nemá ani nejmenší tušení, jak funguje internetová reklama, není-liž, Petříku?:-)

15 2
možnosti
Foto

Neříkejte, že reklama na volbu Jiřího Drahoše nejde zablokovat na ty dezinformační "proruské weby," které má ve svém seznamu. To má tedy pěkné ajťáky, když ho před touto "hrozbou" neochránili.

4 5
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik