Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P96e43t14r 44U48h94e72r

4. 2. 2018 22:52

Tak všichni tady už ví, petříku, co je vaše rodina zač. Myslím, že vůbec nikoho nepřekvapí, že jste volili Zemana. Kdyby tu byl kandidát typu Stalina, dostal by ty hlasy stejně.

0 1
možnosti
Foto

Zapomínáte, že sotva se pan Petřík narodil, tak Stalin zemřel. Říká se tomu míjení v čase.

0 0
možnosti

P50e12t28r 82N69e78d65v26ě25d

30. 1. 2018 11:40

Ten poměr vzdělanosti byl velice dobře vidět v diskusi zpěváka Petra Jandy, panem Grygarem, jako podporovatelé pana Drahoše a jistého ekonoma...nevzpomenu si na jméno. Ta diskuse byla tuším v předvečer voleb na ČT. Argumentace p. Grygara.- Zeman nás posouvá na východ, jezdí jen do Ruska a Číny. Moderátor ČT kupodivu argumentoval : Ze všech cest pana Zemana byla do Ruska a Číny pouze 1/3, zbytek k sousedům a na západ. Grygar na to odvětil, že nás stejně sune na východ.

Moderátor se p. Grygara zeptal, jestli jsou cesty p. Zemana do Číny špatné, když totéž právě provedl prezident Francie, odpověď byla jednoznačná . Ano je to špatně.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji čtenářům za rozsáhlou diskusi a názory.

Škoda jen, že u odpůrců Miloše Zemana převládly názory, jak je popsal pan Macek a který proto znovu zveřejňuji:

„Volič, zejména volí-li tak jak má a jak se v médiích očekává, je nejvyšším suverénem, autoritou, nadprůměrně inteliigentním činitelem, který má budoucnost, vizi a který tvoří dějiny.

Avšak tentýž volič, pokud neplní přání médií a nevolí-li dle očekávání, je podprůměrně vzdělaný, populistický, xenofobní prorusky orientovaný živel, hoden studu a opovržení a vůbec, ale vůbec si nezaslouží demokracii, kterou mu Václav Havel vybojoval.“

2 0
možnosti

O53t17a 28K32i88n21c

29. 1. 2018 21:41

Takhle hloupý blog plný plivanců jsem už dlouho nečetl.

3 5
možnosti
Foto

Můžete být konkrétní, pane Kinci?

3 0
možnosti
Foto

Vy jste též starý a nevzdělaný, pane Sisko?

1 1
možnosti

No na vas vas titulek presne sedi ... ;-D

0 2
možnosti
Foto

Zeptám se jinak, cítíte se mladý, pane Petříku? A na kolik, že jsem tak zvědav? A jinak mezi starý a nevzdělaní, tuším nikdo nedal rovnítko, což asi mnozí dělají. ;-)

4 1
možnosti
Foto

Není rozhodující, zda se dle mainstreamu cítím mladý.

Dle mainstreamu z 19-.století bych měl být podle věku ctihodným kmetem...

3 0
možnosti

S nadpisem souhlasím, průzkumy to dlouhodobě a jednoznačně prokazují. Vidím to i ve svém okolí, takoví lidé rozhodli i o Brexitu. Stojí to za zamyšlení, ale je to demokracie, kterou je třeba respektovat a hájit. Je to o vzdělávání a informování.

3 0
možnosti
Foto

Občas mi volává spolužačka, která pracuje pro jistou agenturu provádějící pravidelně průzkumy veřejného mínění. Obvykle zahájí slovy: "Ještě potřebuji názor pravicově smýšlejícího vysokoškoláka z města, takže se tě zeptám....". Tentokrát nevolala. Věděla, že nevolím toho, koho by si ona představovala.

8 2
možnosti

Favorit voleb většiny mladých a vzdělaných Miloš Zeman nebyl. Ve druhém kole pak možná stále chtěli změnu, ale ne za každou cenu.

0 2
možnosti
Foto

On Drahoš žádnou konkrétní změnu nedovedl nabídnout.

5 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik